inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj rodinného domu s veľkorysým pozemkom neďaleko …

Kategória: Domy

Predaj rodinného domu s veľkorysým pozemkom neďaleko centra mesta Šaľa

Popis: Hľadáte šťastný domov pre Vašu rodinu? Dom ležiaci priamo v meste Šaľa, dom so štedrou záhradou? Dom v obľúbenej lokalite s výbornými susedmi? Dom stojaci neďaleko centra mesta (vzdialené cca 10 min chôdze) a zároveň vo vedľajšej tichej uličke mimo hlavnej cesty?
Práve ste ho našli :)

Ponúkam Vám 3 izbový suchý zdravý tehlový dom 70tych rokov, čiastočne zrekonštruovaný.
Dom je v pôvodnom veľmi zachovalom stave. Dispozične pozostáva zo zádveria, vstupnej svetlej chodby, samostatnej kuchyne s komorou, zrekonštruovanej kúpeľne s WC, 3 izieb, obývačka je priechodná. Čiastočná rekonštrukcia domu prebehla v roku 2011, boli vymenené plastové okná, kotol a rekonštrukcia kúpeľne. Strecha domu je pôvodná avšak trámy sú zdravé. Je potrebné vymeniť škridlu a latovanie.

Dom je čiastočne podpivničený. Kúrenie zabezpečujú liatinové radiátory prostredníctvom plynového kotla nachádzajúceho sa v kúpeľni. Mesačné náklady na kúrenie predstavujú cca 120 EUR. V izbách sú pôvodné drevené parkety vo výbornom stave nepoškodené, na chodbe kuchyni a toalete keramická dlažba. Obvodové múry domu sú 45 cm široké zabezpečujú príjemnú klímu počas letných dní. Možnosť umiestnenia krbu vo všetkých obytných miestnostiach dom má dva komíny.

K rodinnému domčeku prislúcha rovinatý 11 árový pozemok na ktorom sa nachádzajú hospodárske budovy. Tehlová garáž s betónovým vencom, strechu je potrebné opraviť. Letná kuchynka, dielňa a nevyužívané chlievy. Pozemok je oplotený záhrada priestranná s ovocnými stromami. Na pozemku sa nachádza aj kopaná studňa na polievanie veľkorysej záhrady.

Dom je napojený na všetky IS.

Okolie domu ponúka tiché a pokojné prostredie, ktoré je ideálne pre rodinný život. Pozemok, na ktorom sa dom nachádza, umožňuje dostatok priestoru pre vonkajšie aktivity a oddych. Lokalita ponúka výhodnú blízkosť k mnohým miestnym zariadeniam, vrátane škôl, obchodov a zábavy.

Tento rodinný dom je ideálny pre rodiny, ktoré hľadajú kvalitné bývanie v tichom prostredí s príjemným prostredím a veľkou záhradou.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
Počet izieb: 3.izbový
Celková úžitková plocha m2: 130
Plocha obytnej časti m2: 130
Výmera pozemku m2: 1128
Zastavaná plocha m2: 220
Pozemok: Rovinatý
Rozmery pozemku m:
Konštrukcia domu: Tehla
Príjazdová cesta: Asfalt
Podpivničený: Áno čiastočne
Skolaudovaný v roku: 1970
Rok poslednej rekonštrukcie: 2012
Inžinierske siete: Elektrina,Plyn,Kanalizácia,Verejný vodovod,Studňa
Kúrenie: Plynové
Počet nadzemných podlaží: 1
Forma vlastníctva: Osobné
Garáž: Áno
Počet bytov v dome:
Vybavenie domu: ,,,,,,
Rekonštrukcie: Kúpelňa,WC
Elektrický prúd: 220/380 V
Spoločenské možnosti: ,,,,,,,
Možnosti využitia: Trvalé bývanie,Rekreácia,Sídlo firmy
Typ strechy: Sedlová
Link na stránku projektu:


Obhliadky a ďalš
Predaj rodinného domu s veľkorysým pozemkom neďaleko …
Podobné inzeráty
JKV REAL I Ponúkame na predaj výstavbu rodinného domu v čast
Výstavba rodinného domu v časti mesta Levice - Vinohrady. Novostavba rodinného domu bude slúžiť na bývanie viacčlennej rodiny, s počtom obytných miestností 4. Objekt je dvojpodlažný – prekrytý pultovou strechou. Riešenie rodinného domu: Vstup do rodinného domu je navrhnutý z čelnej časti rodinného domu. Pred vstupnou časťou je riešená spevnená plocha vo výške úrovne podlahy rodinného domu. Do rodinného domu sa vchádza cez zádverie do chodby, odkiaľ vedie vstup do dennej časti rodinného domu. Do spálňovej časti vedie schodisko. Zo zádveria rodinného domu je riešený vstup na chodbu. V dennej časti sa nachádzajú tieto miestnosti : Obývacia izba, ktorá je prepojená s jedálňou a kuchyňou. Z obývacej izby je vstup na terasu. Vedľa kuchyni sa nachádza špajza. V oddychovej časti rodinného domu je vybudovaná spáleň, detská izba a izba pre hostí. Tieto miestnosti sú prepojené chodbou, z ktorej je prístup do kúpeľne. Vedľa spálne je osadený šatník a samostatná kúpeľňa. Objekt bude situovaný na voľnej parcele, ktorá sa nachádza v lokalite zástavby rodinných domov. Prístup do objektu bude zabezpečený priamo z miestnej komunikácie. Napojenie objektu na verejnú komunikáciu je riešené v okrajovej časti pozemku v nadväznosti na prístrešok. Rodinný dom bude osadený na parcelu tak, že bude umiestnený v strede pozemku. Hlavnou časťou architektonického návrhu je jednoduchosť, prehľadná dispozícia a jasné vymedzenie jednotlivých priestorov. Špecifické údaje o stavbe: Zastavaná plocha : 63 m2 Úžitková plocha : 110,6 m2 Pozemok : 248m2 Vybudovaná základová doska : Základové pásy sú vyhotovené z betónu triedy B 15. Hĺbka založenia je pod úrovňou terénu 1,30m. Priebežne pod základovými pásmi je štrkové lôžko hrúbky 150mm, tak isto ako aj pod podkladovým betónom. Podkladový betón bol vystužený zvarovanou sieťovinou o 6 ( oká 100x100). Vybudovaná je vodovodná , kanalizačná, plynová a elektrická prípojka. Súčasťou predaja stavby je vybudovaná základová doska, všetky vybudované inžinierske siete, pozemok, pripravená kompletná dokumentácia pre stavu rodinného domu so stavebným povolením a materiál ktorý poslúži na vybudovanie hrubej stavby rodinného domu (múrov). Dobudovanie stavby je na budúcich vlastníkoch s možnosťou dokončenia vlastného domova podľa svojich predstáv. V ponuke sú viaceré rodinné domy v závislosti od toho sa odvíja veľkosť pozemku, všetky stavby sú totožné. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytne
JKV REAL I Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v ča
Výstavba rodinného domu v časti mesta Levice - Vinohrady. Novostavba rodinného domu bude slúžiť na bývanie viacčlennej rodiny, s počtom obytných miestností 4. Objekt je dvojpodlažný – prekrytý pultovou strechou. Riešenie rodinného domu: Vstup do rodinného domu je navrhnutý z čelnej časti rodinného domu. Pred vstupnou časťou je riešená spevnená plocha vo výške úrovne podlahy rodinného domu. Do rodinného domu sa vchádza cez zádverie do chodby, odkiaľ vedie vstup do dennej časti rodinného domu. Do spálňovej časti vedie schodisko. Zo zádveria rodinného domu je riešený vstup na chodbu. V dennej časti sa nachádzajú tieto miestnosti : Obývacia izba, ktorá je prepojená s jedálňou a kuchyňou. Z obývacej izby je vstup na terasu. Vedľa kuchyni sa nachádza špajza. V oddychovej časti rodinného domu je vybudovaná spáleň, detská izba a izba pre hostí. Tieto miestnosti sú prepojené chodbou, z ktorej je prístup do kúpeľne. Vedľa spálne je osadený šatník a samostatná kúpeľňa. Objekt je situovaný na voľnej parcele, ktorá sa nachádza v lokalite zástavby rodinných domov. Prístup do objektu bude zabezpečený priamo z miestnej komunikácie. Napojenie objektu na verejnú komunikáciu je riešené v okrajovej časti pozemku v nadväznosti na prístrešok. Rodinný dom je osadený na parcele tak, že sa nachádza v strede pozemku. Hlavnou časťou predávanej nehnuteľnosti je jednoduchosť, prehľadná dispozícia a jasné vymedzenie jednotlivých priestorov. Špecifické údaje o stavbe: Zastavaná plocha : 63 m2 Úžitková plocha : 126 m2 Pozemok : 225m2 Základová doska : Základové pásy sú vyhotovené z betónu triedy B 15. Hĺbka založenia je pod úrovňou terénu 1,30m. Priebežne pod základovými pásmi je štrkové lôžko hrúbky 150mm, tak isto ako aj pod podkladovým betónom. Podkladový betón bol vystužený zvarovanou sieťovinou o 6 ( oká 100x100). Stavba je postavená z materiálu porotherm tehly v hrúbke 30 cm Na zateplenie stavby je použitý polystyrén 20 cm, fasádna farba Baumit, zateplená strecha Predpríprava na vonkajšie žalúzie so zavedenou elektrinou V interiéry je použitá biela striekaná maľovka, sadrokartónové stropy, osadené rozvody na televíziu a internet, izolácia podláh v dome je v hrúbke 15 cm podlahovým polystyrénom, ističe a zásuvky značky Legrand Plastové okná s trojsklom, farba antracit Plynový kotol Prípojky : vodovodná , kanalizačná, plynová a elektrická. Ak hľadáte nadštandardný dom v blízkosti centra mesta Levice je táto ponuka stavaná práve pre Vás. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále l
Predaj rodinného domu v Trnovci nad Váhom s veľkorysý…
rodinný dom, Hlavná, Trnovec nad Váhom, Šaľa - Predaj rodinného domu v Trnovci nad Váhom s veľkorysým pozemkom Popis: Ponúkame na predaj 3-izbový kompletne zrekonštruovaný dom v krásnom vidieckom prostredí v obci Trnovec nad Váhom. Domček sa nachádza na veľkorysom rovinatom pozemku 33 ár a súčasťou je rozostavaná hospodárka budova s garážou. (Stavebné povolenie s projektom stavby) Je to murovaná stavba s dreveným sedlovým krovom a strechou pokrytou škridlou. Stavba má plastové okná a dvere. Dispozičné riešenie rodinného domu: Vstupom do domu z dvora sa dostanete do predsiene a odtiaľ do chodby. Z chodby sa vstupuje na ľavej strane do spálne s oknami orientovanými do uličnej strany, obývacej miestnosti a detskej izby. Z obývačky sa vchádza do kuchyne zo vstupom do priestrannej kúpeľne s dvomi umývadlami, rohovou vaňou a toaletou. V kúpeľni nájdeme aj takmer nový plynový kotol ústredného vykurovania a ohrev TÚV. Z kuchyne sa vchádza aj do pristavanej komory s výstupom na zastrešenú terasu s výhľadom na hospodársku budovu. Kúrenie je zabezpečené radiátormi a v obývacej miestnosti sa nachádza piecka. Rodinný dom je napojený na všetky IS. Dom poskytuje rodinnú atmosféru a dokonalý komfort pre potreby a pohodlný život súčasnej rodiny. Možnosť odkúpenia i menšej časti pozemku. Predná časť dvora je tvorená pozemkom druhu zastavané plochy a nádvoria, o výmere 569 m2, na ktorom je postavený dom, hospodárska budova s garážou. Zadná časť dvora je tvorená pozemkom druhu záhrada, o výmere 2568 m2. Dvor a tretina záhrady sa nachádza v intraviláne obce, takže potenciálne je možné uvažovať o zhodnotení zadnej časti dvora prípravou na výstavbu ďalšieho rodinného domu. Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Trnovec nad Váhom. Jedná sa o obec nachádzajúca sa cca 6 km od centra okresného mesta Šaľa a cca 75 km od hlavného mesta Bratislava. Je to tiché vidiecke prostredie. Spojenie so Šaľou a Bratislavou je autobusové, vlakové alebo autom. Veľmi dobrá občianska vybavenosť pošta, lekáreň, knižnica, materská škola, základná škola, obchod s potravinami, kostol, reštaurácia, krčma, jazero, atď. Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť. Rada Vás prevediem touto nehnuteľnosťou i cez víkend. Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 139 Plocha obytnej časti m2: 139 Výmera pozemku m2: 3345 Zastavaná plocha m2: 208 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1958 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Internet Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Vybavenie domu: Terasa Rekonštrukcie: Po kompletnej rekonštrukcii Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia, Sídlo firmy Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie:
ZNALECKÝ POSUDOK V CENE: PREDAJ 4 izb. rodinného domu, Jánov
Využite jedinečnú príležitosť na kúpu posledného 4 izb. rodinného domu za uvádzaciu cenu 169.000,- eur. Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj novostavbu 4 izb. rodinného domu v Jánovciach, ktorý je súčasťou dvojdomu. Každý z rodinných domov má svoju obvodovú stenu. Rodinný dom sa nachádza v centre obce. Predpokladaný termín dokončenia: máj 2023 Predpokladaný termín kolaudácie: jún 2023 Stavba je momentálne na liste vlastníctva zapísaná ako rozostavaný dvojdom. DISPOZÍCIA: chodba, 2x samostatná izba, spálňa so šatníkom, kúpeľňa s toaletou, samostatná toaleta, obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, komora, terasa TECHNICKÉ PARAMETRE: - stavebný materiál: tehla (300 mm) - zateplenie: polystyrén (150 mm) - exteriérová omietka: Baumit - strecha: plochá - izolovaná (200 mm minerálna vlna, 50 mm polystyrén), hydroizolačný systém Fatrafol. Šikmá - pozinkovaný plech - okná: plastové (3 sklá, 5 komorové), dvojfarebné: interiér - biela farba, exteriér - sivá (antracitová) - vykurovanie: elektrické odporové káble, samostatný termostat v každej izbe - ohrev TUV: elektrický bojler - predpríprava na exteriérové žalúzie a klimatizáciu - terasa: betónový základ IS: voda, elektrina, kanalizácia Rodinný dom sa predáva v štádiu HOLODOM, ktorý zahŕňa v - potery - vápenno-cementové omietky - bielu maľovku - rozvody vody a inštalácie - elektrické podlahové vykurovanie vrátane termostatu v každej izbe - elektrický bojler (120 l) - zásuvky - vypínače - 2x geberit - predprípravu na klimatizáciu a - predprípravu na vonkajšie žalúzie - plastové okná (3-sklá) - zarovnaný terén - obrubníky s navezeným makadamom - vybetónovanú terasa - zateplenie vrátane exteriérovej omietky (fasáda) - oplotenie z troch strán Úžitková plocha rodinného domu: 90 m2 Zastavaná plocha rodinného domu: 109 m2 Veľkosť terasy: 17 m2 Veľkosť pozemku: 308 m2 Ďalšie rodinné domy v ponuke: Rodinný dom s pozemkom 385 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 378 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 372 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 354 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 332 m2 - REZERVOVANÝ Všetky rodinné domy čo do zastavanej plochy a dispozičného usporiadanie totožné. Rozdiely je vo veľkosti pozemku. Výmery veľkosti pozemkov prislúchajúcich k jednotlivým domom sú uvedené vyššie. Ku každému domu prislúchajú dve parkovacie státia. LOKALITA: Obec Jánovce je vzdialená len 2 km od Hrubej Borše, 10 km od Senca, 17 km od Galanty a 32 km od Bratislavy. Napriek tomu, že Jánovce sú menšou obcou, developerský boom je zárukou toho, že občianska vybavenosť obce bude len a len rásť. V obci je materská škôlka, či vychýrená pekáreň, dom seniorov, menší obchod s potravinami. FOTOGRAFIE A 3D VIZUALIZÁCIA: Napriek tomu, že rodinný dom je momentálne v štádiu r
UVÁDZACIA CENA: PREDAJ 4 izb. rodinného domu, Jánovce, novos
Využite jedinečnú príležitosť na kúpu 4 izb. rodinného domu za uvádzaciu cenu 169.000,- eur. Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj novostavbu 4 izb. rodinného domu v Jánovciach, ktorý je súčasťou dvojdomu. Každý z rodinných domov má svoju obvodovú stenu. Rodinný dom sa nachádza v centre obce. Predpokladaný termín dokončenia: apríl 2023 Predpokladaný termín kolaudácie: máj 2023 Stavba je momentálne na liste vlastníctva zapísaná ako rozostavaný dvojdom. DISPOZÍCIA: chodba, 2x samostatná izba, spálňa so šatníkom, kúpeľňa s toaletou, samostatná toaleta, obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, komora, terasa TECHNICKÉ PARAMETRE: - stavebný materiál: tehla (300 mm) - zateplenie: polystyrén (150 mm) - exteriérová omietka: Baumit - strecha: plochá - izolovaná (200 mm minerálna vlna, 50 mm polystyrén), hydroizolačný systém Fatrafol. Šikmá - pozinkovaný plech - okná: plastové (3 sklá, 5 komorové), dvojfarebné: interiér - biela farba, exteriér - sivá (antracitová) - vykurovanie: elektrické odporové káble, samostatný termostat v každej izbe - ohrev TUV: elektrický bojler - predpríprava na exteriérové žalúzie a klimatizáciu - terasa: betónový základ IS: voda, elektrina, kanalizácia Rodinný dom sa predáva v štádiu HOLODOM, ktorý zahŕňa v INTERIÉRY: potery, vápenno-cementové omietky, biela maľovka, rozvody vody a inštalácie, elektrické podlahové vykurovanie vrátane termostatu v každej izbe, elektrický bojler, zásuvky, vypínače, 2x geberit, predprípravu na klimatizáciu a na vonkajšie žalúzie EXTERIÉRY: zarovnaný terén, obrubníky s navezeným makadamom, vybetónovaná terasa, zateplenie, exteriérová omietka (fasáda), oplotenie z troch strán Úžitková plocha rodinného domu: 90 m2 Zastavaná plocha rodinného domu: 109 m2 Veľkosť terasy: 17 m2 Veľkosť pozemku: 308 m2 K dispozícii je aj ďalších 5 rodinných domov s výmerou pozemkov od 332 m2 do 385 m2. Ku každému domu prislúchajú dve parkovacie státia. LOKALITA: Obec Jánovce je vzdialená len 2 km od Hrubej Borše, 10 km od Senca, 17 km od Galanty a 32 km od Bratislavy. Napriek tomu, že Jánovce sú menšou obcou, developerský boom je zárukou toho, že občianska vybavenosť obce bude len a len rásť. V obci je materská škôlka, či vychýrená pekáreň, dom seniorov, menší obchod s potravinami. FOTOGRAFIE A 3D VIZUALIZÁCIA: Napriek tomu, že rodinný dom je momentálne v štádiu rozostavanosti, máte možnosť vytvoriť si bližšiu predstavu o interiérovej dispozícii rodinného domu, a to prostredníctvom vizualizácií a 3D obhliadky z podobnej výstavby rodinného domu. Samozrejmosťou je možnosť virtuálnej obhliadky rodinného domu v priestoroch našej kancelárie RE/MAX prostredníctvom 3D okuliarov Oculus. FINANCOVANIE: Potrebujete časť kúpnej ceny prefinancovať cez hypotekárny úver? Žiadny problém. Sprostredkujeme Vám najvýhodnejší hypotekárny úver v
ZNALECKÝ POSUDOK V CENE: PREDAJ 4 izb. rodinný dom, Jánovce,
Využite príležitosť na kúpu posledného 4 izb. rodinného domu za uvádzaciu cenu 169.000,- eur. Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj novostavbu 4 izb. rodinného domu v Jánovciach, ktorý je súčasťou dvojdomu. Každý z rodinných domov má svoju obvodovú stenu. Rodinný dom sa nachádza v centre obce. Predpokladaný termín dokončenia: máj 2023 Predpokladaný termín kolaudácie: jún 2023 Stavba je momentálne na liste vlastníctva zapísaná ako rozostavaný dvojdom. DISPOZÍCIA: chodba, 2x samostatná izba, spálňa so šatníkom, kúpeľňa s toaletou, samostatná toaleta, obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, komora, terasa TECHNICKÉ PARAMETRE: - stavebný materiál: tehla (300 mm) - zateplenie: polystyrén (150 mm) - exteriérová omietka: Baumit - strecha: plochá - izolovaná (200 mm minerálna vlna, 50 mm polystyrén), hydroizolačný systém Fatrafol. Šikmá - pozinkovaný plech - okná: plastové (3 sklá, 5 komorové), dvojfarebné: interiér - biela farba, exteriér - sivá (antracitová) - vykurovanie: elektrické odporové káble, samostatný termostat v každej izbe - ohrev TUV: elektrický bojler - predpríprava na exteriérové žalúzie a klimatizáciu - terasa: betónový základ IS: voda, elektrina, kanalizácia Rodinný dom sa predáva v štádiu HOLODOM, ktorý zahŕňa v - potery - vápenno-cementové omietky - bielu maľovku - rozvody vody a inštalácie - elektrické podlahové vykurovanie vrátane termostatu v každej izbe - elektrický bojler (120 l) - zásuvky - vypínače - 2x geberit - predprípravu na klimatizáciu a - predprípravu na vonkajšie žalúzie - plastové okná (3-sklá) - zarovnaný terén - obrubníky s navezeným makadamom - vybetónovanú terasa - zateplenie vrátane exteriérovej omietky (fasáda) - oplotenie z troch strán Úžitková plocha rodinného domu: 90 m2 Zastavaná plocha rodinného domu: 109 m2 Veľkosť terasy: 17 m2 Veľkosť pozemku: 308 m2 Ďalšie rodinné domy v ponuke: Rodinný dom s pozemkom 385 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 378 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 372 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 354 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 332 m2 - REZERVOVANÝ Všetky rodinné domy čo do zastavanej plochy a dispozičného usporiadanie totožné. Rozdiely je vo veľkosti pozemku. Výmery veľkosti pozemkov prislúchajúcich k jednotlivým domom sú uvedené vyššie. Ku každému domu prislúchajú dve parkovacie státia. LOKALITA: Obec Jánovce je vzdialená len 2 km od Hrubej Borše, 10 km od Senca, 17 km od Galanty a 32 km od Bratislavy. Napriek tomu, že Jánovce sú menšou obcou, developerský boom je zárukou toho, že občianska vybavenosť obce bude len a len rásť. V obci je materská škôlka, či vychýrená pekáreň, dom seniorov, menší obchod s potravinami. FOTOGRAFIE A 3D VIZUALIZÁCIA: Napriek tomu, že rodinný dom je momentálne v štádiu rozostavanost