inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, trojizbový byt Banská Bystrica, Sásová, Tatranská

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj slnečný trojizbový byt o výmere 75m2 nachádzajúci sa v časti Sásová na Tatranskej ulici v Banskej Bystrici.

Byt je v pôvodnom stave, čo dáva priestor novému majiteľovi zrealizovať si svoje predstavy o bývaní.
Dispozične byt pozostáva z priestrannej chodby, troch samostatných izieb, kuchyne s loggiou a kúpeľne s WC. Typ bytu NKS.

K bytu tiež prislúcha aj pivnica v suteréne bytového domu.
Parkovanie je bezproblémové v okolí bytového domu.

Byt je bez tiarch a kúpou je ihneď voľný.
Sídlisko Sásová disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou.V blízkosti sú školy a škôlka.

Ak Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať.
Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: BB-60230

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov
- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Predaj, trojizbový byt Banská Bystrica, Sásová, Tatranská
Podobné inzeráty
Predaj, trojizbový byt Zvolen, Zelezničná kolónia - EXKLUZÍV
Ponúkame na predaj slnečný trojizbový byt v na ulici Jesenského v širšom centre mesta Zvolen. Jedná sa o zvolenský typ bytu o rozlohe 67 m2 ktorý sa nachádza na štvrtom poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Byt prešiel dávnejšie čiastočnou rekonštrukciu, boli vymenené stierky, podlahy, plastové okná. Novému majiteľovi poskytuje možnosť si ho zrekonštruovať. Kreativita, vlastná predstavivosť a chuť nového majiteľa je možnosť ako začať bývať v nehnuteľnosti, podľa vlastných predstáv. Členenie bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, kuchyňa, tri izby. Na chodbe je k dispozícii špajza a spoločná loggia na chodbe. Byt je slnečný a veľmi teplý nakoľko je otočený na juhozápad. Predáva sa čiastočne zariadený. Nízke mesačné náklady 100Eur. Byt má niekoľko bonusov: V kuchyni sa nachádza menší priestor /špajza/. Z dvoch izieb je výstup na balkóny. Vedľa domu je garáž ktorú je možné prikúpiť 15000 Eur, nie je podmienkou. Bytový dom prešiel rekonštrukciou. Okolie bytového domu je vo veľmi príjemnom prostredí všade prítomnej zelene. Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. Sídlisko má plnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, športové areály, obchody, pohostinstvá, výborná dostupnosť do centra asi 15 min a bezproblémové spojenie mestskej hromadnej dopravy.Pár metrov od domu sa nachádza vlaková stanica. K bytu samozrejme prislúcha pivnica. Ak sa Vám ponuka páči neváhajte ma kontaktovať. HALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, Fončorda HALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, Fončorda NENECHÁVAJTE HYPOTÉKU NA ZNÁMEHO Môžete prísť o tisíce eur. Preverenie najlepšej hypotéky a zadarmo tu Ponúkame na Ponúkame na predaj priestranný 1-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite časť Fončorda na Šalgotariánskej ulici v Banskej Bystrici. Samotný byt sa nachádza na 4. poschodí a je v úplnom pôvodnom stave. Novému majiteľovi poskytuje možnosť si ho zrekonštruovať. Kreativita, vlastná predstavivosť a chuť nového majiteľa je možnosť ako začať bývať v nehnuteľnosti, podľa vlastných predstáv. Členenie bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, kuchyňa, izba. Na chodbe je k dispozícii špajza a spoločná loggia na chodbe. Byt je slnečný a veľmi teplý nakoľko je južný. Bytový dom prešiel úplnou rekonštrukciou vrátane výťahu. Okolie bytového domu je vo veľmi príjemnom prostredí všade prítomnej zelene. Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. Sídlisko Fončorda má plnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, športové areály, obchody, pohostinstvá, výborná dostupnosť do centra a bezproblémové spojenie mestskej hromadnej dopravy. Skvelá lokalita zaručuje bývanie s výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou. Kyjevské námestie je doslova naskok.
Prenájom 3. izbového bytu 96 m2 Záhorská Bystrica,
Ponúkam na prenájom nový trojizbový byt, v Záhorskej Bystrici, v modernej časti, ulica Ota Holúska. Byt má 96 m2 a veľkú 36 m2 terasu. Byt má dve veľké izby a priestrannú obývačku. Byt je úplne nový, ešte neobývaný. K bytu sú 2 podzemné parkovacie miestam veľká zabezpečená pivnica. Nachádza sa v krásnom a bezpečnom prostredí s dobrou občianskou vybavenosťou, v blízkosti sa nachádza park. Byt je s možnosťou zariadenia. Cena: 1200€ + energie. Ak máte záujem o viac informácii alebo obhliadku bytu, volajte na číslo: byt na prenájom Záhorská Bystrica, Nový byt na prenájom Záhorská Bystrica, Záhorská Bystrica bývanie, Bývanie Záhorská Bystrica, Veľký byt na prenájom v okolo Bratislavy, Záhorská Bystrica prenájom bytu, Byt na prenájom Záhorská Bystrica, trojizbový byt na prenájom Záhorská Bystrica, 3 izbový byt na prenájom Záhorská Bystrica Ota Holúska, ulica Ota Holúska Záhorská Bystrica, Záhorská Bystrica dom na prenájom Ota Holúska.
Na predaj dvojizbový zrekonštruovaný byt s loggiou v Banskej
Naša realitná kancelária Winners Reality Slovakia s.r.o, Vám Exkluzívne ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 2. izbový byt v Banskej Bystrici na sídlisku Sásová na ul. Tatranská č.11 na 6-tom zo 7-mich poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Ak hľadáte zrekonštruovaný dvojizbový byt za rozumnú cenu v Banskej Bystrici na sídlisku Sásová, potom je táto ponuka určená práve Vám. ZÁKLADNÉ ÚDAJE : Dispozícia: 2 izbový byt, 6/7 poschodie Úžitková plocha: byt 50 m2, pivnica 1,35 m2 Orientácia bytu: kuchyňa s izbou - na juhozápad, obývacia izba na severovýchod POPIS BYTU: vstupná chodba, 2 x izba, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou so zástenou, samostatné WC, loggia, pivnica. VYKONANÁ REKONŠTRUKCIA : - keramická dlažba v chodbe kúpeľni a WC - plávajúca podlaha v kuchyni a v izbách - murované jadro so samostatným WC a kúpeľňou - plastové okná - kuchynská linka so spotrebičmi ENERGIE a POPLATKY : Správcom je Stavebné bytové družstvo Banská Bystrica Mesačné náklady pre 1 osobu: - 120.-€ nájom správca, 10.-€ plyn, 20.-€ elektrika CENA a PLATBA: - cena 127.900.-€ - byt je voľný, bez akýchkoľvek tiarch - platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením) LOKALITA a OKOLIE: Sídlisko sa nachádza v okrajovej časti Banská Bystrica na sídlisku Sásová na ul. Tatranskej č.11, kde sa v jeho okolí nachádza dostatok zelene a možnosti prechádzok v prírode. Služby sú pomerne na dobrej úrovni, Nachádzajú sa tu dva supermarkety, reštaurácie,, čerpacia stanica, pošta, viacero menších rôznych predajní, fitnescentrum , poliklinika na ul. Rudohorskej, domov dôchodcova tiež Mestská polícia. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA : Dvojizbový byt sa nachádza v okrajovej časti Banskej Bystrice s dobrým napojením do centra mesta. Je to stredový zrekonštruovaný byt, bez potreby ďalších investícií na rekonštrukciu. V blízkosti sa nachádza pomerne slušná občianska vybavenosť. Na uvedenej adrese nie je problém s parkovaním osobných vozidiel pred bytovým domom, alebo v jeho okolí. Byt sa predáva bez zariadenia okrem kuchyne v ktorej zostáva kuchynská linka so spotrebičmi. Byt bude odovzdaný ihneď po dohode s majiteľom. Ak Vás naša ponuka zaujala, volajte alebo píšte na kontaktné adresy. Video: 3D:
Na predaj dvojizbový zrekonštruovaný byt s loggiou v Banskej
Naša realitná kancelária Winners Reality Slovakia s.r.o, Vám Exkluzívne ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 2. izbový byt v Banskej Bystrici na sídlisku Sásová na ul. Tatranská č.11 na 6-tom zo 7-mich poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Ak hľadáte zrekonštruovaný dvojizbový byt za rozumnú cenu v Banskej Bystrici na sídlisku Sásová, potom je táto ponuka určená práve Vám. ZÁKLADNÉ ÚDAJE : Dispozícia: 2 izbový byt, 6/7 poschodie Úžitková plocha: byt 50 m2, pivnica 1,35 m2 Orientácia bytu: kuchyňa s izbou - na juhozápad, obývacia izba na severovýchod POPIS BYTU: vstupná chodba, 2 x izba, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou so zástenou, samostatné WC, loggia, pivnica. VYKONANÁ REKONŠTRUKCIA : - keramická dlažba v chodbe kúpeľni a WC - plávajúca podlaha v kuchyni a v izbách - murované jadro so samostatným WC a kúpeľňou - plastové okná - kuchynská linka so spotrebičmi ENERGIE a POPLATKY : Správcom je Stavebné bytové družstvo Banská Bystrica Mesačné náklady pre 1 osobu: - 120.-€ nájom správca, 10.-€ plyn, 20.-€ elektrika CENA a PLATBA: - cena 127.900.-€ - byt je voľný, bez akýchkoľvek tiarch - platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením) LOKALITA a OKOLIE: Sídlisko sa nachádza v okrajovej časti Banská Bystrica na sídlisku Sásová na ul. Tatranskej č.11, kde sa v jeho okolí nachádza dostatok zelene a možnosti prechádzok v prírode. Služby sú pomerne na dobrej úrovni, Nachádzajú sa tu dva supermarkety, reštaurácie,, čerpacia stanica, pošta, viacero menších rôznych predajní, fitnescentrum , poliklinika na ul. Rudohorskej, domov dôchodcova tiež Mestská polícia. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA : Dvojizbový byt sa nachádza v okrajovej časti Banskej Bystrice s dobrým napojením do centra mesta. Je to stredový zrekonštruovaný byt, bez potreby ďalších investícií na rekonštrukciu. V blízkosti sa nachádza pomerne slušná občianska vybavenosť. Na uvedenej adrese nie je problém s parkovaním osobných vozidiel pred bytovým domom, alebo v jeho okolí. Byt sa predáva bez zariadenia okrem kuchyne v ktorej zostáva kuchynská linka so spotrebičmi. Byt bude odovzdaný ihneď po dohode s majiteľom. Ak Vás naša ponuka zaujala, volajte alebo píšte na kontaktné adresy. Video: VIDEO : 3D: MATERPORT-VIRTUÁLNA OBHLIADKA
3-izbový byt s lodžiou na ulici Magurská, Banská Bystrica, S
Pozrite si všetky fotografie a kompletné informácie o nehnuteľnosti na našej stránke, skopírovaním tohto odkazu: /1731 Realitná kancelária DO DOMČEKA Vám ponúka čiastočne zrekonštruovaný 3-izbový byt na ulici Magurská, mestská časť Sásová, Banská Bystrica. Celková plocha bytu je 62,87 ². Byt so slnečnou lodžiou orientovanou na východ sa nachádza na 1. poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Nehnuteľnosť prešla v roku 2011 čiastočnou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola uskutočnená rekonštrukcia bytového jadra, výmena kuchynskej linky, podlahovej krytiny a čiastočne aj dverí. Podlahy v byte sú laminátové, v kúpeľni a na chodbe je dlažba. Okná sú plastové. Nehnuteľnosť disponuje elektrickým vrátnikom a bezpečnostnými vstupnými dverami. Kúrenie a ohrev vody sú zabezpečené centrálne. V byte je zavedená optika. Byt disponuje troma obytnými izbami, kuchyňou s jedálenským kútom, kúpeľňou s toaletou, vstupnou halou u a lodžiou. Kuchynský kút je zariadený kuchynskou linkou, elektrospotrebiče nie sú súčasťou predaja. Súčasťou predaja bytu je vstavaný nábytok. Viac informácií o zariadení Vám poskytneme v realitnej kancelárii. Bytový dom je napojený na rozvody vody, plynu, médií (optický kábel) kanalizáciu a elektrinu. Taktiež prešiel v roku 2008 zateplením. Orientácia bytu je: obývacia izba, kuchyňa a lodžia – východ, spálňa, detská izba – západ. Sásová je mestskou časťou s výbornou občianskou vybavenosťou. Nachádzajú sa tu škôlky, školy, reštaurácie, zdravotné strediská, obchody a široké možnosti služieb. V bezprostrednej blízkosti domu je detské a športové ihrisko, taktiež MHD (mestský a prímestský spoj). Kompletnú občiansku vybavenosť a ďalšie široké služby nájdete do 10 minút autom, v centre mesta Banská Bystrica. Výhody nehnuteľnosti: - slnečná lodžia s výhľadom do zelene, - dispozične dobre riešený, - latková pivnica, - zateplený bytový dom, - tiché prostredie a detské ihrisko, - výborná občianska vybavenosť. Na všetky ďalšie otázky Vám radi zodpovieme na našom telefónnom čísle. Ak nás nezastihnete okamžite, zavoláme Vám hneď ako to bude z našej strany možné. Predávajúci si vyhradzuje právo predať nehnuteľnosť záujemcovi, ktorý vytvorí najvhodnejšie podmienky na kúpu nehnuteľnosti. Pôdorysy a názvy miestností v galérii inzerátu sú ilustračné. BONUS PRE KLIENTOV: Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania a riešenie hypotéky. V prípade záujmu kontaktujte: Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc. Kontakt: slatinska@ DO DOMČEKA, s.r.o. Horná Strieborná 4, 974 01 Banská Bystrica ID 1731
VIDEO - Byt 2+1, 65 m2 s loggiou na sídlisku Sásová. B. B.
VIDEO - Byt 2+1, 65 m2 s loggiou na sídlisku Sásová. 2i byt s loggiou na sídlisku Sásová. ID 407 Ponúkame na predaj 2 – izbový byt s loggiou v tichom prostredí sídliska Sásová, vhodný na bývanie, prípadne aj na prenajímanie. VÝHODY: Byt je orientovaný na juhozápad. Nachádza sa mimo hlavnej cesty, takže Vás nebude rušiť hluk. Byt má priestrannú ............. Viac info, foto, video a pôdorysy nájdete na linku nižšie: (link si skopírujte a otvorte vo Vašom prehliadači) Ak si tu viete predstaviť svoje bývanie a táto ponuka vás zaujala, tak neváhajte a zavolajte alebo napíšte mi ešte dnes a dohodnite si stretnutie. Čo keď ponuka zaujme viacerých a niekto vás predbehne... Na cene aj obhliadke sa dá dohodnúť, stačí zdvihnúť telefón a zavolať mi na 0948 61 76 38, napísať na : ronecova@ a rada Vám byt ukážem. © Všetky texty, obrázky, fotografie, videá, virtuálne prezentácie a 3Dprehliadky v inzercii a ďalšie tu uverejnené informácie, podliehajú autorským právam spoločnosti Amigo Real, s.r.o. Reprodukcia alebo opätovné použitie celku, alebo jeho častí nie je povolené bez písomného povolenia spoločnosti Amigo Real, s.r.o. Ku kúpe Vám ponúkam prípadné vybavenie financovania.