inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, rodinný dom Dunajská Streda, EXKLUZÍVNA PONUKA, IBA

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj päťizbový rodinný dom v okresnom meste Dunajská Streda.
Rodinný dom sa nachádza v obľúbenej tichej lokalite mesta, postavený je na pozemku s plochou 263 m2. Radová zástavba ponúka výnimočný pocit bezpečia.

Dom má tri podlažia s úžitkovou plochou 300 m2. Obytná plocha je 110 m2. Kúrenie je plynové (nový kotol) - radiátormi. Dom je napojený na verejnú sieť vody, kanalizácie, elektriny a plynu.

V roku 2007 nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou, kedy boli vymenené okná za plastové, vnútorné a vonkajšie žalúzie, sieťky, nová elektroinštalácia, rozvody a odpady vody, nová kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi. Podlahy sú kombinácia: parkety, dlažba, linoleum. Orientácia je JV - SZ.

Na prvom podlaží (čiastočne zapustené do terénu) sa nachádza garáž pre dve autá, miestnosť na pranie, špajza, kotolňa.
Druhé podlažie je určené na bývanie. Je tu umiestnená predsieň, svetlá veľká obývacia izba s terasou a výstupom na záhradu, kuchyňa, menšia špajza a samostatná toaleta s umývadlom.
Na treťom podlaží sa nachádzajú dve spálne, jedna detská izba, jedna menšia izba (vhodná ako kancelária) a priestranná kúpeľňa s vaňou, umývadlom a toaletou. Upravená záhradka s plochou 150 m2 je vysadená okrasnými drevinami a slúži spolu s altánkom na relax a posedenie v kruhu rodiny a priateľov.

Lokalita disponuje výborným občianskym vybavením: škola, škôlka, ihrisko obchody, vlaková a autobusová stanica, nemocnica.

Okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené od hlavného mesta Bratislava 50 km.
Nachádza sa na území s mnohými vzácnymi druhmi rastlín a živočíchov (hlavne vtáctva) a najväčšou zásobárňou kvalitnej pitnej vody v Strednej Európe. Obľúbeným turistickým cieľom regiónu sú termálne kúpaliská a technické pamiatky – vodné mlyny.
Dunajská Streda leží v Podunajskej nížine v strede Žitného ostrova – najväčšieho riečneho ostrova v Európe. Mesto je významným hospodárskym a kultúrnym centrom regiónu.

Predajná cena zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie HALO REALITY spojené s bezpečným prevodom nehnuteľnosti a možnosťou najvýhodnejšieho financovania.
Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes.
Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: DS-53609

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklé
Predaj, rodinný dom Dunajská Streda, EXKLUZÍVNA PONUKA, IBA
Podobné inzeráty
NA PREDAJ: RODINNÝ DOM, DUNAJSKÁ STREDA - UL. ŠTEFÁNIKOVA
***NOVINKA*** REALITNÁ KANCELÁRIA RE/MAX ATTRACTIVE PONÚKA NA PREDAJ RODINNÝ DOM PRIAMO V CENTRE MESTA DUNAJSKÁ STREDA (ŠTEFÁNIKOVA ULICA). Ak hľadáte bývanie s blízkou občianskou vybavenosťou na dosah ruky priamo v centre Dunajskej Stredy, v tom prípade je tento rodinný dom určený práve pre Vás. Dom bol skolaudovaný v roku 1955 a rozprestiera sa na pozemku o rozlohe 728m2 s úžitkovou plochou 120m2. Na pozemku sa nachádza aj: - vedľajšia budova v rozmere 44m2(na letné bývanie - izba s kuchyňou a kúpeľňa s wc, umývadlom a sprchovacím kútom) - garáž v rozmere do 25m2 (postavená v roku 1990 - vedľajšia budova - sklad Dispozícia rodinného domu: - Vstupná hala - Kuchyňa - Špajza - Kúpeľňa (toaleta, umývadlo, sprchovací kút) - 2 samostanté izby - Obývacia izba (s krbom) - Zimná záhrada + izba (v zimnej záhrade je klimatizácia) Technické riešenie: - Plynové kúrenie (gamatky) - Na dome je vymenená strecha - Celková rekonštrukcia pôvodnej stavby prebehla do roku 2012 (vymenené vodovodné potrubie, elektrické rozvody) - Podlahy: plávajúce podlahy okrem kúpelne a toalety - Internet: optický kábel UPC - Režijné náklady do 250,- EUR/3-4 členná rodina - Parkovanie priamo pred domom aj pred garážou - Na dvore sa nachádza aj studňa na polievanie - Dom je napojený na mestskú vodu a kanalizáciu - Na dvore sa nachádza aj studňa na polievanie - Hnedé plastové okná s trojsklom, bezpečnostné dvere Poloha: Dunajská Streda - Bratislava /diaľnica R7/ 40min Dunajská Streda – Veľký Meder 20min Dunajská Streda – Šamorín 20min Pošta: 700 m Lekár, poliklinika: 800 m Nákupy: do 1-2 km Škola /stredná, základná/: 500m Materská škola: 400m Potraviny: 300-400m Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť: - široká škála investičných možností - možnosť podnikateľskej činnosti - exkluzívna lokalita - blízka občianska vybavenosť - táto nehnuteľnosť sa predáva s kompletným zariadením Inžinierske siete: elektrina, plyn, voda, vlastná studňa, kanalizácia, optický kábel a krb. Počet izieb: 4+kk (zimná záhrada) Zastavaná plocha: 120 m2 Ďalšie vybavenie: 1x krb v obývačke Pokiaľ hľadáte rodinný dom na okamžité bývanie, v tom prípade je táto ponuka určená práve pre Vás. Možnosť kúpy tohto domu je aj prostredníctvom HÚ s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárii. Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle: alebo na E-maily: zuzana.kovalcsikova@ © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX Attractive. FINANCOVANIE: Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u ná
Predaj, rodinný dom Vydrany, EXKLUZÍVNA PONUKA - NOVOSTAVBA
Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu s osobitou atmosférou v malej obci Vydrany okres Dunajská Streda (vzdialenosť 2 km). Realizácia úseku diaľnice R7/D4 zabezpečuje dobrú dostupnosť do Bratislavy (44km), Senca (33km), Šamorína (26km). Rodinný dom je pripojený na obecný vodovod a elektrinu. Žumpa bude o objeme 9 m3, (kanalizácia je zavedené v tesnej blízkosti domu s možnosťou napojenia). Slnečný rovinatý pozemok má výmeru 604 m2. Celková úžitková plocha domu je 115 m2, terasa 25 m2, zastavaná plocha je 142 m2 a obytná plocha je 94 m2. Okrem terasy bude okolo domu spevnená plocha (zámková dlažba) na parkovanie a chodníky. Pri stavbe sa použila strešná krytina Bramac. Priestranný štvorizbový rodinný dom má praktické dispozičné riešenie. Z hlavného vstupu – z chodby je prístupná denná časť rodinného domu: obývačka s kuchyňou. Zo svetlej krásnej obývačky orientovanej na juh je vstup na terasu. Nočnú časť rodinného domu tvoria tri obytné izby prístupné z chodby. Hlavná kúpeľňa bude s vaňou, sprchovým kútom, toaletou a dvomi umývadlami. Technická miestnosť a samostatná toaleta. Úložný priestor je rozšírený o možnosť uskladnenia sezónnych vecí na povalu (10 m2) – výstup na povalu z chodby. Rodinný dom je postavený z kvalitných materiálov, pri stavbe boli dodržané technologické predpisy výrobcov a platné stavebné normy. Okná a dvere sú z kvalitného profilu s trojitým izolačným zasklením. Slaboprúdové rozvody internetu a TV budú v každej obytnej miestnosti, príprava na alarm, video vrátnik, optický internet, satelit. Rodinný dom bude podľa energetického certifikátu zatriedený do kategórie A1. Kúrenie je podlahové, s regulovateľným termostatom. Teplá voda bude pripravovaná pomocou elektrického zásobníkového ohrievača. Skolaudovaný rodinný dom sa bude predáva ako holo dom bez kuchynskej linky. Termín dokončenia jún 2022. Súčasťou nehnuteľnosti je betónové oplotenie z troch strán pozemku. Obec Vydrany poskytuje základnú občiansku vybavenosť. Mesto Dunajská Streda leží v srdci Žitného ostrova, je najväčšou zásobárňou kvalitnej pitnej vody v Strednej Európe a obľúbeným turistickým cieľom regiónu. Navštevované sú najmä termálne kúpaliská Termálny park Dunajská Streda a vodné mlyny v blízkom okolí - Vodný mlyn v Dunajskom Klátove alebo Vodný mlyn v Tomášikove, Športový areál X-bionic® sphere v Šamoríne, Zoo Malkia Park v Orechovej Potôni. Predajná cena je konečná, zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie HALO REALITY spojené s bezpečným prevodom nehnuteľnosti (vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, doručenie podkladov na kataster, ako aj asistenciu pri odovzdávaní nehnuteľnosti). Energetická trieda A. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: DS-58920 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, porad
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave
41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - [14.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 1 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 2 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 3 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 4 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 5 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 6 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 7 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 8 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 9 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 10 Spoločnosť U9, a.s. ponúka na predaj rodinný dom v obci Hrnčiarska Ves. RD bol postavený v roku 1968 a je v pôvodnom stave, čo ponúka možnosť novému majiteľovi rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Nachádza sa na slnečnom mieste s orientáciou JV a SZ. Stavebný materiál, ktorý sa pri stavbe domu použil je pálená tehla a váľok. Obytná plocha je 80 m2 a pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, 3 väčších miestností a jednej menšej, ktorá bola v minulosti pripravovaná na kúpeľňu. Dom má pôvodné drevené okná, drevené vstupné dvere, podlahy v dome sú pôvodné betónové a drevené dlážkovice a parkety. Kúrenie v dome nie je zachované, nakoľko RD nie je momentálne pripojený na žiadnu inžiniersku sieť. Inžinierske siete ako obecná voda, elektrina a plyn sú dostupné priamo pred domom. Dom je čiastočne podpivničený. Nachádza sa na peknom rovinatom pozemku vo výmere 211 m2, ku ktorému prislúcha udržiavaný pozemok vo výmere 563 m2. Poloha domu je na okraji dediny, vo veľmi kľudnom a slušnom prostredí, v ktorom sa nachádzajú ďalšie rodinné domy. Neďaleko sa nachádza rybník, ktorý je využívaný na rybolov a rovnako ako aj miesto na rekreáciu. Okolitá príroda ponúka možnosti pre turistiku, cyklotúry a relax. Obec má veľmi dobrú občiansku vybavenosť, nakoľko sa v nej nachádza škôlka, škola 1. stupeň, potraviny, pohostinstvo a zdravotné stredisko. V prípade, že vás táto ponuka zaujala a máte záujem o bližšie informácie alebo obhliadku, neváhajte nás kontaktovať na čísle . Cena nehnuteľnosti je vrátane kompletného realitného a právneho servisu.
NA PREDAJ | 4-izbový rodinný dom v obci Veľké Blahovo
Realitná kancelária PLUS REALITY Vám ponúka na predaj 4-izbový rodinný dom, ktorý je súčasťou „dvojdomu“ v obci Veľké Blahovo, vzdialenej len 3 km od mesta Dunajská Streda. Obec Veľké Blahovo, sa nachádza v Trnavskom kraji, okres Dunajská Streda, vzdialená len 3 km od mesta Dunajská Streda a 45 km od hlavného mesta Slovenskej republiky – Bratislavy, ktorá je po otvorení rýchlostnej cesty R7 pre obyvateľov obce ešte prístupnejšia. Obec Veľké Blahovo so svojimi 1700 obyvateľmi ponúka ideálne miesto pre tých, ktorí si popri úplnej občianskej vybavenosti potrebujú oddýchnuť od ruchu mesta. Okrem vlakovej a autobusovej zastávky, potravín, mäsiarstva, materskej školy a základnej školy, ktorá ponúka vzdelávanie na I. stupni ZŠ sa v susednej obci Vydrany, ktorú od obce Veľké Blahovo oddeľuje len jedna križovatka, nachádzajú aj súkromné jasle a základná škola s vyučovacím jazykom slovenským. Tento funkčne navrhnutý rodinný dom vo výbornej lokalite môže byť Váš v dvoch variantoch – HOLODOM alebo ŠTANDARD. Variant HOLODOM zahŕňa kompletné oplotenie rodinného domu, dve parkovacie státia, vydláždený vchod do domu a terasu a vymaľovanie exteriéru a interiéru bielou farbou. Variant ŠTANDARD zahŕňa kompletne dokončený rodinný dom na kľuč s možnosťou výberu vlastných materiálov a prevedenia. Tento rodinný dom s úžitkovou plochou 115 m2 sa rozprestiera na pozemku s rozlohou 380 m2, pričom sa môže pochváliť s perfektným dispozičným riešením, ktoré umožňuje využiť každú časť domu funkčne a na plno. O teplo domova sa postará okrem elektrického podlahového kúrenia s možnosťou regulácie v každej miestnosti aj krb v obývacej izbe, pričom dom bude odovzdaný s kompletnou predprípravou na klimatizáciu. Pokročilý stav výstavby, možnosť rezervácie a pedantný tím stavebníkov Vám umožní dokončiť si dom podľa svojich predstáv, to všetko pod Vašim dohľadom a so zreteľom na Vašu spokojnosť. Tento rodinný dom jednoducho musíte vidieť! Cena nehnuteľnosti vo variante HOLODOM je 224.000-€. Cena nehnuteľnosti vo variante ŠTANDARD je 244.000-€. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať, naši makléri Vám ochotne pomôžu v slovenskom/maďarskom jazyku. Zodpovedný maklér p. Mgr. Ladislav Lengyel - - info@
Predaj, rodinný dom Kostolné Kračany, Amadeho Kračany - NOVO
Ponúkame na predaj samostatne stojaci, štvorizbový rodinný dom typu bungalov nachádzajúci sa vo vyhľadávanej tichej lokalite obce Kostolné Kračany, časť Amadeho Kračany, okres Dunajská Streda. Je postavený na rovinatom pozemku s celkovou výmerou 1800 m2, zastavaná plocha je 151 m2 vrátane príjemnej terasy a úžitková plocha je 129 m2. Pozemok je celý upravený. Záhradný architekt navrhol okrasnú záhradu, ktorá je celá zatrávnená, s kríkmi, so stromami a esteticky realizovaným exteriérovým ohniskom. Nechýba jazierko. DISPOZÍCIA NEHNUTEĽNOSTI: • chodba • kúpeľňa, sprcha, rohová vaňa a toaleta • kuchyňa s jedálenským stolom spojená s obývačkou a vstupom na terasu • tri samostatné izby, poskytujú dostatok súkromia. Rodinný dom má okná plastové, vchodové dvere bezpečnostné. Kuchynská linka bola vyrobená na mieru so vstavanými spotrebičmi, ako je elektrická rúra, indukčná varná doska, mikrovlnná rúra a umývačka riadu. Vykurovanie je podlahové elektrické v kombinácii s veľkokapacitným krbom, ktorý je schopný vykúriť celý dom. Na pozemku je vlastná studňa. Kanalizácia je riešená žumpou. Rodinný dom sa predáva zariadený a je voľný po dohode. Lokalita obce poskytuje základnú občiansku vybavenosť. Zariadený rodinný dom je pripravený na nasťahovanie Obec Amadeho Kračany leží len pár minút od komfortu mesta Dunajská Streda. Dunajská Streda leží v srdci Žitného ostrova, je najväčšou zásobárňou kvalitnej pitnej vody v Strednej Európe a obľúbeným turistickým cieľom regiónu. Navštevované sú najmä termálne kúpalisko Termálny park Dunajská Streda a vodné mlyny v blízkom okolí - Vodný mlyn v Dunajskom Klátove alebo Vodný mlyn v Tomášikove, Športový areál X-bionic® sphere v Šamoríne, Zoo Malkia Park v Orechovej Potôni. Realizácia úseku diaľnice R7/D4 zabezpečuje dobrú dostupnosť do Bratislavy (44km). Predajná cena je konečná, zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie HALO REALITY spojené s bezpečným prevodom nehnuteľnosti (vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, doručenie podkladov na kataster, ako aj asistenciu pri odovzdávaní nehnuteľnosti). Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: DS-61280 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybra