inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj rodinnej vily, Veľký Meder, 8 izieb, pozemok 1422 m2,

Kategória: Domy

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj rodinnú vilu na pozemku s rozlohou 1422 m2, „Villa Kata“ sa nachádza na južnom Slovensku, v známom kúpeľnom mestečku Veľký Meder, ktoré je preslávené termálnym kúpaliskom Thermal Corvinus.

Vila je situovaná len 10 minút chôdze od termálneho kúpaliska, kúsok od centra a reštaurácii.
Rodinná vila v posledných rokoch slúžila pre návštevníkov termálneho kúpaliska.

Rodinná vila bola kolaudovaná v roku 1990 je podpivničená, má prízemie ako aj poschodie. Na stavbu boli použité kvalitné a vyberané materiály, dom je vo veľmi dobrom stave, je oňho príkladne starané.

Technický opis stavby:
~ základy železobetónové,
~ vonkajšie nosné steny z tehál hr. 35 cm s vonkajšou izoláciou 5 cm Polystyrénu, priečky tehlové,
~ okná a dvere kvalitné drevené z červeného smreku,
~ povaly zo železobetónu,
~ strecha s izoláciou z plechu, ktorá bola každý štvrtý rok ošetrená,
~ vonkajšia fasáda, sokel ako aj plot obložené s prírodným kvalitným kameňom Travertín,
~ podlahy sú dubové parkety ako aj dlažby.
Dispozičné riešenie rodinnej vily:
~ pivničná časť – 5 miestností – kuchyňa, práčovňa, izba, miestnosť pripravená na umiestnenie sauny, kotolňa
~ prízemná časť – vchod z dvoch strán, obývacia izba, salón s krbom, kuchyňa, kúpeľňa, 2x toaleta
~ poschodie – 5 izieb, kuchyňa, 2x kúpeľňa s toaletou
Vo dvore sa nachádza vedľajšia budova, ktorá slúži ako garáž a skladovací priestor, v zadnej časti je zakrytá terasa.

V roku pri výstavbe rodinnej vily bol vybudovaný veľký bazén hĺbky 1,8 m v tom čase už nie je používaný.
Záhrada rodinného domu je krásne udržiavaná, sú vysadené stromy a kríky ako aj rôznorodé kvetinky.

Vila je napojená na inžinierske siete – verejný vodovod, verejná kanalizácia, plynovod a elektriku. Vo dvore sa nachádza vlastná studňa, ktorá zásobovala aj bazén keď bola použitá. Vykurovanie vily je zabezpečené pomocou plynového kotla s radiátormi.

Veľký Meder je jedným z najvýznamnejších turistických centier na juhu Slovenska. Toto kúpeľné mesto, ktoré je otvorené pre širokú verejnosť, sa nachádza v srdci Európy. Má 940-ročnú históriu so srdečným pozdravom termálnej vody.

Turizmus, poľnohospodárstvo a priemysel existujú popri sebe bez problémov, možno aj v tom spočíva kúzlo nášho malého mestečka. Je to miesto, kde sa stretáva vidiecky turizmus s kvalitnými rekreačnými službami. O to sa stará termálny park a 100-hektárový lesopark na okraji mesta, ktorý predstavuje posledný pozostatok bývalého veľkého dubového lesa na Podunajskej nížine, ktorý je jedinečný na Žitnom ostrove.

V prípade potreby ponúkame Vám bezplatné poradenstvo a pomoc pri financovaní kúpy formou hypotekárneho úveru.

Cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.
Predaj rodinnej vily, Veľký Meder, 8 izieb, pozemok 1422 m2,
Podobné inzeráty
RODINNÝ DOM V BA IV., KARLOVA VES, BAZÉN
Ponúkam na predaj nadštandardnú mestskú vilu v slepej uličke vo vyhľadávanej lokalite Bratislavy – Karlova Ves, BA IV. s nádherným výhľadom a interiérovým bazénom. Táto nehnuteľnosť je určená pre ľudí, ktorí túžia po relaxe a tichej lokalite s rýchlou dostupnosťou do centra. Úžitková plocha domu 440 m2, pozemok o výmere 839 m2, z toho zastavaná plocha 282 m2. Nehnuteľnosť bola kolaudovaná v roku 1998, v roku 2008 prebehla čiastočná rekonštrukcia. DISPOZÍCIA: Suterén (139,8 m2) – Kuchyňa, vináreň, 3x sklad, wellness zóna s posedením, bazén s proti prúdom- rozmery bazéna sú 6x3m a hĺbka je 1,2m, výstup do záhrady, spoločenská miestnosť s krbom a biliardovým stolom, sauna so sprchovacím kútom a WC, ochladzovací bazén, schodisko. Prízemie (176,6 m2) - Veľkorysá vstupná hala so šatníkom, samostatná toaleta, pracovňa, priestranná obývacia miestnosť so vstupom na terasu, toaleta, veľkorysá kuchyňa spoločná s jedálňou, schodisko z masívneho dreva. Súčasťou domu je aj vykurovaná garáž pre dve autá. Poschodie (123,9 m2) – Poschodie rodinnej vily disponuje svetlou galériou, 4 x spálňa, veľká kúpeľňa s rohovou vaňou, terasa, 2x balkón, podkrovná miestnosť, ktorá momentálne slúži ako pracovňa s odkladacím priestorom. VYBAVENIE: RD postavený z tehly, zateplený. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - elektrina, voda, plyn, kanalizácia, optický internet. Súčasťou domu je aj spoľahlivý alarm. Výhodou sú solárne panely na streche rodinného domu, ktoré slúžia na ohrev vody. Plynový kotol situovaný v suteréne domu zn. Buderus. INTERIÉR: Nehnuteľnosť sa rozprestiera na troch podlažiach, disponuje veľkorysým úložným priestorom a komfortnou dvojgarážou. Interiér rodinnej vily je presvetlený, vzdušný. V dome je drevené masívne schodisko, podlahy laminátové + dlažba, v kúpeľni vírivá vaňa, v podkroví sú osadené strešné okná VELUX, plastové okná (trojsklo), 1 x krb (v suteréne), hlinené kachle v obývacej časti, priestranná oddychová zóna pre mnohopočetnú rodinu. EXTERIÉR: Exteriér rodinnej vily pozostáva z udržiavanej vegetácie, priestranná terasa ponúka možnosť grilovania aj pre väčšie skupiny ľudí, výhodou sú dva balkóny obklopené stromami, spevnené plochy na dvore s prestrešením, možnosť parkovať dve autá + dve autá vo vykurovanej garáži. Pozemok je kompletne oplotený. LOKALITA: Prestížna lokalita spĺňa nároky aj tých najnáročnejších klientov. Výborná dostupnosť do mesta s absolútnym pokojom vidieka či bezpečné okolie. Táto nehnuteľnosť ponúka všetky atribúty moderného bývania v hlavnom meste. Štvrť rodinnej vily ponúka maximálnu mieru súkromia nakoľko sa jedná o slepú ulicu. Výhodou je blízke OC Galéria Cubicon, ktoré ponúka všetky potrebné služby pod jednou strechou vrátane potravín. Lokalita ponúka aj vynikajúcu dostupnosť nielen do centra, ale aj na diaľnicu do Viedne, Prahy, Budapešti či na letisko. Cena 950000 EUR.
Novostavba rodinnej vily s pozemkom a bazénom,1,1km od mora,
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4025 Miesto: ostrov Brač Typ nehnuteľnosti: novostavba luxusnej rodinnej vily Cena 710.700 € Obytná plocha domu: 150 m² Veľkosť pozemku: 330m2 Dispozícia: 3 spálne a 3 kúpeľne Vzdialenosť od mora: 1,1 km Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Bazén Novostavba Luxusne zariadená Záhrada Kompletne zariadená Vonkajšie stolovanie v príjemnom prostredí Samostatne stojaca vila Nekonečný vyhrievaný bazén Popis: RK Relax properties vám ponúka na predaj novostavbu modernej, plne vybavenej rodinnej vily s bazénom na pokojnom mieste. Nehnuteľnosť je obklopená borovicovými lesmi, vzdialená len 1,1 km od mora. Vila sa nachádza na pozemku o výmere 330 m2 a má 150 m2 celkovej obytnej plochy, ktorá je rozdelená na dve podlažia. Severozápadne orientované prízemie pozostáva z kuchyne, jedálne, obývacej izby a kúpeľne. Prízemie vedie na priestrannú terasu s bazénom, ktorý má funkciu vykurovania a chladenia. Na vonkajšej časti terasy sa nachádza aj letná kuchynka a vonkajšia sprcha. Prvé poschodie vily, ktoré je prepojené s prízemím vnútornými a vonkajšími schodiskami, obsahuje tri spálne. Jedna zo spální je hlavná spálňa s vlastnou kúpeľňou a terasou. Ďalšie dve spálne majú prístup na spoločný balkón a ešte jednu kúpeľňu umiestnenú na chodbe. Samotný dvor pozostáva z niekoľkých terás a plôch na relaxovanie a slnenie, záhrady sú pripojené k zavlažovaciemu systému, dvor ponúka vonkajšie parkovacie miesta pre dve autá. Pri stavbe a zariadení vily boli použité iba kvalitné materiály a je vybavená kamerovým systémom s alarmom. Viac o ostrove Brač Ostrov Brač je najväčší (400 km2) v Dalmácii a má najkratšiu plavbu trajektom zo Splitu, asi 40 minút. Trajekt premáva celý rok každých pár hodín do Supetaru. Odtiaľ premáva po ostrove integrovaná verejná doprava. Väčšina ľudí vyhľadáva krásy pobrežia, ale vnútrozemie má tiež úžasnú scenériu a odľahlé lúky a olivové a viničové háje. Brač má nádherné pláže. Pláž v Bole je zobrazená na väčšine chorvátskych turistických materiálov známych ako „Zlatini Rat“ alebo „Zlatý roh“. Na ostrove je malé letisko pre súkromné lietadlá. Najpopulárnejšími nehnuteľnosťami predávanými na Brači sú dovolenkové apartmány v blízkosti pobrežných dedín, často nedávno postavené. Sprísnenie stavebných pravidiel znamená, že sa v súčasnosti stavia menej. Nehnuteľnosť na ostrove Brač sa považuje za dobrú investíciu, pretože Chorvátsko sa snaží zlepšiť svoj turistický priemysel.
EXKLUZÍVNA PONUKA atraktívnej vily využiteľnej na...
Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si prosím nasledujúce linky a pozrite si videoprehliadku a 3D virtuálnu prehliadku nehnuteľnosti TUreality Vám ponúkajú Exkluzívne na predaj krásnu a priestrannú rodinnú vilu s veľkolepým priestorom a dispozíciou a pestrou využiteľnosťou či už na bývanie alebo podnikanie prípadne bývanie a podnikanie v jednom. Vila sa nachádza v kľudnej lokalite pod Zoborom v Nitre a miestnou komunikáciou je prístupná z dvoch strán. Veľkou devízou tejto vily je, že vykurovanie je plne pripravené na inštaláciu tepelného čerpadla a na juhozápadnej strane strechy je možné osadiť fotovoltaické panely min. 14KW a ďalšie je možné pridať na juhovýchodnú stranu strechy. Na tieto technológie sú poskytované aj štátne dotácie!!! V prípade vážneho záujmu sú majitelia ochotní znížiť cenu o 20 000 eur na inštaláciu týchto energeticky úsporných zariadení!!! Alternatívne kúrenie je zabezpečené krbom s prieduchmi cez dve podlažia. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: + výborná, tichá a ničím nerušená lokalita + relaxačná zóna s bazénom, saunou a fitnes + vila ihneď dostupná a obyvateľná + viacúčelové využitie na bývanie, prenájom, podnikanie + pekné upravené okolie a murované oplotenie okolo vily + garáž aj vonkajší prístrešok pre auto VILA: samostatne stojaca dvojpodlažná so suterénom kolaudovaná v roku 1997 - využiteľná plocha vily 470 m2 (zastavaná plocha 250 m2) - pozemok rovinatý obdĺžnikový o celkovej výmere 410 m2 - energetická trieda A - štyri samostatné zabezpečené vstupy do vily s alarmom prepojeným na políciu - obvodové múry z tehál Porotherm hr. 400 mm, povrchová omietka Thermo-extra - stropy vily sú železobetónové monolitické nad suterénom o hrúbke 400 mm a nad prízemím o hrúbke 300 mm - sedlová strecha s betónovou krytinou Bramac antracit - schodisko je železobetónové monolitické a stupne obložené tvrdým drevom zábradlie drevené - podlahy vo vile keramické a drevené kazety - výplne otvorov sú zabezpečené plastovými oknami a dvermi s vonkajšími žalúziami - kúrenie je plynové kombináciou podlahového kúrenia s plochými radiátormi (všetky rozvody kúrenia a radiátory boli menené v roku 2017) IS: mestský vodovod, elektrika 230/380V, plyn, kanalizácia DISPOZÍCIA DOMU: 1 nadzemné podlažie (prízemie): - vstupné bezpečnostné dvere do vily z východnej strany - vstup do predsiene s hosťovským WC - z predsiene...
CHORVATSKO Zadarska obec VIR
Zadarska Obec, část obce Vir Kategorie Domy , Novostavby Cena 900.000 € Plocha celkem 260 m² Plocha bydlení - bytu 190 m² Elektřina ano Voda ano Odpady ano Plyn ne Klimatizace ano Topení klimatizace, systém topení a ventilace Energetická náročnost A - mimořádně úsporná ULTRAMODERNÍ VILY U PLÁŽE NA PRODEJ Nabízíme k prodeji dvě ultramoderní vily rodinné vily ve druhé a třetí řadě od pláže na ostrově Vir, který je spojený s pevninou mostem a je v krásné dojezdové vzdálenosti ze střední Evropy a už je součástí Dalmácie. Vily jsou aktuálně v dokončovací fázi (foto z 29.10.2022) a kolaudace bude nejpozději do konce ledna 2023. Ale už teď si můžete jednu z vil smluvně rezervovat. Vily jsou identické a stavěny nejmodernější technikou, takže budou mít každá i napájecí místo pro elektro auta. Každá vila má tři parkovací místa s ohrazeným pozemkem, který bude mít automatickou bránu pro vjezd. Okolí vily je velmi vkusně osázeno středozemní flórou. V přízemí je u vstupu videokamera, po vstupu se dostanete do chodby, ze které vedou dveře do jedné ložnice, koupelny s WC, skladovací místnosti a obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou. Z obývacího pokoje je vstup na venkovní zastřešenou terasu (40 m2). V prvním patře se nacházejí tři ložnice, každá se vstupem na balkon, který je po celé západní a jižní straně. Dále je v patře koupelna a samostatný WC pro uživatele střešní terasy. Ve druhém patře je ohromná střešní terasa (85 m2) s jakuzzi a přípravou pro pergolu. Výstup na terasu je možný ze dvou stran a v chodbě se nachází místnost pro techniku, takže v celé vile neuvidíte žádný rušivý element, vše je důkladně skryto. Ložnice mají nejen klimatizaci, ale i podlahové vytápění i chlazení, takže si každý obyvatel může regulovat vlastní teplotu pokoje. Vily se prodávají samostatně a bez vybavení, ta ve druhé řadě blíže k moři stojí 950 000 €, druhá 900 000 €. Ceny jsou pevné a v dnešní době velmi reálné! Vážení klienti, prohlížení nemovitostí je možné pouze s podepsanou smlouvou o zastoupení, která je základem pro další akce související s nákupem a prodejem, vše v souladu se Zákonem o ochraně údajů a Zákonem o zprostředkování při koupi nemovitostí. Kupující platí zákonnou provizi za zastoupení ve výši 3 % od dohodnuté ceny.
CHORVATSKO Zadarska Obec, část obce Vir, 2X Domy
Zadarska Obec, část obce Vir Kategorie Domy , Novostavby Cena 900.000 € Plocha celkem 260 m² Plocha bydlení - bytu 190 m² Elektřina ano Voda ano Odpady ano Plyn ne Klimatizace ano Topení klimatizace, systém topení a ventilace Energetická náročnost A - mimořádně úsporná Kategorie Domy , Novostavby Cena 900.000 € Plocha celkem 260 m² Plocha bydlení - bytu 190 m² Elektřina ano Voda ano Odpady ano Plyn ne Klimatizace ano Topení klimatizace, systém topení a ventilace Energetická náročnost A - mimořádně úsporná 2 X ULTRAMODERNÍ VILY U PLÁŽE NA PRODEJ Nabízíme k prodeji dvě ultramoderní vily rodinné vily ve druhé a třetí řadě od pláže na ostrově Vir, který je spojený s pevninou mostem a je v krásné dojezdové vzdálenosti ze střední Evropy a už je součástí Dalmácie. Vily jsou aktuálně v dokončovací fázi (foto z 29.10.2022) a kolaudace bude nejpozději do konce ledna 2023. Ale už teď si můžete jednu z vil smluvně rezervovat. Vily jsou identické a stavěny nejmodernější technikou, takže budou mít každá i napájecí místo pro elektro auta. Každá vila má tři parkovací místa s ohrazeným pozemkem, který bude mít automatickou bránu pro vjezd. Okolí vily je velmi vkusně osázeno středozemní flórou. V přízemí je u vstupu videokamera, po vstupu se dostanete do chodby, ze které vedou dveře do jedné ložnice, koupelny s WC, skladovací místnosti a obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou. Z obývacího pokoje je vstup na venkovní zastřešenou terasu (40 m2). V prvním patře se nacházejí tři ložnice, každá se vstupem na balkon, který je po celé západní a jižní straně. Dále je v patře koupelna a samostatný WC pro uživatele střešní terasy. Ve druhém patře je ohromná střešní terasa (85 m2) s jakuzzi a přípravou pro pergolu. Výstup na terasu je možný ze dvou stran a v chodbě se nachází místnost pro techniku, takže v celé vile neuvidíte žádný rušivý element, vše je důkladně skryto. Ložnice mají nejen klimatizaci, ale i podlahové vytápění i chlazení, takže si každý obyvatel může regulovat vlastní teplotu pokoje. Vily se prodávají samostatně a bez vybavení, ta ve druhé řadě blíže k moři stojí 950 000 €, druhá 900 000 €. Ceny jsou pevné a v dnešní době velmi reálné! Vážení klienti, prohlížení nemovitostí je možné pouze s podepsanou smlouvou o zastoupení, která je základem pro další akce související s nákupem a prodejem, vše v souladu se Zákonem o ochraně údajů a Zákonem o zprostředkování při koupi nemovitostí. Kupující platí zákonnou provizi za zastoupení ve výši 3 % od dohodnuté ceny.
Mestská vila s interiérovým bazénom, BA IV, Karlova Ves
Ponúkam na predaj nadštandardnú mestskú vilu v slepej uličke vo vyhľadávanej lokalite Bratislavy – Karlova Ves, BA IV. s nádherným výhľadom a interiérovým bazénom, ulica Na Sitine. Úžitková plocha domu 440 m2, pozemok o výmere 839 m2, z toho zastavaná plocha 282 m2. Nehnuteľnosť bola kolaudovaná v roku 1998, v roku 2008 prebehla čiastočná rekonštrukcia. DISPOZÍCIA: Suterén (139,8 m2) – Kuchyňa, vináreň, 3x sklad, wellness zóna s posedením, bazén s proti prúdom- rozmery bazéna sú 6x3m a hĺbka je 1,2m, výstup do záhrady, spoločenská miestnosť s krbom a biliardovým stolom, sauna so sprchovacím kútom a WC, ochladzovací bazén, schodisko. Prízemie (176,6 m2) - Veľkorysá vstupná hala so šatníkom, samostatná toaleta, pracovňa, priestranná obývacia miestnosť so vstupom na terasu, toaleta, veľkorysá kuchyňa spoločná s jedálňou, schodisko z masívneho dreva. Poschodie (123,9 m2) – Poschodie rodinnej vily disponuje svetlou galériou, 4 x spálňa, veľká kúpeľňa s rohovou vaňou, terasa, 2x balkón, podkrovná miestnosť, ktorá momentálne slúži ako pracovňa s odkladacím priestorom. Súčasťou domu je aj vykurovaná garáž pre dve autá. VYBAVENIE: RD postavený z tehly, zateplený. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - elektrina, voda, plyn, kanalizácia, optický internet. Súčasťou domu je aj spoľahlivý alarm. Výhodou sú solárne panely na streche rodinného domu, ktoré slúžia na ohrev vody. Plynový kotol situovaný v suteréne domu zn. Buderus. INTERIÉR: Nehnuteľnosť sa rozprestiera na troch podlažiach, disponuje veľkorysým úložným priestorom a komfortnou dvoj garážou. Interiér rodinnej vily je presvetlený, vzdušný. V dome je drevené masívne schodisko, podlahy laminátové + dlažba, v kúpeľni vírivá vaňa, v podkroví sú osadené strešné okná VELUX, plastové okná (trojsklo), 1 x krb (v suteréne), hlinené kachle v obývacej časti, priestranná oddychová zóna pre mnohopočetnú rodinu. EXTERIÉR: Exteriér rodinnej vily pozostáva z udržiavanej vegetácie, priestranná terasa ponúka možnosť grilovania aj pre väčšie skupiny ľudí, výhodou sú dva balkóny obklopené stromami, spevnené plochy na dvore s prestrešením, možnosť parkovať dve autá + dve autá vo vykurovanej garáži. Pozemok je kompletne oplotený. Lokalita ponúka aj vynikajúcu dostupnosť nielen do centra, ale aj na diaľnicu do Viedne, Prahy, Budapešti či na letisko. RK prosím nevolať!!!!!