inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj skialp lyžiarok

Kategória: Skialpy

Predám Skialpové lyžiarky GARMONT Shogun na Pinové viazanie, skelet 345 mm, 4-klipsňové, cena: 80€,
Predaj skialp lyžiarok
Podobné inzeráty
Nové skialp lyžiarky DALBELLO QUANTUM ASOLO FACTORY CARBON
Predám nové skialp lyžiarky Dalbello Quantum ASOLO FACTORY CARBON. šírka 100 mm. Veľkosť od mondo 26 do mondo 29 Revolúcia vo svete lyžiarok pre skitouring! Vďaka novej konštrukcii Bonded Shell a neprekonateľne nízkej hmotnosti 950 gramov pri rozmere 26,5 je model QUANTUM bezkonkurenčný, pokiaľ Vás čaká výstup. Je tiež pevnejší a ľahšie prenáša impulzy nôh. Bonded Shell je veľmi ľahkým a zároveň pevným vrchným skeletom z polyamidu a uhlíkových vlákien, ktorého obe polovice boli spojené na molekulárnej úrovni. Výložka Bootboard sa nachádza po celej dĺžke skeletu, čím sa navyšuje stabilita počas zjazdu. Dvojdielne telo lyžiarok Dual Link si počas zjazdu zachováva zodpovedajúcu tuhosť v priečnom smere a rozsah pohyblivosti nad 65 °. Vysoko praktickým riešením úpravy obvodu topánky a komína je lanko Dyneema. To sa napriek svojmu malému priemeru môže pochváliť značkou odolnosťou vlákien, odolnosťou voči opotrebovaniu pôsobením tlaku a pohybu a zníženou schopnosťou pohlcovať vlhkosť. Dotiahnutie priehlavku pomocou systému QLS s dodatočným lankom pri priehlavku, vedeným pod uhlom 45°. QLS umožňuje plynulú reguláciu zapínania so spätnou funkciou. Oblasť okolo členkového kĺbu sa vyznačuje plne anatomickým tvarom. Lyžiaky sú zvnútra vybavené tepelne plne upraviteľným linerom ID Touring Pro z veľmi ľahkej syntetickej peny Ultralon. Podošva s patentovaným systémom Vibram dodáva spodnej časti topánok na priľnavosti a znížené schopnosti opotrebovania. Dalbello Quantum patrí k modelom lyžiarok, ktoré sú ako stvorené pre rýchle a časté výstupy, pre náročné tréningy a extrémny zjazd.
Nové skialp lyžiarky DALBELLO QUANTUM ASOLO FACTORY CARBON
Znížená cena. Predám nové skialp lyžiarky Dalbello Quantum ASOLO FACTORY CARBON. šírka 100 mm. Veľkosť od mondo 26 do mondo 29 Revolúcia vo svete lyžiarok pre skitouring! Vďaka novej konštrukcii Bonded Shell a neprekonateľne nízkej hmotnosti 950 gramov pri rozmere 26,5 je model QUANTUM bezkonkurenčný, pokiaľ Vás čaká výstup. Je tiež pevnejší a ľahšie prenáša impulzy nôh. Bonded Shell je veľmi ľahkým a zároveň pevným vrchným skeletom z polyamidu a uhlíkových vlákien, ktorého obe polovice boli spojené na molekulárnej úrovni. Výložka Bootboard sa nachádza po celej dĺžke skeletu, čím sa navyšuje stabilita počas zjazdu. Dvojdielne telo lyžiarok Dual Link si počas zjazdu zachováva zodpovedajúcu tuhosť v priečnom smere a rozsah pohyblivosti nad 65 °. Vysoko praktickým riešením úpravy obvodu topánky a komína je lanko Dyneema. To sa napriek svojmu malému priemeru môže pochváliť značkou odolnosťou vlákien, odolnosťou voči opotrebovaniu pôsobením tlaku a pohybu a zníženou schopnosťou pohlcovať vlhkosť. Dotiahnutie priehlavku pomocou systému QLS s dodatočným lankom pri priehlavku, vedeným pod uhlom 45°. QLS umožňuje plynulú reguláciu zapínania so spätnou funkciou. Oblasť okolo členkového kĺbu sa vyznačuje plne anatomickým tvarom. Lyžiaky sú zvnútra vybavené tepelne plne upraviteľným linerom ID Touring Pro z veľmi ľahkej syntetickej peny Ultralon. Podošva s patentovaným systémom Vibram dodáva spodnej časti topánok na priľnavosti a znížené schopnosti opotrebovania. Dalbello Quantum patrí k modelom lyžiarok, ktoré sú ako stvorené pre rýchle a časté výstupy, pre náročné tréningy a extrémny zjazd.
Scarpa papuce do skialp lyziarok.
Predam, nepouzite nahraden papuce do skialp lyziarok. Model Scarpa Instant Fit Flex strieborne. Univerzalna, snurovacia nahradna papuca pouzitelna do viacerych typov lyziarok. Velkost 300 mm. Povodna cena 105 Eur, prenecham za 75,-Eur.
skialp set
Predám pekný skialpovy set vhodný pre začiatočníka- Lyže Salomon 179cm, rámové viazanie, čisto nové pasy, lyžiarky Dynafit veľkosť 28 (EU43 1/3) vhodne aj na pinové viazanie. Možnosť kúpiť komplet alebo samostatne Lyže/Lyžiarky. Cena kompletu 450€ Cena Lyže pasy viazanie 250€ Cena lyžiarky Dynafit 200€ (skialpy, skialpinizmus, skialp set, skialp lyze, skialp lyziarky, skialp viazanie, skialpove lyziarky, skialpove lyze, skialp pasy)
Skialp set Fischer + Garmont
Predám skialpový set vhodný pre začiatočníka. Lyže Fischer Hitrax 163cm dlhé, rámové viazanie, čisto nové pásy, ľahké lyžiarky Garmont G-ride dĺžka chodidla 290mm. Možnosť kúpiť komplet alebo samostatne lyže a lyžiarky. Cena kompletu 350€ prípadne dohoda Lyže s pásmi a viazaním 250€ Lyžiarky 150€ Možnosť dovozu na trase Poprad - Stará Ľubovňa. (skialpy, skialpinizmus, skialp set, skialp lyže, skialp lyžiarky, skialp viazanie, skialpové lyžiarky, skialpové lyže, skialp pásy)
Skialp set Fischer + Garmont
Predám skialpový set vhodný pre začiatočníka. Lyže Fischer Hitrax 163cm dlhé, rámové viazanie, čisto nové pásy, ľahké lyžiarky Garmont G-ride veľkosť EUR 40-41. Možnosť kúpiť komplet alebo samostatne lyže a lyžiarky. Cena kompletu 350€ prípadne dohoda Lyže s pásmi a viazaním 250€ Lyžiarky 150€ Možnosť dovozu na trase Poprad - Stará Ľubovňa. (skialpy, skialpinizmus, skialp set, skialp lyže, skialp lyžiarky, skialp viazanie, skialpové lyžiarky, skialpové lyže, skialp pásy)