inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, rekreačný pozemok Jarabá, so stavebným povolením - E

Kategória: Pozemky

Ponúkame na predaj pozemok s rozlohou 444 m2, ktorý je určený pre výstavbu rekreačnej chaty. Leží v čarokrásnom prostredí v Národnom parku Nízke Tatry, v obci Jarabá. S pozemkom sa predáva aj betónový základ stavby rekreačnej chaty so schálenou projektovou dokumentáciou a platným stavebným povolením. Pôdorys drevenej stavby má rozmery 6 x 6 metrov a je projektovaná do poschodia. Elektrická prípojka 230/400 V je na pozemku a vodovodná prípojka sa nachádza v bezprostrednom susedstve. K pozemku je prístup z miestnej komunikácie, ktorá vedie aj k ďalším chatám. Vzhľadom na polohu pozemku je k nemu dobrý prístup aj v zimných mesiacoch, cesta je pravidelne udržiavaná.

Pozemok je vhodný pre rekreačné účely, pre každého, kto má rád turistiku, zber húb, lyžovanie a poznávanie krás Nízkych Tatier a blízkeho okolia. Príroda je tu čarovná po celý rok.
Jarabá je malá, vysoko položená horská obec na južných svahoch Nízkych Tatier. Rozprestiera sa v úzkej a hlbokej doline potoka Štiavnička pod sedlom Čertovica. Jarabá má menší, avšak veľmi hornatý chotár po oboch stranách hlavnej cesty, ktorá tvorí rozhranie medzi ďumbierskou a kráľovohoľskou časťou Nízkych Tatier.
Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: BR-57198

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov
- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Predaj, rekreačný pozemok Jarabá, so stavebným povolením - E
Podobné inzeráty
Pozemky so stavebným povolením Stupava
Ponúkame Vám na predaj 3 stavebné pozemky(2 pozemky s pravoplatným stavebným povolením na výstavbu rodinných domov). Lokalita: Poloha pozemkov Vám ponúka exkluzívne bývanie na úpätí Malých Karpát v blízkosti lesa v severozápadnej časti Stupavy. Pri „osdadzovaní“ rodinných domov dbal architekt na súkromie, priestor a orientáciu. IS: Pozemky s právoplatný stavebným a so všetkými inžinierskymi sieťami (príjazdová cesta, kanalizačná, vodovodná, plynová a elektrická prípojka) Výmera pozemkov: 484 m2 - pozemok so stavebným povolením 697 m2 - pozemok so stavebným povolením 547 m2 - pozemok bez stavebného povolenia Parametre domu: 4 izbový rodinný dom /funkčná architektúra s 2 x plnohodnotnými nadzemnými podlažiami a veľkými oknami/ Z.P.: 72,54 m2 /9,3 x 7,8/ Ú.P.: 111,9 m2 Cena pozemkov – info v RK (pozemky sa predávajú s právoplatným stavebným povolením a projektovou dokumentáciou). V prípade akýchkoľvek informácií alebo záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel. č. , juraj.rac@ Rozloha pozemku: 484m² Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Internet: optika Inžinierske siete: áno Prístupová cesta: betónová cesta
Pozemok so stavebným povolením, Čertovica, Jarabá
Ponúkame na predaj exkluzívny stavebný pozemok priamo pri svahu SO STAVEBNÝM POVOLENÍM, na SKI Čertovica, obec Jarabá, okres Brezno. Pozemok má rozlohu 1024m2. Je svahovitý a má tvar skoseného lichobežníka. Inžinierske siete v blízkosti. Pozemok predávame so stavebným povolením na veľkú rekreačnú chatu, resp. Challet - všetky dokumenty budú v prípade vážneho záujmu k dispozícii k nahliadnutiu. V cene je aj podiel na príjazde. V tesnej blízkosti Motorest Čertovica, obrovské parkovisko, Penzión Čertovica. Stredisko Lyžiarske stredisko SKI Čertovica sa rozprestiera na severných svahoch Čertovej svadby (1463 m.n.m.), na hlavnom hrebeni Nízkych Tatier. Vyššia poloha strediska (1120 – 1460 m.n.m.) je zárukou kvalitnej lyžovačky a dobrých podmienok pre skúsených lyžiarov ale aj začiatočníkov. Vleky Stredisko tvorí šesť zjazdoviek, ktoré obsluhujú tri lyžiarske vleky. Na svoje si prídu rekreační lyžiari aj milovníci freeride zjazdoviek. Je možné využiť služby lyžiarskej školy alebo ski požičovne. Doprava Cez čertovické sedlo vedie cesta I. triedy číslo 72, ktorá spája regióny Liptov a Horehronie. Z oboch strán sa dá do strediska dopraviť aj verejnou autobusovou dopravou, vystupuje sa priamo v sedle na zástavke Čertovica, motorest. Vynikajúci turistický ruch v zime aj v lete. Stredisko každým rokom získava na popularite. Nadmorská výška 1250m. Pozemok je bez ťarchy. Okamžite dostupný. Odporúčame obhliadku a osobné stretnutie. Viac informácií Vám radi poskytneme telefonicky alebo na obhliadke. Certifikovaná (NARKS) realitná kancelária PRONECA, s.r.o. Tel.: Ing. Nagy Cena je uvedená vrátane provízie RK a všetkých asistenčných a právnych služieb.
Predáme stavebný rovinatý pozemok v obci Jarabá
Pekné bývanie realitná kancelária v Brezne so sídlom Rázusova ul. č. 5 v zastúpení Dušana Petrášová tel.č. Vám ponúka na predaj rovinatý, stavebný, slnečný a rozľahlý pozemok v obci Jarabá s asfaltovou prístupovou cestou a prístupom k elektrine v nádhernom prostredí Nízkych Tatier ( 5 km Čertovica, 8 km Mýto pod Ďumbierom, Bystrá, Tále, Chopok ... ) Pozemok má rozlohu 877 m2. Dĺžka: 133m Šírka: 16m - 21m K dispozicii povolenia: Lesy Brezno, Obec Jarabá rozhodnutie k umiestneniu stavby a rozhodnutie o povolení stavby malého zdroju znečisťovania, povolenie zjazdu, Pozemkový a Lesný odbor, Stredoslovenská distribučná (elektrina), Štátna vodná správa, Životné prostredie Elektrina pri pozemku, studňu treba riešiť vrtom a odpad žumpou. Pozemok je vedený ako ostatná plocha a sú vydané všetky doklady potrebné k stavebnému povoleniu. Obec Jarabá: Malá, vysoko položená horská obec Jarabá sa nachádza na južných svahoch Nízkych Tatier. Lokalita poskytuje celoročné aktivity, množstvo turistických chodníkov, lyžiarske svahy (Čertovica, Mýto pod Ďumbierom, Tále, lyžiarske stredisko Chopok juh a Bačova roveň), jaskyne a iné. Vlastniť nehnuteľnosť v tejto oblasti je skvelou investičnou príležitosťou, keďže ročne láka nespočetné množstvo turistov. V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku kontakt: Dušana Petrášová tel.č. //. Nájdete nás na Rázusovej 5 v Brezne/pod Fax copy/ V cene máte kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy, návrh na vklad do katastra vrátane prepisu energií. Poradenstvo ohľadom úveru.
Na predaj stavebný rovinatý pozemok v obci Jarabá
Pekné bývanie realitná kancelária v Brezne so sídlom Rázusova ul. č. 5 v zastúpení Dušana Petrášová tel.č. Vám ponúka na predaj rovinatý, stavebný, slnečný a rozľahlý pozemok v obci Jarabá s asfaltovou prístupovou cestou a prístupom k elektrine v nádhernom prostredí Nízkych Tatier ( 5 km Čertovica, 8 km Mýto pod Ďumbierom, Bystrá, Tále, Chopok ... ) Cena: 111 eur/m2 Pozemok má rozlohu 877 m2. Dĺžka: 133m Šírka: 16m - 21m Elektrina pri pozemku, studňu treba riešiť vrtom a odpad žumpou. Pozemok je vedený ako ostatná plocha a sú vydané všetky doklady potrebné k stavebnému povoleniu. Obec Jarabá: Malá, vysoko položená horská obec Jarabá sa nachádza na južných svahoch Nízkych Tatier. Lokalita poskytuje celoročné aktivity, množstvo turistických chodníkov, lyžiarske svahy (Čertovica, Mýto pod Ďumbierom, Tále, lyžiarske stredisko Chopok juh a Bačova roveň), jaskyne a iné. Vlastniť nehnuteľnosť v tejto oblasti je skvelou investičnou príležitosťou, keďže ročne láka nespočetné množstvo turistov. V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku kontakt: Dušana Petrášová tel.č. //. Nájdete nás na Rázusovej 5 v Brezne/pod Fax copy/ V cene máte kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy, návrh na vklad do katastra vrátane prepisu energií. Poradenstvo ohľadom úveru.
Na predaj stavebný rovinatý pozemok v obci Jarabá
Pekné bývanie realitná kancelária v Brezne so sídlom Rázusova ul. č. 5 v zastúpení Dušana Petrášová tel.č. Vám ponúka na predaj rovinatý, stavebný, slnečný a rozľahlý pozemok v obci Jarabá s asfaltovou prístupovou cestou a prístupom k elektrine v nádhernom prostredí Nízkych Tatier ( 5 km Čertovica, 8 km Mýto pod Ďumbierom, Bystrá, Tále, Chopok ... ) Pozemok má rozlohu 877 m2. Dĺžka: 133m Šírka: 16m - 21m Elektrina pri pozemku, studňu treba riešiť vrtom a odpad žumpou. Pozemok je vedený ako ostatná plocha a sú vydané všetky doklady potrebné k stavebnému povoleniu. Obec Jarabá: Malá, vysoko položená horská obec Jarabá sa nachádza na južných svahoch Nízkych Tatier. Lokalita poskytuje celoročné aktivity, množstvo turistických chodníkov, lyžiarske svahy (Čertovica, Mýto pod Ďumbierom, Tále, lyžiarske stredisko Chopok juh a Bačova roveň), jaskyne a iné. Vlastniť nehnuteľnosť v tejto oblasti je skvelou investičnou príležitosťou, keďže ročne láka nespočetné množstvo turistov. V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku kontakt: Dušana Petrášová tel.č. //. Nájdete nás na Rázusovej 5 v Brezne/pod Fax copy/ V cene máte kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy, návrh na vklad do katastra vrátane prepisu energií. Poradenstvo ohľadom úveru.
Stavebný pozemok s PD a stavebným povolením KUNERAD
Stavebný pozemok na RD so stavebným povolením KUNERAD – na predaj je veľmi pekný stavebný pozemok s právoplatným stavebným povolením na jednopodlažný rodinný dom. Pozemok je situovaný v zastavanej časti obce s inžinierskými sieťami pred pozemkom. Celková výmera pozemku je 633m2 – šírka 16,50m a dĺžka 40m. Je rovinatý, slnečný, v tichšej časti obce neďaleko materskej školy a autobusovej otočne. Na konci pozemku je potok a za potokom hora. V cene pozemku je projektová dokumentácia s právoplatným stavebným povolením (právoplatnosť vyznačená v júli 2022) na jednopodlažný rodinný dom , prípojky inžinierskych sietí, spevnené plochy a oporný múr. Dom bude napojený na verejný vodovod, verejnú splaškovú kanalizáciu a elektrickú prípojku. Na pozemku sa nachádza aj drevený skladík. Celý pozemok je oplotený – okrem časti pri potoku. Cena tejto veľmi zaujímavej nehnuteľnosti je 85tis.eur.