inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj rodinného domu - Jasenie

Kategória: Ostatné

Ponúkame Vám na predaj 4-izbový, dvojposchodový rodinný dom v obci Jasenie.
Dom je umiestnený na pozemku s rozlohou 980 m2, zastavaná plocha domu je 99,24 m2, úžitková plocha domu je 160 m2. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku v tichej časti obce. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 1954, je postavený z miešaných stavebných materiálov. Je kompletne zateplený s výnimkou, z časti južnej strany, konkrétne kuchyňa a spálňa. Všade sú osadené plastové okná. Výhodou sú aj nízke mesačné náklady a to pre štvorčlennú rodinu 170 Eur. Dom má sedlovú strechu a krytina je tvarovaný pozinkovaný plech. Podzemné podlažie obsahuje chodbu, sklad, kotolňu, komoru a letnú kuchynku.
Na pozemku je hospodárska budova so samostatným súpisným číslom, obsahujúca:
- Garáž
- Dreváreň
- Sklad
Interiér domu je kompletne zrekonštruovaný v roku 2017, nové elektro-rozvody, rozvody vody, ústredné kúrenie a nové kanalizačné potrubie. Dom je pripojený na elektrinu, na verejný vodovod, plynová prípojka a kanalizačný odpad je vyvedený do žumpy. Vykurovanie domu je zabezpečené plynovým kotlom, ktorý je ovládaný izbovým termostatom a liatinovým kotlom na tuhé palivo, čo je výhodou, v prípade výpadku elektrického prúdu.

Dispozíciu domu tvorí:
1.Poschodie - vstupná chodba, kúpeľňa, samostatný záchod, kuchyňa, obývačka, spálňa, pod schodmi komora.
2.Poschodie – dve izby s rozlohou 26,8 m2 a 36m2 a chodba, ktorá je momentálne využívaná ako pracovňa. V podkroví sú na chodbe dve strešné okná. V každej izbe je jedno strešné okno a jedno klasické. Podkrovie bolo vybudované v roku 2017.

Dom je v súčasnosti využívaný na trvalé bývanie, nakoľko sa nachádza v obci pod nízkymi Tatrami, môže byť využívaný na chalupárske rekreačné účely. V blízkosti sa nachádza obchod, zástavka a kostol. V blízkosti sa nachádzajú lyžiarske strediská:
Mýto pod Ďumbierom – 18km
Tále – 20km
Chopok, juh – 27km

Okrem fotiek je na stránke k dispozícii video exteriéru. Podrobnejšie informácie o dome budú poskytnuté pri prehliadke.
Dohoda na cene možná.

Video:
Predaj rodinného domu - Jasenie
Podobné inzeráty
Dom s 2 bytovými jednotkami a s priestorom na podnikanie v B
Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom rozdelený na dva byty s priestorom na podnikanie na prízemí. Dom stojí na pozemku s výmerou 774 m2 a má obytnú plochu 252 m2. Jedná sa o trojpodlažný rodinný dom (ľavá polovica dvojdomu), kde každé podlažie má plochu 84 m2. Na prízemí domu sa nachádza vstupná chodba, technická miestnosť s toaletou, drevené schodisko a samostatný 2-izbový byt, ktorý pozostáva z chodby, kúpeľne, kuchyne prepojenej s jedálňou a obývacou izbou, a nepriechodnej spálne. V podkroví domu sa nachádza 3-izbový byt s priestrannou vstupnou halou, obývacou izbou spojenou s kuchyňou, dvoma nepriechodnými spálňami, veľkou kúpeľňou a samostatným WC. Z rodičovskej spálne je výstup na zastrešený balkón. Tento byt sa momentálne prenajíma. V podzemnom podlaží sa nachádza veľká spoločenská miestnosť s barovým pultom, samostatná izba, kúpeľňa s toaletou, šatník a priestranný sklad, kde je nainštalovaný centrálny filter na vodu pre celý dom. Zo spoločenskej miestnosti je východ na rozsiahlu terasu v záhrade domu. Tento priestor ponúka rôzne využitie v oblasti podnikania v službách ( napr. kaderníctvo, kozmetika...), prípadne využitia ako kancelárske priestory. Súčasťou domu je aj veľká garáž so vstupom priamo do domu. Pred domom sú k dispozícii tri parkovacie miesta. Na pozemku sa tiež nachádza záhradný domček. Dom sa predáva aj so zariadením a vybavením, takže si nevyžaduje žiadne ďalšie investície. Vzhľadom na netradičnú dispozíciu má ponúkaná nehnuteľnosť mnohé možnosti využitia. Je vhodná na spolužitie dvojgeneračnej rodiny, prenájom časti domu, prípadne na podnikateľské účely v spodnom podzemnom podlaží. Dom bol skolaudovaný v roku 2014. Je postavený z tehly a má kvalitnú sedlovú strechu (zn. Bramac).  Tradičný vzhľad domu dopĺňa biela vonkajšia omietka zladená so štýlovými tmavozelenými vchodovými dverami a garážovou bránou. Všetky okná sú plastové v kombinácii tmavozelenej a bielej farby v exteriéri a čisto bielej farby v interiéri domu. Vnútorné omietky sú sadrové. Vykurovanie domu je zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (elektrina, voda, plyn, kanalizácia) a zároveň má vlastnú studňu využívanú na závlahu záhrady. Dom má zabezpečenie kamerovým systémom. Pozemok je od cesty mierne svahovitý, no zvyšná časť pozemku za domom, kde sa nachádza záhrada je rovinatá. K domu vedie asfaltová príjazdová cesta. Pozemok je zo všetkých strán oplotený. Okolie domu a parkovacie miesta pred domom sú vyložené zámkovou dlažbou. Dom sa nachádza v centra obce Brestovany, ktorá je od Trnavy vzdialená 12 km. Obec Brestovany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V obci nájdete základnú školu, materskú škôlku, poštu, reštaurácie a potraviny. Ak hľadáte priestranný rodinný dom s kvalitným spracovaním bez ďalších veľkých úprav, radi Vám dohodneme obhliadku. Kontakt: Veronika Kľačková, klackova@, tel.: Cena nehnuteľnos
Prenájom - polyfunkcny objekt - Priestory vhodné pre Va…
polyfunkcny objekt, Jelenecká, Nitra, Nitra - Priestory vhodné pre Vaše podnikanie Popis: Hľadáte si priestory vhodné pre Vaše podnikanie? Práve ste ich našli :) Exkluziv Nitra Vám ponúka na prenájom skvostný priestor v rodinnom dome na podnikanie. Rodinný dom sa skladá z viacerých podlaží. Prenajíma sa celé 1. poschodie rodinného domu o rozlohe 200m2. Vieme si predstaviť a teda doporučujeme ako vhodné miesto pre kancelárske priestory advokátov, právnikov, účtovnú kanceláriu, oddelenie IT.... Dispozícia rodinného domu 1. poschodia: Už pri vstupe Vás vstupná chodba ohúri jej priestranstvom, dizajnom a veľkosťou. Dlhá chodba Vás prevedie zvyškom domu. Po ľavej strane sa nachádza kuchyňa so špajzou, jedáleň a izba. Po pravej strane sa nachádzajú ďalšie 4 izby, toaleta oddelená od kúpeľne. Všetky izby sú dostatočne veľké a nepriechodné. Kolaudácia domu prebehla v roku 1998 a odvtedy boli vykonané rôzne rekonštrukcie. Priestor sa prenajíma nezariadený, poprípade po dohode s majiteľom. Po dohode s majiteľom je možnosť rodinný dom i odkúpiť. Cena nájmu je 1500€ vrátane energií. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí 1x depozit vo výške nájmu. V cene nájomného je i garáž a 2 parkovacie miesta pred garážou. Možnosť vytvoriť si ešte 3 parkovacie miesta vedľa rodinného domu. Lokalita: Rodinný dom sa nachádza v Nitre - časť Zobor, na Jeleneckej ulici. Lokalita objektu umožňuje pešiu dostupnosť do obchodného centra Promenada a obchodné centrum MAX. V rodinnom dome na prízemí sa nachádzajú potraviny a vinotéka. Pred domom je zastávka MHD. Voľné od marca 2023. V prípade, že Vás daná nehnuteľnosť zaujala a viete si predstaviť jej využitie na Váš biznis, neváhajte ma kontaktovať na t.č. alebo na e-mail: erika.holkova@ Zariadenie: Priestory sa po spoločnej dohode budú prrenajímať nezariadené, poprípade podľa záujmu. Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: 692 Celková úžitková plocha administratívy: 200 Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Mestská voda Kúrenie: Plynové Forma vlastníctva: Osobné Viac informácií: (video obhliadka) Obhliadky a ďalšie informácie: Erika Holková erika.holkova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Exkluziv Adresa: Párovská 42, 949 01 Nitra Telefón:
Prenájom - polyfunkcny objekt - Priestory vhodné pre Va…
polyfunkcny objekt, Jelenecká, Nitra, Nitra - Priestory vhodné pre Vaše podnikanie Popis: Hľadáte si priestory vhodné pre Vaše podnikanie? Práve ste ich našli :) Exkluziv Nitra Vám ponúka na prenájom skvostný priestor v rodinnom dome na podnikanie. Rodinný dom sa skladá z viacerých podlaží. Prenajíma sa celé 1. poschodie rodinného domu o rozlohe 200m2. Vieme si predstaviť a teda doporučujeme ako vhodné miesto pre kancelárske priestory advokátov, právnikov, účtovnú kanceláriu, oddelenie IT.... Dispozícia rodinného domu 1. poschodia: Už pri vstupe Vás vstupná chodba ohúri jej priestranstvom, dizajnom a veľkosťou. Dlhá chodba Vás prevedie zvyškom domu. Po ľavej strane sa nachádza kuchyňa so špajzou, jedáleň a izba. Po pravej strane sa nachádzajú ďalšie 4 izby, toaleta oddelená od kúpeľne. Všetky izby sú dostatočne veľké a nepriechodné. Kolaudácia domu prebehla v roku 1998 a odvtedy boli vykonané rôzne rekonštrukcie. Priestor sa prenajíma nezariadený, poprípade po dohode s majiteľom. Po dohode s majiteľom je možnosť rodinný dom i odkúpiť. Cena nájmu je 1500€ vrátane energií. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí 1x depozit vo výške nájmu. V cene nájomného je i garáž a 2 parkovacie miesta pred garážou. Možnosť vytvoriť si ešte 3 parkovacie miesta vedľa rodinného domu. Lokalita: Rodinný dom sa nachádza v Nitre - časť Zobor, na Jeleneckej ulici. Lokalita objektu umožňuje pešiu dostupnosť do obchodného centra Promenada a obchodné centrum MAX. V rodinnom dome na prízemí sa nachádzajú potraviny a vinotéka. Pred domom je zastávka MHD. Voľné od marca 2023. V prípade, že Vás daná nehnuteľnosť zaujala a viete si predstaviť jej využitie na Váš biznis, neváhajte ma kontaktovať na t.č. alebo na e-mail: erika.holkova@ Zariadenie: Priestory sa po spoločnej dohode budú prrenajímať nezariadené, poprípade podľa záujmu. Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: 692 Celková úžitková plocha administratívy: 200 Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Mestská voda Kúrenie: Plynové Forma vlastníctva: Osobné Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Erika Holková erika.holkova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Exkluziv Adresa: Párovská 42, 949 01 Nitra Telefón:
Prenájom - polyfunkcny objekt - Priestory vhodné pre Va…
polyfunkcny objekt, Jelenecká, Nitra, Nitra - Priestory vhodné pre Vaše podnikanie Popis: Hľadáte si priestory vhodné pre Vaše podnikanie? Práve ste ich našli :) Exkluziv Nitra Vám ponúka na prenájom skvostný priestor v rodinnom dome na podnikanie. Rodinný dom sa skladá z viacerých podlaží. Prenajíma sa celé 1. poschodie rodinného domu o rozlohe 200m2. Vieme si predstaviť a teda doporučujeme ako vhodné miesto pre kancelárske priestory advokátov, právnikov, účtovnú kanceláriu, oddelenie IT.... Dispozícia rodinného domu 1. poschodia: Už pri vstupe Vás vstupná chodba ohúri jej priestranstvom, dizajnom a veľkosťou. Dlhá chodba Vás prevedie zvyškom domu. Po ľavej strane sa nachádza kuchyňa so špajzou, jedáleň a izba. Po pravej strane sa nachádzajú ďalšie 4 izby, toaleta oddelená od kúpeľne. Všetky izby sú dostatočne veľké a nepriechodné. Kolaudácia domu prebehla v roku 1998 a odvtedy boli vykonané rôzne rekonštrukcie. Priestor sa prenajíma nezariadený, poprípade po dohode s majiteľom. Po dohode s majiteľom je možnosť rodinný dom i odkúpiť. Cena nájmu je 1500€ vrátane energií. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí 1x depozit vo výške nájmu. V cene nájomného je i garáž a 2 parkovacie miesta pred garážou. Možnosť vytvoriť si ešte 3 parkovacie miesta vedľa rodinného domu. Lokalita: Rodinný dom sa nachádza v Nitre - časť Zobor, na Jeleneckej ulici. Lokalita objektu umožňuje pešiu dostupnosť do obchodného centra Promenada a obchodné centrum MAX. V rodinnom dome na prízemí sa nachádzajú potraviny a vinotéka. Pred domom je zastávka MHD. Voľné od marca 2023. V prípade, že Vás daná nehnuteľnosť zaujala a viete si predstaviť jej využitie na Váš biznis, neváhajte ma kontaktovať na t.č. alebo na e-mail: erika.holkova@ Zariadenie: Priestory sa po spoločnej dohode budú prrenajímať nezariadené, poprípade podľa záujmu. Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: 692 Celková úžitková plocha administratívy: 200 Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Mestská voda Kúrenie: Plynové Forma vlastníctva: Osobné Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Erika Holková erika.holkova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Exkluziv Adresa: Párovská 42, 949 01 Nitra Telefón:
Prenájom - polyfunkcny objekt - Priestory vhodné pre Va…
polyfunkcny objekt, Jelenecká, Nitra, Nitra - Priestory vhodné pre Vaše podnikanie Popis: Hľadáte si priestory vhodné pre Vaše podnikanie? Práve ste ich našli :) Exkluziv Nitra Vám ponúka na prenájom skvostný priestor v rodinnom dome na podnikanie. Rodinný dom sa skladá z viacerých podlaží. Prenajíma sa celé 1. poschodie rodinného domu o rozlohe 200m2. Druhé poschodie, na ktorom sa nachádza podkrovná izba s toaletou je obsadená nájomníkom. Vieme si predstaviť a teda doporučujeme ako vhodné miesto pre kancelárske priestory advokátov, právnikov, účtovnú kanceláriu, oddelenie IT.... Dispozícia rodinného domu 1. poschodia: Už pri vstupe Vás vstupná chodba ohúri jej priestranstvom, dizajnom a veľkosťou. Dlhá chodba Vás prevedie zvyškom domu. Po ľavej strane sa nachádza kuchyňa so špajzou, jedáleň a izba. Po pravej strane sa nachádzajú ďalšie 4 izby, toaleta oddelená od kúpeľne. Všetky izby sú dostatočne veľké a nepriechodné. Kolaudácia domu prebehla v roku 1998 a odvtedy boli vykonané rôzne rekonštrukcie. Priestor sa prenajíma nezariadený, poprípade po dohode s majiteľom. Po dohode s majiteľom je možnosť rodinný dom i odkúpiť. Cena nájmu je 1000€ plus energie. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí 1x depozit vo výške nájmu. V cene nájomného je i garáž a 2 parkovacie miesta pred garážou. Možnosť vytvoriť si ešte 3 parkovacie miesta vedľa rodinného domu. Lokalita: Rodinný dom sa nachádza v Nitre - časť Zobor, na Jeleneckej ulici. Lokalita objektu umožňuje pešiu dostupnosť do obchodného centra Promenada a obchodné centrum MAX. V rodinnom dome na prízemí sa nachádzajú potraviny a vinotéka. Pred domom je zastávka MHD. Voľné ihneď! V prípade, že Vás daná nehnuteľnosť zaujala a viete si predstaviť jej využitie na Váš biznis, neváhajte ma kontaktovať na t.č. alebo na e-mail: erika.holkova@ Zariadenie: Priestory sa po spoločnej dohode budú prrenajímať nezariadené, poprípade podľa záujmu. Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: 692 Celková úžitková plocha administratívy: 200 Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Mestská voda Kúrenie: Plynové Forma vlastníctva: Osobné Viac informácií: (video obhliadka) Obhliadky a ďalšie informácie: Erika Holková erika.holkova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Exkluziv Adresa: Párovská 42, 949 01 Nitra Telefón:
Na predaj rodinný dom - komerčný objekt v blízkosti centra m
REALITY Fair ponúka na predaj rodinný dom so štyrmi samostatnými bytovými jednotkami a priestorom vhodným pre obchod a služby, nachádzajúci sa v blízkosti centra mesta, v mestskej časti Rudlová (Sásová).   Dom: 3. podlažný samostatne stojací rodinný dom ( prízemie , 1. nadzemné podlažie , podkrovie ) Spôsob užívania nehnuteľnosti: rodinný dom , polyfunkčný objekt , podnikateľský objekt Konštrukcia: betónové základy s izoláciou , betónové tvárnice ,  tehla , tehlové tvárnice , zateplenie nobasil. Vek stavby: kolaudácia pôvodného domu v roku 1967 Stav domu: po rekonštrukcii Posledná rekonštrukcia domu: posledná rozsiahla rekonštrukcia domu v roku 2022 Rozsah rekonštrukcie domu: nové rozvody vody , rozvody elektriky , rozvody odpadových vôd , rozvody kúrenie ,nové plynové kúrenie  , radiátory , vnútorné stierky , vonkajšia fasáda , zateplenie , podlahy , dlažba , obklady , sanita , okná , interiérové dvere , plastové okná , exteriérové dvere , vstupná brána , zámková dlažba , oplotenie  Celková úžitková plocha domu vrátane terás a balkónov: 434,7 m2 Čistá obytná plocha bez terás a balkónov: 319,71 m2 Dispozícia domu: Prízemie: podbránie , schodisko , kotolňa   Samostatný obchodný priestor -  priestory , toalety ( plocha 77 m2 ),( čiastočná rek. ) Samostatná 1. izbová bytová jednotka - samostatná izba , kuchyňa , kúpeľňa s WC , chodba ( plocha 34m2 ),( kompletná rek. , zariadený ) poschodie: schodisko Samostatná 2. izbová bytová jednota - obývacia izba , samostatná izba , kuchyňa , kúpeľňa s WC , chodba , terasa ( plocha 63 m2 ),( kompletná rek. , zariadený ) Samostatná 2. izbová bytová jednota - obývacia izba s kuchyňou , samostatná izba  , kúpeľňa s WC , chodba , šatník , terasa ( plocha 74 m2 ),( kompletná rek. , zariadený ) Podkrovie: schodisko Samostatná 4. izbová bytová jednotka - obývacia izba , tri samostatné izby , kuchyňa , kúpeľňa s WC , komora , balkón ,  ( plocha 111 m2 ),( čiastočná rek. ) Vybavenie domu: zariadený Spôsob vykurovania: rozvod pre celý rodinný dom , plynový kotol Spôsob ohrevu vody: rozvod pre celý rodinný dom , plynový kotol Pozemok celkovo výmera: 453 m2 Zastavaná plocha domu: 204 m2 Pozemok sklon: mierne svahovitý Siete: el. prípojka ( 380 V ) , voda ( napojený na obecný vodovod ), kanalizácia ( napojený na obecnú kanalizáciu ) , Plyn Prístup: mestská asfaltová cesta celoročne udržiavaná mestom Parkovanie:  vo dvore na vlastnom pozemku (spevnená plocha - zámková dlažba ) Lokalita: mestská časť mesta Banská Bystrica  - Rudlová (Sásová) Vzdialenosť od priameho centra mesta (Námestie SNP): 2,2 km (5 min. autom) Vlastníctvo nehnuteľnosti: Súkromná osoba Ťarchy na liste vlastníctva: Bez tiarch   Viac informácii: tel. č 0911 657 854 , email: havas@