inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj parotesnej folie GUTTAFOL

Kategória: Stavebný materiál

Predám parotesnú fóliu GUTTAFOL DS ALU 1,5x50 m-jeden originál balík + zostatok z druhého balíka 30m, spolu cca 80m t.j.120m2 za cenu 50€. Osobný odber - lokalita Olichov
tel.
Predaj parotesnej folie GUTTAFOL
Podobné inzeráty
Predaj parotesnej folie GUTTAFOL-ZLACNENÉ
Predám parotesnú fóliu GUTTAFOL DS ALU 1,5x50 bm-jeden originál balík + zostatok z druhého balíka 30 bm, spolu cca 80 bm t.j.120m2 za cenu 50€. Osobný odber - lokalita Olichov,okr.Zlaté Moravce tel.
Predaj parotesnej folie GUTTAFOL-ZLACNENÉ
Predám parotesnú fóliu GUTTAFOL DS ALU 1,5x50 bm-jeden originál balík + zostatok z druhého balíka 30 bm, spolu cca 80 bm t.j.120m2 za cenu 50€. Osobný odber BA/ZM tel.
FÖRCH interiérová okenná páska / fólia
Predám nové, nepoužité FÖRCH interiérové aj exteriérovéokenné pásky / fólie. Cena za 1 kotúč 20€ 25m x 70mm Profesionálna dvojvrstvová okenná fólia (páska) určená k dokonalému parotesnému ukončovaniu špár okolo okien alebo dverí zo strany interiéru. Fólia je účinnou parotesnou prepážkou voči prieniku plynov či vodných pár do vypenenj špáry medzi okenným rámom a murivom, čím zaručí dlhú životnosť a vysokú kvalitu tepelnozolačných vlastností PU peny. Povrch fólie je plne omietateľný všetkými bežnými omietkami či farbami. Dokonalú tesnosť fólie zabezpečuje pre nalepenie na okenný rám obojstranná lepiaca vrstva a pre nalepenie na ostenie butylový pruh.
FÖRCH interiérová okenná páska / fólia
Predám nové, nepoužité FÖRCH interiérové aj exteriérovéokenné pásky / fólie. Cena za 1 kotúč 20€ 25m x 70mm Môžem poslať aj konkrétne metre. 1m = 1€ Profesionálna dvojvrstvová okenná fólia (páska) určená k dokonalému parotesnému ukončovaniu špár okolo okien alebo dverí zo strany interiéru. Fólia je účinnou parotesnou prepážkou voči prieniku plynov či vodných pár do vypenenj špáry medzi okenným rámom a murivom, čím zaručí dlhú životnosť a vysokú kvalitu tepelnoizolačných vlastností PU peny. Povrch fólie je plne omietateľný všetkými bežnými omietkami či farbami. Dokonalú tesnosť fólie zabezpečuje pre nalepenie na okenný rám obojstranná lepiaca vrstva a pre nalepenie na ostenie butylový pruh.
Klince do nopovej fólie
Ponúkam na predaj kalené klince do nopovej fólie. Ostala mi ešte skoro celá krabička 245 kusov klincov a 230 kusov podložiek do nopu. Možný predaj od 10 kusov. Variant 3,5x50mm. Cena za 10x je 1,50€. Pri kúpe všetkého dohoda na cene. Osobný odber možný v Sučanoch. V prípade záujmu môžem ponúknuť 3x kryciu plastovú lištu 2m dlhú.
Hlinikova folia s rastrom, podlahovka, podlahové kúrenie
Ponúkam na predaj hliníkovú fóliu s rastrom. Hrúbka fólie 100mik. , šírka 1m. Cena za m2/0,70€ V balíku sa nachádza 50 m2. Cena: 35€ Ponúkam aj skrinky, rozdelovace, spony, folie, ine produkty na vykurovanie poprosim len volať Kontakt: na email nereagujem