inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, trojizbový byt Kežmarok

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj pekný trojizbový byt s loggiou o celkovej výmere 66m2. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii a nachádza sa v tichej lokalite na okraji mesta Kežmarok s výhľadom na Vysoké Tatry. Byt sa nachádza na 2 poschodí z troch bez výťahu a je orientovaný na sever juh a západ.

ORIENTÁCIA BYTU:
Na severnú stranu: kuchyňa, špajza a kúpeľňa, juh: obývacia izba s balkónom a detská izba, západ: spálňa

DISPOZÍCIA BYTU:
Vstupná chodba, (5,29m2) z ktorej je samostatný prístup do každej z nasledujúcich miestností . Po ľavej strane je detská izba (13,27 m2), obývacia izba (20 m2) s loggiou (5 m2), po pravej strane je murovaná kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom (5 m2). Za sprchovacím kútom je umiestnený kotol na plyn. Kotol slúži na ohrev teplej vody a zároveň na kúrenie. Kuchyňa s jedálenským stolom a špajzou má 9 m2. Na konci chodby je vstup do spálne, z ktorej je výhľad na panorámu Vysokých Tatier (8,65 m2).
K bytu prislúchajú dve pivnice o celkovej výmere 4,34 m2 a nachádzajú sa v suteréne bytového domu.

STAV BYTU:
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2011 a 2018 :
Rok 2011 : Nová plávajúca podlaha v obývacej izbe a spálni. Nová vstavaná skriňa v spálni. Murovaná kúpeľňa. Nový strop sadrokartón a bodové svetla v kuchyni, na chodbe, v detskej izbe a v kúpeľní. V detskej izbe nová omietka. Rok 2012 : Nový plynový kotol. Rok 2018 : Balkón komplet rekonštrukcia, nové plastové okna, bezpečnostné dvere. Nová kuchynská linka, vstavané spotrebiče. V kuchyni a na chodbe nová dlažba. Detská izba nová plávajúca podlaha.


STAV BYTOVÉHO DOMU:
Bytový dom je postavený z pálenej tehly a je zateplený minerálnou vlnou 150 mm. Strecha je plechová s novým náterom. V bytovom dome boli vymenené plastové okná a vchodové dvere s elektrickým vrátnikom. Schodisko a steny v bytovom dome sú pôvodné, udržiavané, v dobrom stave. Dom disponuje spoločnými priestormi v podkroví a v suteréne bytového domu. Podkrovie slúži ako sušiareň a úložný priestor, v suteréne sú pivnice, kočikáreň a spoločná miestnosť.

Mesačné zálohové platby za služby, vodu a tvorbu fondu opráv za 4 osoby sú 95 eur, náklady na elektriku sú 30 eur, plyn taktiež 30 eur.

LOKALITA:
V blízkosti je reštaurácia, vlaková zastávka teda pravidelný spoj do Popradu, autobusová zastávka, základná škola asi 15 min. pešo, centrum mesta asi 18 min. pešo. V okolí sú lúky a krásny výhľad na Tatry. Na ulici sa nachádzajú bytové domy, obsadené dôchodcami a taktiež mladými rodinkami s malými deťmi. Mesto Kežmarok ma úplnú občiansku vybavenosť.


Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: KK-59
Predaj, trojizbový byt Kežmarok
Podobné inzeráty
Predaj, trojizbový byt Kežmarok, ul. Levočská - EXKLUZÍVNE H
Ponúkame exkluzívne na predaj pekný trojizbový byt s loggiou s výhľadom na Vysoké Tatry. Byt sa nachádza na 7/8 poschodí v tichej lokalite na Levočskej ulici v Kežmarku a prešiel kompletnou rekonštrukciou. Celková plocha bytu je 71 m2 5 m2 loggia. K bytu prislúcha pivnica (2m2) ktorá je na prízemí . Bytový dom je zateplený zo severnej strany, vymenené sú stúpacie rozvody, výťah, vchodové dvere z oboch strán s elektrickým vrátnikom a nové poštové schránky. Byt je orientovaný na severovýchod a juhozápad DISPOZÍCIA BYTU: Vstupná chodba, (5 m2) z ktorej je samostatný prístup po ľavej strane do detskej izby (11 m2), rovno je vstup do spálne (12 m2), z ktorej sa dostaneme na loggiu (5 m2). Po pravej strane je ďalšia chodba smerujúca do kuchyne (8 m2) a z nej po pravej strane je vstup do kúpeľné (6 m2) a na toaletu (1 m2). Kuchyňa je prepojená s obývacou izbou (22 m2) a to zväčšením priechodu bez dverí. Kuchyňa a obývacia izba sú orientované na severovýchod. Detská izba a spálňa s loggiou s výhľadom na panorámu Vysokých Tatier sú orientované na juhozápad. Byt je prijemne útulný, teplý a presvetlený. K bytu prislúcha pivnica (2 m2) a nachádza sa v suteréne bytového domu. STAV BYTU: Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2019. Byt bol dispozičné upravený a to zmenšená vstupná chodba, kde sa získal väčší priestor na kuchyňu, toaletu a kúpeľnú. Murovaná kúpeľňa s vaňou na ktorej je nainštalovaná sklenená zástena, ktorá slúži ako sprchovací kút. Kombináciou 2 v 1 sa získal priestor na automatickú práčku. Nové plastové okna so žalúziami, bezpečnostné dvere, nove interiérové dvere so zárubňami , laminátové podlahy v izbách. V kuchyni a v kúpeľní keramická dlažba a obklad. V izbách stierka a benátsky štúk, znížený sadrokartónový strop s bodovými svetlami, nové radiátory, komplet nové rozvody, voda a elektrika. Kuchynská linka vyrobená na mieru so zabudovanými spotrebičmi : veľká americká chladnička, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, plynový sporák, umývačka riadu, umývací drez, digestor. V izbách a na chodbe vstavané skrine na mieru. Zasklená loggia. STAV BYTOVÉHO DOMU: Bytový dom ma 9 podlaží : 1 podlažie je prízemie, kde sú pivnice a spoločné priestory. Ďalšie 8 podlažia sú bytové jednotky do ktorých je prístup po schodoch a výťahom. Vstup do bytového domu je z oboch strán. Zateplený je len z jednej strany. Schodisko a steny v bytovom dome sú pôvodné, udržiavané, v dobrom stave. NÁKLADY: Náklady pre 2-člennú rodinu sú 190 eur, ( teplá voda, kúrenie, osvetlenie, fond opráv a správa), LOKALITA: Bytový dom sa nachádza na hranici mesta Kežmarok a obce Ľubica. V blízkosti sídliská je: škola, škôlka, športoviská nákupné centra a priamo pred bytovým domom je cyklochodník. Do centra mesta je asi 15 min. peši. Mesto Kežmarok ma kompletnú občiansku vybavenosť. CELKOVÉ HODNOTENIE: Príjemný, moderný a presvetlený byt, po kompletnej rekonštrukcii ladený do zemitých farieb, len sa
Predaj 3. izbový byt byt Vajnory, Bratislava 58m2
Ponúkam na predaj 3 - izbový byt. Byt sa nachádza vo Vajnoroch, v Bratislave. Má 58m2 + parkovanie. Kolaudovaný v roku 2017 Cena: 259 000€ pri rýchlom jednaní mozna dohoda. Ak máte záujem o obhliadku stačí zavolať na číslo: Byt na predaj Bratislava, Vajnory bývanie, Bývanie Bratislava, Trojizbový byt Vajnory, Trojizbový byt Bratislava, Vajnory trojizbový byt, Bratislava trojizbový byt. Bratislava - Vajnory bývanie.
Na predaj 3-izbový byt s balkónom v pokojnej časti Kežmarku
Ponúkame Vám na predaj 3-izbový byt nachádzajúci sa v meste Kežmarok. Byt sa nachádza na 4. poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Celková podlahová plocha bytu je 69 m2 + 4 m2 má balkón. Byt je v pôvodnom stave (menené boli iba nové plastové okná). Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, spálne, detskej izby, kuchyne, toalety, kúpeľne a balkóna. K bytu prislúcha pivnica. Byt je napojený na všetky inžinierske siete (vodovod, kanalizácia, elektrina a plynovod). Byt sa predáva v takom stave, ako ho môžete vidieť na fotografiách. Byt je neobývaný a k dispozícii ihneď. Bezproblémové parkovanie v okolí. Cena: 123.000,- eur. V prípade záujmu je možné byt PRENAJAŤ! Viac info a obhliadky na telefónnom čísle , recomp.poprad@ Kežmarok je mesto, ktoré chytí za srdce každého. Je právom označované ako Perla pod Tatrami, pričom perleťou je história s pamiatkami, tvorená významnými osobnosťami, i nádherná príroda, v ktorej sa Kežmarok rozprestiera. Len 30 minút cesty autom od Kežmarku si môžete v zime zalyžovať v Tatranskej Lomnici či zaplávať si v liečivých termálnych prameňoch v obci Vrbov. Okrem toho toto mesto ponúka všetko, čo človek k svojmu životu potrebuje. Môžete tam nájsť rozličné potraviny, banky, poštu, lekárne, reštaurácie, kaviarne, divadlo, kino a mnoho ďalšieho. Žiadne skryté poplatky. Cena nehnuteľnosti je konečná a zahŕňa províziu RK, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie a všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. S celým procesom získania úveru Vám rád pomôže náš finančný špecialista. Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti Recomp, s.r.o. a nemôžu byť ďalej použité bez nášho súhlasu. Realitná kancelária Recomp, s.r.o. je zastrešená Realitnou Úniou Slovenskej republiky a správa sa v súlade s Realitným kódexom, ktorý vydala Realitná Únia Slovenskej republiky.
Na predaj 3-izbový byt s balkónom v pokojnej časti Kežmarku
Ponúkame Vám na predaj 3-izbový byt nachádzajúci sa v meste Kežmarok. Byt sa nachádza na 4. poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Celková podlahová plocha bytu je 69 m2 + 4 m2 má balkón. Byt je v pôvodnom stave (menené boli iba nové plastové okná). Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, spálne, detskej izby, kuchyne, toalety, kúpeľne a balkóna. K bytu prislúcha pivnica. Byt je napojený na všetky inžinierske siete (vodovod, kanalizácia, elektrina a plynovod). Byt sa predáva v takom stave, ako ho môžete vidieť na fotografiách. Byt je neobývaný a k dispozícii ihneď. Bezproblémové parkovanie v okolí. Cena: 120.000,- eur. V prípade záujmu je možné byt PRENAJAŤ! Viac info a obhliadky na telefónnom čísle , recomp.poprad@ Kežmarok je mesto, ktoré chytí za srdce každého. Je právom označované ako Perla pod Tatrami, pričom perleťou je história s pamiatkami, tvorená významnými osobnosťami, i nádherná príroda, v ktorej sa Kežmarok rozprestiera. Len 30 minút cesty autom od Kežmarku si môžete v zime zalyžovať v Tatranskej Lomnici či zaplávať si v liečivých termálnych prameňoch v obci Vrbov. Okrem toho toto mesto ponúka všetko, čo človek k svojmu životu potrebuje. Môžete tam nájsť rozličné potraviny, banky, poštu, lekárne, reštaurácie, kaviarne, divadlo, kino a mnoho ďalšieho. Žiadne skryté poplatky. Cena nehnuteľnosti je konečná a zahŕňa províziu RK, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie a všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. S celým procesom získania úveru Vám rád pomôže náš finančný špecialista. Ponúkame aj možnosť financovania formou nájmu a budúcej kúpnej zmluvy v prípade, že potrebujete čas na prípravu príjmu akceptovateľného bankou. Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti Recomp, s.r.o. a nemôžu byť ďalej použité bez nášho súhlasu. Realitná kancelária Recomp, s.r.o. je zastrešená Realitnou Úniou Slovenskej republiky a správa sa v súlade s Realitným kódexom, ktorý vydala Realitná Únia Slovenskej republiky.
Byty na predaj Nové Zámky – Areál CCX
Ponúkame na predaj byty rôznych výmer (garsónku, jednoizbové, dvojizbové byty a trojizbový byt) v areáli CCX na ulici J. Simora 5 v blízkosti centra mesta Nové Zámky. Byty v budove B sú vykurované samostatne elektrickým kotlom. DÔLEŽITÁ INFORMÁCIA - v areáli sú NA PREDAJ takisto nebytové priestory alebo celé budovy. Byty sa nachádzajú v domoch A a B podľa prílohy. Byty sú kompletne zrekonštruované, čiastočne zariadené (kuchynská linka, elektrický sporák, WC, kúpeľňa s umývadlom a sprchovým kútom) a ku každému bytu prináleží pivnica/komora. V domoch nie sú výťahy. V oboch budovách je možnosť inštalovať káblový internet. Ďalšie možnosti pripojenia na internet sú riešiteľne v závislosti od ponuky poskytovateľov internetových služieb. Všetky potrebné prílohy a informácie nájdete na nasledovných odkazoch : Bytový dom A – Bytový dom B - Dispozičné riešenie domu A : 1 PP – pivnice, kotolňa 1 NP – obchodný priestor, sociálne zariadenie 2 NP – 2 byty (jednoizbový a dvojizbový) 3 NP – 2 byty (jednoizbový a dvojizbový) Byty budova A : Byt č.1 – I.NP-1 izbový – výmera bytu 55,20m²-pivnica 15,50m²-spolu 70,70m² - cena 99 000 € Byt č.2 – I.NP-2 izbový - výmera bytu 49,50m²-pivnica 8,9m²-spolu 58,40m² - cena 89 000 € Byt č.3 – II.NP-1 izbový - výmera bytu 48,70m²-pivnica 7,30m²-spolu 56,00m² - cena 87 000 € Byt č.4 – II.NP-2 izbový - výmera bytu 52,30m²-pivnica 12,40m²-komora 1,40m²-spolu 66,10m² - cena 94 000 € Dispozičné riešenie domu B : 1 NP – obchodný priestor, kočikáreň 2 NP – 11 bytov a 11 komôr a) 1x garsónka b) 3x jednoizbový byt c) 6x dvojizbový byt d) 1x trojizbový byt 3 NP – nebytový priestor Byty budova B – všetky byty sa nachádzajú na II.NP Byt č.3 – 3 izbový – výmera bytu 75,10m² – balkón 4,00m² - výmera spolu 79,10m² - cena 146 000 € Byt č.4 - 2 izbový – výmera bytu 45,00m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 47,00m²– cena 89 000 € Byt č.5 – 2 izbový – výmera bytu 48,70m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 50,70m²– cena 97 000 € Byt č.6 – 2 izbový – výmera bytu 50,40m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 52,40m²– cena 99 000 € Byt č.8 – 1 izbový – výmera bytu 44,80m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 46,80m²– cena 89 000 € Byt č.9 – 1 izbový – výmera bytu 48,00m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 50,00m²– cena 97 000 € Byt č.10 –1 izbový – výmera bytu 47,70m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 49,70m²– cena 97 000 € Byt č.11 - garsónka – celková výmera bytu 42,80m² –cena 85 000 € Výmera nebytového priestoru – kobky(pivnice) byty B NP 6 – výmera kobky 3,20m² - cena 5 200 € NP 11 – výmera kobky 4,20m² - cena 5 900 € NP 8 – výmera kobky 2,90m² - ce
3D / EXKLUZÍVNE / 3 IZBOVÝ MESTSKÝ BYT (2 BALKÓNY), KEŽMAROK
EXKLUZÍVNE / ARCHEUS reality Kežmarok Vám ponúka na PREDAJ 3-IZBOVÝ MESTSKÝ BYT s 2 BALKÓNMI v bytovom dome na ulici Dr. Alexandra v Kežmarku. Byt sa nachádza na 2. poschodí v 2-poschodovom zateplenom bytovom dome bez výťahu, v samotnom centre mesta Kežmarok. K bytu prislúcha aj pivnica. Výhodou je samostatné vykurovanie a ohrev teplej vody. Byt je v pôvodnom stave (vymenené plastové okná) a novému majiteľovi je k dispozícii IHNEĎ (podľa dohody).    3D OBHLIADKA:  Popis bytu: celková podlahová plocha bytu (bez plochy balkónov) je cca 70m2  murované bytové jadro byt je v osobnom vlastníctve plastové okná samostatné vykurovanie a ohrev teplej vody plynovým kotlom v byte ostáva kuchynská linka mesačné náklady cca 150€ / 1 osobu (vrátane elektriny a plynu) pivničné priestory  spoločná miestnosť na odkladanie bicyklov k dispozícii IHNEĎ (podľa dohody) Daná lokalita predstavuje vyhľadávané miesto pre klasické mestské bývanie, so všetkými výhodami, ktoré ponúka lokalita samotného centra mesta Kežmarok. Výborná dostupnosť ku kompletnej občianskej vybavenosti, dostatok parkovacích miest za bytovým domom a súkromie vo vnútrobloku. V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás na tel. čísle 0918 743 047, príp. mailom na host@ a dohodnite si čo najskôr termín obhliadky. Radi Vám pomôžeme aj pri financovaní tohto bytu. Naše služby zahŕňajú profesionálne právne a finančné poradenstvo. Zabezpečíme všetko potrebné pri kúpe nehnuteľnosti, až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti. Tešíme sa na obhliadku s Vami.