inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, rodinný dom Bojničky, s ovocným sadom a vinicou

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj trojizbový rodinný dom s ovocným sadom a vinohradom v obci Bojničky. Dom sa nachádza v tichej časti mimo hlavnej cesty, obklopený krásnou záhradou, na pozemku s výmerou 2 145 m2 a šírkou 19 m. Má úžitkovú výmeru 100 m2 a od roku 2005 kompletnou rekonštrukciou - nový krov so strešnou krytinou BRAMAC s možnosťou výstavby podkrovia, zateplenie a fasáda, výmena PVC okien a dverí, dlažba, elektroinštalácia, klimatizácia, renovácia komína, nové oplotenie s bránkami z ulice. Vo dvore sa nachádzajú parkovacie státia, vydláždené zámkovou dlažbou, s kapacitou parkovania na 4 osobné autá. Inžinierske siete - elektrina (220/380V), obecný vodovod, studňa, vŕtaná studňa, ktorá zabezpečuje celoročný odber vody aj počas suchého roku, žumpa na splaškové vody (cca 10 m3) a plyn. Interiér domu navodzuje vidiecku rodinnú atmosféru.
Dispozícia: vstupná chodba s infrasaunou, obývacia miestnosť s krbovými kachľami prepojená s kuchyňou s klasickým zánovným kuchynským sporákom na tuhé palivo, 2 samostatné izby so vstavanými skriňami, kúpeľňa s rohovou vaňou, sprchovacím kútom, umývadlom, WC, výhodou domu je aj druhé samostatné WC. V pochôdznom podkroví sa nachádza malá miestnosť, ktorá sa využíva ako šatník. K domu prislúcha prístavba so samostatnou izbou so šatníkom a pivnicou s domácou vodárničkou a čerpadlom. Vedľa prístavby sa nachádza dielňa o rozlohe 3,5 m x 3,5 m. Na konci dvora je terén upravený kaskádovo s kvetinovou a bylinkovou výsadbou a plynule nadväzuje na udržiavanú záhradu v miernom svahu, ktorej súčasťou je vinohrad a ovocný sad. Príjemné a tiché posedenie s výhľadom na záhradu umožňuje drevený zastrešený altánok. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Obec je vzdialená 6 km od Hlohovca a cca 25 km od Trnavy a Piešťan. Maklér odporúča.

Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: HC-61173 K cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárie, v ktorej sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov
- naše služby neustále zdokonaľujeme /
Predaj, rodinný dom Bojničky, s ovocným sadom a vinicou
Podobné inzeráty
VIDIECKY DOM S OVOCNÝM SADOM V BELÁ PRI TERCHOVEJ
Georgi Conev vám ponúka na predaj dom, resp. chalupu Belá pri Terchovej. Ak hľadáte dom v krásnom prostredí a v prírode, či prípadne na skok od Terchovej resp. 20 min. od centra Žiliny tak potom je táto ponuka práve pre vás! Pozrite si video skopírovaním linku do vášho prehliadača: Pozrite si 3d scan skopírovaním linku do vášho prehliadača: Informácie Celková rozloha: 284,44 m² Úžitková plocha: 117 m² Stav: rekonštrukcia strechy a vnútra El. napätie: 230/400V Kúpeľňa: áno Garáž: áno Zariadenie: zariadený Počet izieb: 4 Rozloha pozemku: 523+2061 m² Voda: kanalizácia Plyn: áno Vykurovanie: plyn, resp. pevné palivo Postavené z: tehla Zateplený objekt nie Dispozičné riešenie: vstupná chodba, pracovňa, spojovacia chodba, detská izba, spálňa, kuchyňa, obývacia izba, kúpeľná, hospodárska budova, samostatná garáž(pôdorys nájdete medzi fotkami) Technické informácie a parametre: prevedenie: čiastočne zrekonštruovaný dom rekonštrukcia: 1. etapa 10 ročná, 2. etapa 5 ročná úžitková plocha 1. NP: 117 m2 pivnice 1.PP: 68 m2 garáž: 39 m2 drevená hospodárska budova: 64 m2 pozemok: 523 m2 + užívacie právo na 2061 m2 ovocnej záhrady orientácia: juhozápad materiál: tehla zateplenie: nie kúrenie: radiátory, zdroj tepla plynový kotol kotol na tuhé palivo: áno zariadenie: okrem osobných vecí a doplnkov ostáva všetko inžinierske siete: kanalizácia, elektrina, plyn, obecný vodovod, studňa, zavlažovanie: áno – rozvedená na 2 miestach naprieč sadom mesačné náklady: elektrika 40€, 130€ plyn, 22* € voda (*pri polročnej platbe 130 €) Cena domu vrátane zariadenia je 155.000,- €. Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Dodatočné info nájdete na:
3 izbový rodinný dom - Bojničky - Hlohovec
Typ: Rodinný dom Ulica: Bojničky Obec: Bojničky Ponúkame Vám na predaj pekný 3 izbový rodinný dom v obci Bojničky. Dom sa nachádza na tichej ulici na priestrannom pozemku s veľkou záhradou. Dom je po kompletnej rekonštrukcii, zateplený, má novú strechu Bramac. Vykurovanie je plynové, gamatky.  Parkovanie - vo dvore na 4 auta.  Záhrada je udržiavaná, pekná, rastú tam rodiace ovocné stromy (23ks), vinič. Na pozemku je vlastná studňa na zavlažovanie záhrady. Pozemok má rozlohu 2145m2. Vpredu pozemok je široký 19m, dalej rozširuje do 22m. Predná časť pozemku je rovinatá, záhrada je mierne svahovitá. Na pozemku je ešte záhradný domček-dielňa. Dispozícia domu: chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, kúpeľňa s toaletou, vaňou a sprchovacím kútom, toaleta, dve spálne, v jednej je vstavaná skriňa v druhej je šatnik. Podkrovie je čiastočne pochôdzne, je tam tiež šatnik. V dome je inštalovaná klimatizácia, nová infra - sauna, krbové kachľe a nový sporák. Predáva sa zariadený po dohode.   Výhody: Tichá lokalita, dobrá občianska vybavenosť, škola škôlka, obchod.  Obec sa nachádza len v 5 km od mesta Hlohovec, 23 km od Trnavy, 27 km od Nitry. Dom sa predáva zariadený - stačí prísť a bývať. Pozemok je 19m široky, je možnosť oddeliť časť záhrady na výstavbu druhého domu.  Odporúčam obhliadku. Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti, Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky na t.č. , e-mail: stepanova@ V cene je zahrnuté vybavenie všetkých úkonov potrebných k prevodu nehnuteľností, vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 104 m2 Úžitková plocha: 104 m2 Plocha pozemku: 2145 m2 Zastavaná plocha: 104 m2 Podlahová plocha: 104 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 2 Klimatizácia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Krb: áno Zariadenie: čiastočne Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno
Pekný 3 izbový rodinný dom - Bojničky - Hlohovec
Typ: Rodinný dom Ulica: Bojničky Obec: Bojničky Ponúkame Vám na predaj pekný 3 izbový rodinný dom v obci Bojničky. Dom sa nachádza na tichej ulici na priestrannom pozemku s veľkou záhradou. Dom je po kompletnej rekonštrukcii, zateplený, má novú strechu Bramac. Vykurovanie je plynové, gamatky.  Parkovanie - vo dvore na 4 auta.  Záhrada je udržiavaná, pekná, rastú tam rodiace ovocné stromy (23ks), vinič. Na pozemku je vlastná studňa na zavlažovanie záhrady. Pozemok má rozlohu 2145m2. Vpredu pozemok je široký 19m, dalej rozširuje do 22m. Predná časť pozemku je rovinatá, záhrada je mierne svahovitá. Na pozemku je ešte záhradný domček-dielňa. Dispozícia domu: chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, kúpeľňa s toaletou, vaňou a sprchovacím kútom, toaleta, dve spálne, v jednej je vstavaná skriňa v druhej je šatnik. Podkrovie je čiastočne pochôdzne, je tam tiež šatník. V dome je inštalovaná klimatizácia, nová infra - sauna, krbové kachle a nový sporák. Predáva sa zariadený po dohode.   3D obhliadka záhrady:          /e/uc/d71fa072ecbd45528c47745f9102dcb9?utm_campaign=embed&utm_source=other&size=medium&display-plan=true Výhody: Tichá lokalita, dobrá občianska vybavenosť, škola, škôlka, obchod.  Obec sa nachádza len 5 km od mesta Hlohovec, 23 km od Trnavy, 27 km od Nitry. Dom sa predáva čiastočné zariadený - stačí prísť a bývať. Kúpou voľný. Pozemok je 19m široky, je možnosť oddeliť časť záhrady na výstavbu druhého domu.  Odporúčam obhliadku. Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti, Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky na t.č. , e-mail: stepanova@ V cene je zahrnuté vybavenie všetkých úkonov potrebných k prevodu nehnuteľností, vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 104 m2 Úžitková plocha: 104 m2 Plocha pozemku: 2145 m2 Zastavaná plocha: 104 m2 Podlahová plocha: 104 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 2 Klimatizácia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Krb: áno Zariadenie: čiastočne Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno
3D - Pekný 3 izbový rodinný dom - Bojničky - Hlohovec
Typ: Rodinný dom Ulica: Bojničky Obec: Bojničky Ponúkame Vám na predaj pekný 3 izbový rodinný dom v obci Bojničky. Dom sa nachádza na tichej ulici na priestrannom pozemku s veľkou záhradou. Dom je po kompletnej rekonštrukcii, zateplený, má novú strechu Bramac. Vykurovanie je plynové, gamatky.  Parkovanie - vo dvore na 4 auta.  Záhrada je udržiavaná, pekná, rastú tam rodiace ovocné stromy (23ks), vinič. Na pozemku je vlastná studňa na zavlažovanie záhrady. Pozemok má rozlohu 2145m2. Vpredu pozemok je široký 19m, dalej rozširuje do 22m. Predná časť pozemku je rovinatá, záhrada je mierne svahovitá. Na pozemku je ešte záhradný domček-dielňa. Dispozícia domu: chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, kúpeľňa s toaletou, vaňou a sprchovacím kútom, toaleta, dve spálne, v jednej je vstavaná skriňa v druhej je šatnik. Podkrovie je čiastočne pochôdzne, je tam tiež šatník. V dome je inštalovaná klimatizácia, nová infra - sauna, krbové kachle a nový sporák. Predáva sa zariadený po dohode.   3D obhliadka záhrady:          /e/uc/d71fa072ecbd45528c47745f9102dcb9?utm_campaign=embed&utm_source=other&size=medium&display-plan=true Výhody: Tichá lokalita, dobrá občianska vybavenosť, škola, škôlka, obchod.  Obec sa nachádza len 5 km od mesta Hlohovec, 23 km od Trnavy, 27 km od Nitry. Dom sa predáva čiastočné zariadený - stačí prísť a bývať. Kúpou voľný. Pozemok je 19m široky, je možnosť oddeliť časť záhrady na výstavbu druhého domu.  Odporúčam obhliadku. Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti, Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky na t.č. , e-mail: stepanova@ V cene je zahrnuté vybavenie všetkých úkonov potrebných k prevodu nehnuteľností, vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 104 m2 Úžitková plocha: 104 m2 Plocha pozemku: 2145 m2 Zastavaná plocha: 104 m2 Podlahová plocha: 104 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 2 Klimatizácia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Krb: áno Zariadenie: čiastočne Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno
3D - Pekný 3 izbový rodinný dom - Bojničky - Hlohovec
Typ: Rodinný dom Ulica: Bojničky Obec: Bojničky Ponúkame Vám na predaj pekný 3 izbový rodinný dom v obci Bojničky. Dom sa nachádza na tichej ulici na priestrannom pozemku s veľkou záhradou. Dom je po kompletnej rekonštrukcii, zateplený, má novú strechu Bramac. Vykurovanie je plynové, gamatky.  Parkovanie - vo dvore na 4 auta.  Záhrada je udržiavaná, pekná, rastú tam rodiace ovocné stromy (23ks), vinič. Na pozemku je vlastná studňa na zavlažovanie záhrady. Pozemok má rozlohu 2145m2. Vpredu pozemok je široký 19m, dalej rozširuje do 22m. Predná časť pozemku je rovinatá, záhrada je mierne svahovitá. Na pozemku je ešte záhradný domček-dielňa. Dispozícia domu: chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, kúpeľňa s toaletou, vaňou a sprchovacím kútom, toaleta, dve spálne, v jednej je vstavaná skriňa v druhej je šatnik. Podkrovie je čiastočne pochôdzne, je tam tiež šatník. V dome je inštalovaná klimatizácia, nová infra - sauna, krbové kachle a nový sporák. Predáva sa zariadený po dohode.   3D obhliadka záhrady:          /e/uc/d71fa072ecbd45528c47745f9102dcb9?utm_campaign=embed&utm_source=other&size=medium&display-plan=true Výhody: Tichá lokalita, dobrá občianska vybavenosť, škola, škôlka, obchod.  Obec sa nachádza len 5 km od mesta Hlohovec, 23 km od Trnavy, 27 km od Nitry. Dom sa predáva čiastočné zariadený - stačí prísť a bývať. Kúpou voľný. Pozemok je 19m široky, je možnosť oddeliť časť záhrady na výstavbu druhého domu.  Odporúčam obhliadku. Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti, Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky na t.č. , e-mail: stepanova@ V cene je zahrnuté vybavenie všetkých úkonov potrebných k prevodu nehnuteľností, vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 100 m2 Úžitková plocha: 94 m2 Plocha pozemku: 2145 m2 Zastavaná plocha: 100 m2 Podlahová plocha: 100 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 2 Klimatizácia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Krb: áno Zariadenie: čiastočne Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno
3D - Rodinný dom na pozemku 2145m2 - Bojničky - Hlohovec
Typ: Rodinný dom Ulica: Bojničky Obec: Bojničky Ponúkame Vám na predaj pekný 3 izbový rodinný dom v obci Bojničky. Dom sa nachádza na tichej ulici na priestrannom pozemku s veľkou záhradou. Dom je po kompletnej rekonštrukcii, zateplený, má novú strechu Bramac. Vykurovanie je plynové, gamatky.  Parkovanie - vo dvore na 4 auta.  Dispozícia domu: chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, kúpeľňa s toaletou, vaňou a sprchovacím kútom, toaleta, dve spálne, v jednej je vstavaná skriňa v druhej je šatnik. Podkrovie je čiastočne pochôdzne, je tam tiež šatník. V dome je inštalovaná klimatizácia, nová infra - sauna, krbové kachle a nový sporák. Predáva sa zariadený - po dohode.   Záhrada je udržiavaná, pekná, rastú tam rodiace ovocné stromy (23ks), vinič. Na pozemku je vlastná studňa na zavlažovanie záhrady. Pozemok má rozlohu 2145m2. Vpredu pozemok je široký 19m, dalej rozširuje do 22m. Predná časť pozemku je rovinatá, záhrada je mierne svahovitá. Na pozemku je ešte záhradný domček-dielňa. 3D obhliadka záhrady:          /e/uc/d71fa072ecbd45528c47745f9102dcb9?utm_campaign=embed&utm_source=other&size=medium&display-plan=true Výhody: Tichá lokalita, dobrá občianska vybavenosť, škola, škôlka, obchod.  Obec sa nachádza len 5 km od mesta Hlohovec, 23 km od Trnavy, 27 km od Nitry. Dom sa predáva čiastočné zariadený - stačí prísť a bývať. Kúpou voľný. Pozemok je 19m široky, je možnosť oddeliť časť záhrady na výstavbu druhého domu.  Odporúčam obhliadku. Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti, Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky na t.č. , e-mail: stepanova@ V cene je zahrnuté vybavenie všetkých úkonov potrebných k prevodu nehnuteľností, vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 100 m2 Úžitková plocha: 94 m2 Plocha pozemku: 2145 m2 Zastavaná plocha: 100 m2 Podlahová plocha: 100 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 2 Klimatizácia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Krb: áno Zariadenie: čiastočne Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno