inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj outdoorových potrieb

Kategória: In-lines, Skateboarding

Dobrý deň,

predávam športové veci už staršieho dáta. Na zmienených položkách sú viditeľné známky opotrebovania (škrabance, na niektorých miestach je špina, ktorá už nešla vyčistiť), ale na ich primárnu činnosť sú stále v dobrom stave.

Skateboard Christine - 15 eur
Prilba Genesis, veľkosť neznáma (kupovaná bola pre 13-ročné dievča)- 5 eur
Kolieskové korčule RADICAL, veľkosť 39 - 20 eur

Predaj je možný len v rámci Košíc (osobný odber). Najradšej by som predala všetky položky naraz. V takom prípade som ochotná znížiť cenu.

Kontaktujte ma buď e-mailom, alebo cez SMS.
Predaj outdoorových potrieb
Podobné inzeráty
Detský skateboard na predaj
Na predaj detský skateboard (mini pennyboard) so žltými svietiacimi kolieskami vhodný pre dieťa od 3 rokov. Málo používaný, veľmi zachovalý. K tomu v prípade záujmu aj komplet chrániče Oxelo, veľkosť XS (viď foto). Cena za skateboard 20€, cena za chrániče 8€, cena za komplet skateboard + chrániče 25€.
Korčule Rollerblade na predaj
Predám korčule Rollerblade 100m, použité. Predaj kvôli nevyužitiui. Veľkosť 42 (27cm). Whastup: Tel: +34641670691 Email: v.kermietova@
Predám kolieskové korčule Rollerblade
Ahojte. Ponúkam na predaj korčule Rollerblade Bio Dynamic, veľkosť 40,5. Kupované ešte pred koronou, mal som ich 2x, doteraz ležali v skrini. Bohužiaľ zo zdravotých dôvodov ich nebudem môcť využívať. Korčule sú v princípe nové. Majú 4 kolieska, brzda na pravej nohe, zapínanie na šnúrky, suchý zips a potom ešte plastová spona. Takže sadnú na každú nohu. Predaj Poprad a okolie. V prípade rýchlej dohody možná zľava.
Predaj kolieskové korčule
predaj detské kolieskové korčule HEAD XJ3G, šnurovacie, suchý zips, klipsňa, s nastaviteľnou dĺžkou chodidla veľ. 30-33, kolieska Head Performance 64 mm/82A, cena: 50 €,
Korčule K2 FrontMan
Dobrý deň, Predám freeride korčule K2 FrontMan vo veľkosti 45 (ja mám nohu 44 + hrubá ponožka). Odporúčam vyskúšať. Korčule sú vhodné pre skúsených jazdcov na rôzne skoky a otočky. Kolieska 80mm, ložiská ABEC 7, pevný podvozok a topánka. Výborný stav až na nejaké škrabance na topánkach. Ložiská sú čisté a namazané jemnou vazelínou. Kolieska pravidelne otáčané pre rovnomerné opotrebenie. Len obuť a jazdiť. Predám z dôvodu nevyužitia nakoľko som amatér a zvládnem nanajvýš rovnú cestu, nieto skoky a otočky. Predaj zahŕňa aj originál K2 chrániče na zápästia a T-kľúč na kolieska. Cena 30€ ale dohode sa nebránim. Predaj osobne v meste Púchov aj z dôvodu vyskúšania.
Korčule Rollerblade na predaj
Predám korčule Rollerblade 100m, použité. Predaj kvôli nevyužitiui. Veľkosť 42 (27cm).