inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj športových hodiniek VIVOACTIVE 4S

Kategória: Fitness, jogging

Predám športové hodinky 2 ročné- Garmin VIVOACTIVE 4S.
Hodinky sú zachovalé, predávam z dôvodu, kúpenej vyššej rady. Dohoda možná.
Predaj športových hodiniek VIVOACTIVE 4S
Podobné inzeráty
Garmin Vivoactive HR
V prípade vážneho záujmu cena dohodou. vívoactive HR s integrovaným pulzomerom na zápästí, ktorý sleduje Váš pulz 24 hodín denne. Sú to ultra tenké, ľahké smart hodinky s dotykovým displejom s vysokým rozlíšením. Vďaka GPS a aplikáciám pre beh, cyklistiku, golf, plávanie, lyžovanie a sledovanie dennej aktivity zaznamenajú štatistiky, ktoré si môžete pozrieť aj keď práve nemáte pri sebe smartfón. Môžete ich používať samostatne, avšak po spárovaní s vaším smartfónom budete dostávať diskrétne upozornenia na prichádzajúci hovor, sms a iné notifikácie z kalendára, sociálnych sietí či iných mobilných aplikácií.
vivoactive 3 music
Predám hodinky Garmin vivoactive 3 Hodinky sú vo veľmi dobrom stave, majú minimálne známky používania. Budú vás sprevádzať počas cvičenia v bežeckom i zjazdovom lyžovaní, plávaní v bazéne a takisto pri bicyklovaní, behu alebo chôdzi. + náhradný remienok a ochranné sklíčka 3D a obyčajne.
Predam Garmin Vivoactive 4
Predam Garmin Vivoactive 4 Nosene 2 roky. Trosku poskrabany display.(vid na obrazku) Su plne funkcne, presne a spolahlive.
Hodinky Armodd
Predam hodinky armodd Kúpene 11/2022 8 kľúčových vlastností ARMODD Wristcandy 3 Kovové telo a špičkový displej s vysokým rozlíšením Zmeria viac ako 100 športových aktivít (beh, cyklistika, joga, fitness...) Volanie priamo z inteligentných hodiniek cez Bluetooth a diaľkové ovládanie hudby po spárovaní s telefónom Upozorní na hovory, SMS, e-maily a správy z aplikácií Pokročilý senzor na meranie tepovej frekvencie v reálnom čase aj pravidelných intervaloch, meranie spánku, krvného tlaku i saturácie kyslíka v krvi Výber z viac ako 200 ciferníkov a možnosť vytvorenia ciferníka z vlastnej fotografie Denný prehľad o ušlých krokoch, vzdialenosti aj spálených kalóriách so záznamom do mobilnej aplikácie Rozsvietenie displeja otočením zápästia
Fitnes hodinky K19
Bluetooth 4.0 Notifikácie – upozornenia na hovory, SMS správy, Messenger, WhatsApp, Instagram, Gmail Sledovanie dlhého sedenia Nepretržité monitorovanie tepu srdca pri športovom režime Krokomer – meranie ušlej vzdialenosti, meranie spálených kalórií Športové režimy (chôdza, beh, cyklistika, skákanie cez švihadlo, bedminton, basketbal, futbal) Prehľad všetkých štatistík v mobilnej aplikácii DaFit (v češtine) Meranie tepu srdca a tlaku Meranie kyslíku v krvi Ukazovateľ spálených kalórií Monitoring spánku, v ľahkom aj hlbokom spánku Stopky Budík Počasie Možnosť zaobstarania fotografie z hodiniek (spúšťač fotoaparátu) Funkcia hľadania zariadenia Rozsvietenie hodiniek pomocou gesta – otočením ruky Výber z 3 ciferníkov Rozmery Dĺžka: 50 mm Šírka: 45 mm Hrúbka: 10,8 mm Min. obvod zápästia: 14 cm Max. obvod zápästia: 21 cm
Garmin Forerunner 920XT HR
Predám športové hodinky v zachovalom stave + hrudný pás k tomu. Garmin Forerunner 920 sú výborne funkčne vybavené multišportové hodinky s intuitívnym ovládaním a farebný displejom. Patria k novej generácii GPS športtesterov značky Garmin, ktorá je zvlášť vhodná pre dlhé vytrvalostné alebo extrémne preteky, triatlon a Ironman. Rad sa vyznačuje veľmi nízkou hmotnosťou, výrazne vylepšenou celkovou konštrukciou hodiniek a dlhšou výdržou na jedno nabitie akumulátora. Oproti predchádzajúcej generácii hodiniek Forerunner 910 je novinka o 32% ľahšia a 25% tenšia. Výdrž batérie sa ale zlepšila a v plnom vyťažení vydržia hodinky zaznamenávať 18 hodín. Odborné recenzie na tieto hodinky nájdete tu: Vhodné ako darček pre aktívneho človeka/športovca. Veľmi zachovalý stav!!!