inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, rodinný dom Sereď, Horný Čepeň - IBA U NÁS

Kategória: Domy

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v tichej lokalite mesta Sereď, časť Horný Čepeň. Poschodový rodinný dom s plochou strechou sa nachádza na ideálnom pozemku o rozlohe 789 m2. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej chodby s východom na dvor, kuchyne so špajzou, obývacej izby, kúpelne so sprchovým kútom, samostatnej toalety a zo schodiska.
Na poschodí sa nachádza chodba, veľká terasa, spálňa, detská izba, šatník, kúpelňa s vaňou a WC. Celý dom je podpivničený. V suteréne sa nachádzajú štyri veľké miestnosti kde sa nachádza aj plynový kotol a elektrický bojler na ohrev TUV.
Rodinný dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou ako nové plastové okná so žalúziami, vchodové dvere, nová elektroinštalácia, rekonštrukcia strechy. Všetky IS.
Vedľa domu sa nachádza garáž s automatickou bránou, za domom letná kuchyňa a záhrada s vlastnou studňou.
Rodinný dom sa nachádza vo vyhľadávanej, tichej lokalite mesta Sereď.
Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: GA-60803

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov
- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Predaj, rodinný dom Sereď, Horný Čepeň - IBA U NÁS
Podobné inzeráty
Predaj, rodinný dom Sereď, Horný Čepeň, IBA U NÁS
Iba u nás Vám ponúkame túto zaujímavú nehnuteľnosť s kompletnými inžinierskymi sieťami. Link na 3D VIRTUALNU PREHLIADKU: Link na VIDEO OBHLIADKU: Hľadáte dom v meste, ale v tichej lokalite, v blízkosti peknej prírody povodia rieky Váh, s množstvom ramien, štrkovísk a cyklotrasy ? A zároveň s rýchlou dostupnosťou po diaľnici do miest Trnava, Nitra, Bratislava a podobne. Chcete mať svoj vysnívaný dom, podľa vlastných predstáv a nie z katalógu. Práve ste taký našli. Nachádza sa v meste Sereď, v časti Horný Čepeň, mimo hlavnej cesty. Nehnuteľnosť so zastavanou plochou 154 m2, úžitkovou plochou 145 m2 a obytnou plochou 100 m2, vhodný na rekonštrukciu podľa vašich predstáv, sa nachádza na ideálne veľkom pozemku 745 m2 ( približne 19 x 40 ), ktorý splní všetky vaše požiadavky na relax počas voľného času a pritom Vás nezaťaží údržbou, ako pri väčších pozemkoch. Vďaka orientácii domu a umiestneniu garáže sa viete rozhodnúť, či si chcete užívať slnko alebo chládok. Momentálna dispozícia domu je v počte 3 izieb, kuchyne, kúpeľne s WC, komory a chodby. Mimo domu sa nachádza veľká dvojgaráž o rozmeroch 4 x 10 m. Nad garážou máte menší bonus. Obytný priestor o rozlohe približne 20 m2 s obrovskou terasou o rozlohe tiež približne 20 m2. Najlepšie na tom je, že menšou stavebnou úpravou viete tuto terasu prepojiť s terasou, ktorú viete vytvoriť po celej dĺžke zadnej časti domu, s priamym výstupom z kuchyne a jednej izby. A to všetko v absolútnom súkromí. Už len sem naplánovať bazén a celé obdobie leta strávite na dvore. Nemusíte sa obmedzovať ani s myšlienkou na vlastný trávnik okolo domu. Rozloha Vám to umožní a vlastná studňa zabezpečí aj dostatok vlahy. Chýba už len niečo chladené na pitie. Žiadny problém. V pivnici s rozlohou 20 m2, do ktorej máte prístup z dvora, vychladíte svoj pitný režim aj bez chladničky. A keď prídu chladnejšie dni, v dome je centrálne kúrenie plynovým kotlom a radiátormi. Alebo pri rekonštrukcii si ho viete zmeniť na úsporné podlahové kúrenie. Medzí mestom a mestskou časťou Horný Čepeň, prebieha intenzívna výstavba. Okrem nových domov prebieha aj výstavba nového supermarketu Billa, ktorý bude v pešej dostupnosti. V tejto mestskej časti je aj mestská a prímestská autobusová doprava. Nehnuteľnosť je k dispozícii IHNEĎ. Vzdialenosť od Trnavy je 15 km, Galanty 12 km, Nitry 25 km, Bratislava 50 km Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: GA-59095 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZD
Predaj, rodinný dom Sereď, Horný Čepeň - EXKLUZÍVNE HALO REA
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v tichej lokalite mesta Sereď, časť Horný Čepeň. Poschodový rodinný dom s plochou strechou sa nachádza na ideálnom pozemku o rozlohe 789 m2. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej chodby s východom na dvor, kuchyne so špajzou, obývacej izby, kúpelne so sprchovým kútom, samostatnej toalety a zo schodiska. Na poschodí sa nachádza chodba, veľká terasa, spálňa, detská izba, šatník, kúpelňa s vaňou a WC. Celý dom je podpivničený. V suteréne sa nachádzajú štyri veľké miestnosti kde sa nachádza aj plynový kotol a elektrický bojler na ohrev TUV. Rodinný dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou ako nové plastové okná so žalúziami, vchodové dvere, nová elektroinštalácia, rekonštrukcia strechy. Všetky IS. Vedľa domu sa nachádza garáž s automatickou bránou, za domom letná kuchyňa a záhrada s vlastnou studňou. Rodinný dom sa nachádza vo vyhľadávanej, tichej lokalite mesta Sereď. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: GA-60803 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Rodinný dom - Sereď (Horný Čepeň)
Predám rodinný dom v katastri Horný Čepeň obec Sereď. Dom sa nachádza v tichej a kludnej uličke s vynikajúcim výhľadom. Ide o starší rodinný dom vhodný na rekonštrukciu. K rodinnému domu je pristavená letná kuchyňa a dielňa (garáž). Výmery: dom: 93 m2, letná kuchyňa: 36 m2, dielňa: 25 m2, dvor prislúchajúci k domu: 220 m2. Rozmery pozemku sú 22,30m x 16,75m Dispozícia: chodba, kuchyňa, kúpeľňa s WC, izba, špajza, obývačka, spálňa. Časť domu je podpivničená. Inžinierske siete: elektrika, mestská voda + studničná, plyn, kanalizácia. Vzdialenosť: Sereď 4 km, Galanta 16 km, Trnava 20 km, Nitra 34 km. Cena: 104 000 Eur.
NA PREDAJ: 3-izbový rodinný dom - Sereď(Horný Čepeň)
* * * * * A V I L A * * * * * Na predaj rodinný dom v katastri Horný Čepeň obec Sereď. Dom sa nachádza v tichej a kľudnej uličke s vynikajúcim výhľadom. Pozemok: - rovinatý, oplotený - dĺžka 22,30m, šírka 16,75m - asfaltová prístupová cesta - vstup na pozemok cez kovovú bránku - možnosť vjazdu na pozemok autom cez širokú kovovú bránu Dom: - starší vhodný na rekonštrukciu - obývateľný - výmera 93m2 - pôvodné drevené okná - strecha z pálenej škridly Dom dispozícia: - chodba - kuchyňa - kúpeľňa s WC - izba - špajza - obývačka - spálňa - časť domu je podpivničená K domu ešte patrí: - letná kuchyňa 36 m2 - dielňa(garáž) 25 m2 - dvor 220 m2 Inžinierske siete: - elektrina - mestská a studničná voda - plyn - kanalizácia Dostupnosť: - Sereď 4 km, Galanta 16 km - Trnava 20 km, Nitra 34 km Výhody: - tichá lokalita - bohaté možnosti rybolovu - rieka Váh, VN Kráľová (1082 ha) - v blízkosti štandardná občianska vybavenosť MŠ, ZŠ, obchody, lekárne, reštaurácie CENA: 108.000,-EUR V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou.   Bližšie informácie Vám poskytnem telefonicky.  Alexander Bednárik
NA PREDAJ: 3-izbový rodinný dom - Sereď(Horný Čepeň)
* * * * * A V I L A * * * * * Na predaj rodinný dom v katastri Horný Čepeň obec Sereď. Dom sa nachádza v tichej a kľudnej uličke s vynikajúcim výhľadom. Pozemok: - rovinatý, oplotený - dĺžka 22,30m, šírka 16,75m - asfaltová prístupová cesta - vstup na pozemok cez kovovú bránku - možnosť vjazdu na pozemok autom cez širokú kovovú bránu Dom: - starší vhodný na rekonštrukciu - obývateľný - výmera 93m2 - pôvodné drevené okná - strecha z pálenej škridly Dom dispozícia: - chodba - kuchyňa - kúpeľňa s WC - izba - špajza - obývačka - spálňa - časť domu je podpivničená K domu ešte patrí: - letná kuchyňa 36 m2 - dielňa(garáž) 25 m2 - dvor 220 m2 Inžinierske siete: - elektrina - mestská a studničná voda - plyn - kanalizácia Dostupnosť: - Sereď 4 km, Galanta 16 km - Trnava 20 km, Nitra 34 km Výhody: - tichá lokalita - bohaté možnosti rybolovu - rieka Váh, VN Kráľová (1082 ha) - v blízkosti štandardná občianska vybavenosť MŠ, ZŠ, obchody, lekárne, reštaurácie CENA: 107 000 € V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou.   Bližšie informácie Vám poskytnem telefonicky.  Alexander Bednárik
REZERVOVANÉ: 3-izbový rodinný dom - Sereď(Horný Čepeň)
* * * * * A V I L A * * * * * Na predaj rodinný dom v katastri Horný Čepeň obec Sereď. Dom sa nachádza v tichej a kľudnej uličke s vynikajúcim výhľadom. Pozemok: - rovinatý, oplotený - dĺžka 22,30m, šírka 16,75m - asfaltová prístupová cesta - vstup na pozemok cez kovovú bránku - možnosť vjazdu na pozemok autom cez širokú kovovú bránu Dom: - starší vhodný na rekonštrukciu - obývateľný - výmera 93m2 - pôvodné drevené okná - strecha z pálenej škridly Dom dispozícia: - chodba - kuchyňa - kúpeľňa s WC - izba - špajza - obývačka - spálňa - časť domu je podpivničená K domu ešte patrí: - letná kuchyňa 36 m2 - dielňa(garáž) 25 m2 - dvor 220 m2 Inžinierske siete: - elektrina - mestská a studničná voda - plyn - kanalizácia Dostupnosť: - Sereď 4 km, Galanta 16 km - Trnava 20 km, Nitra 34 km Výhody: - tichá lokalita - bohaté možnosti rybolovu - rieka Váh, VN Kráľová (1082 ha) - v blízkosti štandardná občianska vybavenosť MŠ, ZŠ, obchody, lekárne, reštaurácie CENA: 107 000 € V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou.   Bližšie informácie Vám poskytnem telefonicky.  Alexander Bednárik