inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj rodinný dom Nižná Hutka 6 izieb, 641 m2 Znížená cena

Kategória: Domy

Realitný maklér Alena Katonová a RK Atomia Vám ponúka príjemné bývanie v lokalite Košice okolie, v   obci Nižná  Hutka,  v  6 izbovom trojpodlažnom rodinom dome s príslušenstvom, ktoré tvorí:  kuchyňa  + 2 x kúpeľňa +  2 x WC + technická miestnosť + šatník + garáž, 1 x terasa, 2 x loggia, 1 x balkón, uzatvorený altánok na pozemku.  Dom sa nachádza vo výbornej lokalite  s príjemnými susedmi, pekným výhľadom a rodinnou atmosférou.  Možnosť úpravy domu na dvojgeneračné bývanie.  Nižná Hutka je vzdialená len 6 km z miestnej časti Košíc IV.- Nad Jazerom a Krásna nad Hornádom.
POZEMOK
Celková výmera pozemku  je 641 m2. Pozemok je rovinatý.
SIETE
Dom je napojený na elektrinu, plyn, mestský vodovod, na pozemku sa nachádza studňa a odkanalizovanie domu z kuchyne a hygienických zariadení j do betónovej žumpy.   Vykurovanie je ústredné teplovodné kotlom na plyn zn. Vaillant, výhrevné telesá sú  radiátory a v kúpeľniach je podlahové kúrenie. Ďalšia alternatíva je vykurovanie 2. nadzemného podlažia (NP) talianskym krbom La NORDICA s krbovou vložkou z  lávových kameňov na tuhé palivo (drevo, brikety). Rozvod teplej a studenej vody je z centrálneho zdroja. Ohrev teplej vody sa zabezpečuje, v spojení s kotlom, zásobníkom zn. Vaillant 120 l.  Elektroinštalácia je svetelná a motorická, poistkové automaty.  Mesačné platby  za médiá sú vynikajúce. Terašia  rodina má nastavené platby : plyn - 80,- eur, elektrika 50,-, voda 27,- eur.
POPIS DOMU
Dom je samostatne stojaci v uličnej zástavbe na rovinatom pozemku. Skutkový stav zodpovedá právnemu stavu nehnuteľnosti.
Zastavané plochy jednotlivých podlaží domu sú:
1.NP - zastavaná plocha: 110 m2. Na tomto nadzemnom podlaží sú umiestnené miestnosti:
–  chodba so schodiskom na 2.NP, garáž, technická miestnosť, kuchynský kút, kúpeľňa s vaňou a toaletou. Vstup do domu je aj suchou nohou z garáže.
2.NP - zastavaná plocha: 110 m2. Denná časť domu a otvorený priestor tvorí:
-   chodba so schodiskom 3.NP a vstupom na loggiu, kúpeľňa s toaletou, kuchyňa s výstupom na balkón, jedáleň, obývacia izba s krbom. 
3.NP - zastavaná plocha: 110 m2. Nočná časť domu, z predsiene je vstup:
- do dvoch spální, detskej izby, šatníka a loggie.
Rekonštrukcia domu
Rekonštrukcia domu sa realizovala v rokoch 2017-2021.
V roku 2017 sa zrealizovala zásadná rekonštrukcia domu. V interiéri boli menené kompletne všetky rozvody médií.
Steny v interiéry domu boli obložené sádrokartónom, vrátane stropov, položené nové plávajúce podlahy, osadené nové oblôžkové zárubne a dvere,  nové dlažby, obklady a osadená nová sanita v kúpeľniach a  nové kuchynské linky (na 1. a 2. NP).  Na dome boli osadené nové plastové okná (dvojkomorové, s izolačným dvojsklom) s kvalitným špičkovým nemeckým kovaním značky WinkHaus, ktoré svojou úrovňou stability, bezpečnosti a funkčnosti zabezpečuje komfort pri akejkoľvek manipulácii s oknami. Viac info a foto na . Dohoda istá.
Predaj rodinný dom Nižná Hutka 6 izieb, 641 m2 Znížená cena
Podobné inzeráty
41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave
41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - [14.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 1 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 2 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 3 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 4 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 5 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 6 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 7 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 8 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 9 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 10 Spoločnosť U9, a.s. ponúka na predaj rodinný dom v obci Hrnčiarska Ves. RD bol postavený v roku 1968 a je v pôvodnom stave, čo ponúka možnosť novému majiteľovi rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Nachádza sa na slnečnom mieste s orientáciou JV a SZ. Stavebný materiál, ktorý sa pri stavbe domu použil je pálená tehla a váľok. Obytná plocha je 80 m2 a pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, 3 väčších miestností a jednej menšej, ktorá bola v minulosti pripravovaná na kúpeľňu. Dom má pôvodné drevené okná, drevené vstupné dvere, podlahy v dome sú pôvodné betónové a drevené dlážkovice a parkety. Kúrenie v dome nie je zachované, nakoľko RD nie je momentálne pripojený na žiadnu inžiniersku sieť. Inžinierske siete ako obecná voda, elektrina a plyn sú dostupné priamo pred domom. Dom je čiastočne podpivničený. Nachádza sa na peknom rovinatom pozemku vo výmere 211 m2, ku ktorému prislúcha udržiavaný pozemok vo výmere 563 m2. Poloha domu je na okraji dediny, vo veľmi kľudnom a slušnom prostredí, v ktorom sa nachádzajú ďalšie rodinné domy. Neďaleko sa nachádza rybník, ktorý je využívaný na rybolov a rovnako ako aj miesto na rekreáciu. Okolitá príroda ponúka možnosti pre turistiku, cyklotúry a relax. Obec má veľmi dobrú občiansku vybavenosť, nakoľko sa v nej nachádza škôlka, škola 1. stupeň, potraviny, pohostinstvo a zdravotné stredisko. V prípade, že vás táto ponuka zaujala a máte záujem o bližšie informácie alebo obhliadku, neváhajte nás kontaktovať na čísle . Cena nehnuteľnosti je vrátane kompletného realitného a právneho servisu.
Predaj rodinný dom Nižná Hutka 6 izieb 641 m2 pozemok
Realitný maklér Alena Katonová a RK Atomia Vám ponúka príjemné bývanie v lokalite Košice okolie, v   obci Nižná  Hutka,  v  6 izbovom trojpodlažnom rodinom dome s príslušenstvom, ktoré tvorí:  kuchyňa  + 2 x kúpeľňa +  2 x WC + technická miestnosť + šatník + garáž, 1 x terasa, 2 x loggia, 1 x balkón, uzatvorený altánok na pozemku.  Dom sa nachádza vo výbornej lokalite  s príjemnými susedmi, pekným výhľadom a rodinnou atmosférou.  Možnosť úpravy domu na dvojgeneračné bývanie.  Nižná Hutka je vzdialená len 6 km z miestnej časti Košíc IV.- Nad Jazerom a Krásna nad Hornádom. POZEMOK Celková výmera pozemku  je 641 m2. Pozemok je rovinatý. SIETE Dom je napojený na elektrinu, plyn, mestský vodovod, na pozemku sa nachádza studňa a odkanalizovanie domu z kuchyne a hygienických zariadení j do betónovej žumpy.   Vykurovanie je ústredné teplovodné kotlom na plyn zn. Vaillant, výhrevné telesá sú  radiátory a v kúpeľniach je podlahové kúrenie. Ďalšia alternatíva je vykurovanie 2. nadzemného podlažia (NP) talianskym krbom La NORDICA s krbovou vložkou z  lávových kameňov na tuhé palivo (drevo, brikety). Rozvod teplej a studenej vody je z centrálneho zdroja. Ohrev teplej vody sa zabezpečuje, v spojení s kotlom, zásobníkom zn. Vaillant 120 l.  Elektroinštalácia je svetelná a motorická, poistkové automaty.  Mesačné platby  za médiá sú vynikajúce. Terašia  rodina má nastavené platby : plyn - 80,- eur, elektrika 50,-, voda 27,- eur. POPIS DOMU Dom je samostatne stojaci v uličnej zástavbe na rovinatom pozemku. Skutkový stav zodpovedá právnemu stavu nehnuteľnosti. Zastavané plochy jednotlivých podlaží domu sú: 1.NP - zastavaná plocha: 110 m2. Na tomto nadzemnom podlaží sú umiestnené miestnosti: –  chodba so schodiskom na 2.NP, garáž, technická miestnosť, kuchynský kút, kúpeľňa s vaňou a toaletou. Vstup do domu je aj suchou nohou z garáže. 2.NP - zastavaná plocha: 110 m2. Denná časť domu a otvorený priestor tvorí: -   chodba so schodiskom 3.NP a vstupom na loggiu, kúpeľňa s toaletou, kuchyňa s výstupom na balkón, jedáleň, obývacia izba s krbom.  3.NP - zastavaná plocha: 110 m2. Nočná časť domu, z predsiene je vstup: - do dvoch spální, detskej izby, šatníka a loggie. Rekonštrukcia domu Rekonštrukcia domu sa realizovala v rokoch 2017-2021. V roku 2017 sa zrealizovala zásadná rekonštrukcia domu. V interiéri boli menené kompletne všetky rozvody médií. Steny v interiéry domu boli obložené sádrokartónom, vrátane stropov, položené nové plávajúce podlahy, osadené nové oblôžkové zárubne a dvere,  nové dlažby, obklady a osadená nová sanita v kúpeľniach a  nové kuchynské linky (na 1. a 2. NP).  Na dome boli osadené nové plastové okná (dvojkomorové, s izolačným dvojsklom) s kvalitným špičkovým nemeckým kovaním značky WinkHaus, ktoré svojou úrovňou stability, bezpečnosti a funkčnosti zabezpečuje komfort pri akejkoľvek manipulácii s oknami. Viac info a foto na . Dohoda istá.
Na predaj rodinný dom v obci Nižná Hutka, Košice - okolie
Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Nižná Hutka, Košice - okolie. Dvojgeneračný rodinný dom o zastavanej ploche 126 m2 je v pôvodnom stave, nachádza sa v intraviláne obce a jeho pozemok o veľkosti 832 m2 je prístupný z troch strán (veľkosť samostatného pozemku je 706 m2). V budúcnosti je teda možné postaviť na pozemku ďalšiu nehnuteľnosť. Dispozične dom o podlahovej ploche 372 m2 pozostáva z 2 izieb, kuchyne, kúpeľne a kumbálu na prvom poschodí, na druhom sa nachádza kúpeľňa so 4-mi samostatnými spálňami. Podkrovie ponúka bohatý odkladací priestor alebo po vyvýšení strechy ďalšie plne funkčné poschodie. Súčaťou domu je aj garáž a hospodárska budova. Veľkou výhodou je, že každé poschodie má samostatný vstup. Do domu sú zavedené elektrická prípojka, obecný vodovod a plyn, na pozemku sa nachádza studňa a odpad je riešený septikom, obecná kanalizácia sa v obci nenachádza.  Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, kontaktujte svojho makléra na telefónnom čísle , Mgr. Martin Feterik. Uvedená cena zahrňuje kompletný právny servis a je konečná. Ponúkame Vám komplexný profesinálny prístup na kľúč, všetko "pod jednou strechou", vrátane hypotekárneho poradenstva. Pre viac fotografií a ďalšie nehnuteľnosti klikajte na naše stránky Typ: Rodinný dom Ulica: Mestská časť: Obec: Nižná Hutka
Na predaj rodinný dom v obci Nižná Hutka, Košice - okolie
Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Nižná Hutka, Košice - okolie. Dvojgeneračný rodinný dom o zastavanej ploche 126 m2 je v pôvodnom stave, nachádza sa v intraviláne obce a jeho pozemok o veľkosti 832 m2 je prístupný z troch strán (veľkosť samostatného pozemku je 706 m2). V budúcnosti je teda možné postaviť na pozemku ďalšiu nehnuteľnosť. Dispozične dom o podlahovej ploche 372 m2 pozostáva z 2 izieb, kuchyne, kúpeľne a kumbálu na prvom poschodí, na druhom sa nachádza kúpeľňa so 4-mi samostatnými spálňami. Podkrovie ponúka bohatý odkladací priestor alebo po vyvýšení strechy ďalšie plne funkčné poschodie. Súčaťou domu je aj garáž a hospodárska budova. Veľkou výhodou je, že každé poschodie má samostatný vstup. Do domu sú zavedené elektrická prípojka, obecný vodovod a plyn, na pozemku sa nachádza studňa a odpad je riešený septikom, obecná kanalizácia sa v obci nenachádza.  Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, kontaktujte svojho makléra na telefónnom čísle , Mgr. Martin Feterik. Uvedená cena zahrňuje kompletný právny servis a je konečná. Ponúkame Vám komplexný profesinálny prístup na kľúč, všetko "pod jednou strechou", vrátane hypotekárneho poradenstva. Pre viac fotografií a ďalšie nehnuteľnosti klikajte na naše stránky Typ: Rodinný dom Ulica: Ortášska Mestská časť: Obec: Nižná Hutka
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
Invest & Real | Charizmatická rodinná vila | Nižná Myšľa
Typ: Rodinný dom Ulica: Nižná Myšľa Mestská časť: Obec: Nižná Myšľa Invest & Real  |  Adrián Puškáš Vám ponúka na predaj 5 izbovú charizmatickú rodinnú vilu, ktorá sa nachádza v prímestskej obci Nižná Myšľa. Táto rodinná vila Vás už na prvý pohľad chytí svojou príťažlivosťou za srdce. Po následnom vstúpení do priestranného vnútra domova Vás zároveň ohromí aj svojou maximálnou funkčnosťou. Pokojná poloha domu je ideálnou voľbou pre ľudí hľadajúcich oázu ticha a odpočinku, ako aj únik od mestského ruchu. Svojou výmerou a počtom izieb dom ponúka viacero možností využitia. ROK VÝSTAVBY: 2008 |  DOM   Dom disponuje tromi podlažiami.   |  PRÍZEMIE   Vchodovými dverami vchádzate cez predsieň do dennej časti rodinnej vily a to rovno na rozmedzie obývacej haly a kuchyne s jedálenskou časťou. Domáca pohoda je znásobená upriamením pozornosti na vizuálne najzaujímavejší doplnok interiéru, ktorým je krb - symbolizujúci teplo a bezpečie domova. Kuchynská časť je vybavená kuchynskou linkou kompletne vybavenou a  jedálenskou časťou. Z obývacej haly  je možné terasou vyjsť do zadnej časti záhrady, kde sa nachádza veľmi praktický záhradný dom, priestranný altánok s grillom a komplet vybavením, poskytujúci dostatočný priestor na posedenie vo väčšom kruhu ľudí. Na prízemí sa zároveň nachádza aj samostatná toaleta, komora, priestranná plnohodnotná dvojgaráž, prechod do podzemného podlažia rodinného domu.   |  PODZEMNÉ PODLAŽIE V podzemnom podlaží nájdeme technickú miestnosť, plnohodnotnú posilovňu, sušiareň-práčovňu a sklad.   |  NADZEMNÉ PODLAŽIE Na druhom podlaží rodinnej vily sa nachádza oddychová časť do ktorej sa dostanete schodiskom a to rovno do predsiene odkiaľ sa ďalej dostaneme do hlavnej spálne s vlastným balkónom a nádherným výhľadom. Nadzemné podlažie disponuje dvomi kúpelňami, jedna so sprchovacím kútom a umývadlom, hlavná kúpelňa je vybavená keramickou vaňou, dvojumývadlom, výstupom na vlastný balkón. Ďalej disponuje až tromi ďalšími izbami , aktuálne využívané ako dve detské izby a obrovský šatník , možnostiam sa ale medze nekladú. Každá jedna izba v dome disponuje vlastným balkónom.  Vykurovanie prebieha plynovým kotlom prepojeným do teplovodných radiátorov a krbom.  Dom nie je pripojený na kanalizáciu, využíva žumpovú nádrž. |  LOKALITA Nižná Myšľa leží na rozhraní Košickej kotliny a úpätia Slanských vrchov, na sútoku riek Hornád, Olšava a Torysa. Od Košíc je vzdialená 15 km. Pri pohľade od kostola (dominanta obce) sa naskytá pohľad na hory Slanských vrchov, na rovinu Košickej kotliny, mesto Košice, východné výbežky Slovenského rudohoria a Kojšovu hoľu. Obec disponuje materskou a základnou školou , ktorá je umiestnená mimo centrálnej časti obce v krásnom prírodnom prostredí. |  FINANCOVANIE Túto nehnuteľnosť je možné financovať formou h y p o t