inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, trojizbový byt Liptovský Hrádok, Štúrova

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj slnečný 3 izbový byt s loggiou o celkovej rozlohe 72,80 m2, v Liptovskom Hrádku na ulici Štúrova. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome v obci Liptovský hrádok, na siedmom poschodí z osem (7/8) s výťahom a je orientovaný na juh a sever.

DISPOZÍCIA BYTU:
Po vstupe do bytu sa dostaneme do chodby, z ktorej sa dostaneme do troch nepriechodných izieb. Dve sú orientované na juh - v jednej sa nachádza zasklená a čiastočne zateplená loggia. Tretia izba spolu a kuchyňa sú orientované na sever s nádherným výhľadom na Západné a Vysoké Tatry. Z chodby sa ďalej po ľavej trane dostaneme do kúpeľne sosprchovým kútom a samostatnej toalety. Pokračovaním po chodbe vôjdeme do kuchyne s kuchynskou linkou namieru. Byt sa predáva bez zariadenia, zostáva kuchynská linka, sporák, umývačka riadu.

STAV BYTOVÉHO DOMU:
Bytový dom prešiel v roku 2018 kompletnou rekonštrukciou. Bol zateplený, zrekonštruovaná strecha, stúpačky – plyn, voda, odpad, nový výťah. Boli vymenené plastové okná v spoločných priestoroch a vstupy do bytového domu s elektrickým vrátnikom.

Z bytu je prekrásny vyhlaď, zo severu na Západné a Vysoké Tatry a z juhu na rieku Váh a predhorie Nízkych Tatier kopec Zapač.

STAV BYTU:
V byte prebehla celková rekonštrukcia v roku 2005. Vchodové dvere sú bezpečnostné. Okná v byte boli vymenené za plastové a taktiež boli urobené nové omietky všetkých stien, nové rozvody plynu, vody, odpadovej kanalizácie a elektriky. Bytové jadro s kúpeľnou a samostatnou toaletou je murované s dlažbou na podlahe. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút. Na podlahe v kuchyni a na chodbe (predsieň) je dlažba. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou s digestorom namieru. V izbách sú plávajúce podlahy. Interierové dvere sú srevené s oblôžkovými zárubňami. Radiátory sú plechové a kúrenie je centrálne.

K bytu prislúcha pivnica a spoločný uzatvorený priestor na odkladanie bicyklov a kočíkov, ktorý sa nachádza na prízemí bytového domu. Parkovanie pred bytovým domov je bezproblémové.

Prevádzkové náklady bytu:

225 eur/mes. - zálohový predpis SBD LM
42 eur/mes. - záloha elektrika
23 eur/štvrťročne - záloha plyn

VÝHODY:
Rekonštruovaný byt, dobrá dostupnosť do mesta, veľmi dobrá občianská vybavenosť, blízkosť obchodu, tichá lokalita, nádherný výhľad
Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LM-61085

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme
Predaj, trojizbový byt Liptovský Hrádok, Štúrova
Podobné inzeráty
4-izbový byt, Štúrova ulica, centrum mesta Košice
Realitná kancelária RE/MAX vám exkluzívne ponúka na predaj 4- izbový byt s balkónom, nachádzajúci sa na Štúrovej ulici v užšom centre mesta Košice, južne od historického centra. Byt sa nachádza v meštianskom dome, ktorý je osadený v radovej zástavbe. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita : Štúrová ulica, Košice – Juh Dispozícia: 4 – izbový byt Úžitková plocha: 136,69 m2 Poschodie : 2. nadzemné podlažie Orientácia: S/Z DISPOZÍCIA BYTU: Byt má 4 obytné miestnosti a príslušenstvo, ktoré tvorí: predsieň, kúpeľňa s WC, kuchyňa, komora a chodba. POPIS BYTU: - drevené dvojité okná - vlysové podlahy/keramická dlažba POPIS BYTOVÉHO DOMU: Jedná sa o starý meštiansky dom osadený v radovej zástavbe, ktorý je murovaný a podpivničený s dvoma nadzemnými podlažiami a sedlovou strechou. Bytový dom prešiel rekonštrukciou (omietky, krytina, maľby a nátery). V dome sa nachádzajú 3 bytové jednotky a 3 nebytové priestory. Pôdorysný tvar domu do písmena „U“ tvorí uzavretý spoločný dvor a pavlač na 2. NP, ktorý vytvára pocit súkromia. Murovaný podpivničený objekt. POPIS OKOLIA: V okolí nehnuteľnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, sieť obchodov, služieb, školstva, kultúry. Výhodná poloha nehnuteľnosti v centre mesta v blízkosti obchodného centra AUPARK. Blízkosť hlavnej cesty umožňuje veľmi dobré dopravné možnosti na železničnú, autobusovú stanicu a MHD do všetkých mestských častí mesta. Kúpu bytu je možné realizovať v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru, ktorý Vám bezplatne vybavíme priamo v našej kancelárií . V prípade záujmu ma prosím kontaktujte. fordítás magyar nyelvjárásban: 4 szobás lakás, Stúrova utca, Kassa belvárosa A RE/MAX ingatlaniroda kizárólagosan eladásra kínál egy 4 szobás erkélyes lakást Kassa szűk belvárosában, a Stúrova utcában, a történelmi belvárostól délre. A lakás egy sorházi polgári házban található. ALAPADATOK: Helyszín: Stúrova utca, Kassa – Dél Elrendezés: 4 szobás lakás Hasznos alapterület: 136,69 m2 Emelet: 2. emelet Tájolás: É/Ny A LAKÁS ELHELYEZÉSE: A lakásban 4 nappali és kiegészítők találhatók, felosztása: előszoba, fürdőszoba WC-vel, konyha, kamra és előszoba. A LAKÁS LEÍRÁSA: - dupla fa ablakok - fríz padlók/kerámia csempe A LAKÁSHÁZ LEÍRÁSA: Egy tégla építésű, két földszint feletti pincével és nyeregtetős, sorházi óvárosi ház. A lakóépület felújításon esett át (vakolat, tetőfedés, festés és bevonat). A házban 3 db lakóegység és 3 db nem lakás céljára szolgáló helyiség található. Az "U" betűs ház alaprajzi formáját egy zárt közös udvar és a 2. emeleti tetőtér alkotja, mely a magánélet érzetét kelti. Tégla épület pincével. A KÖRNYEZET LEÍRÁSA: Az ingatlan szomszédságában teljes körű civil szolgáltatások, üzlethálózat, szolgáltatások, oktatás és kultúra található. Az ingatlan kényelmes elhelyezkedése a belvárosban, közel az AUPARK bevásárlóközponthoz.
Predaj, dvojizbový byt Liptovský Hrádok, , Štúrova - EXKLUZÍ
Ponúkame na predaj dvojizbový podkrovný apartmánový byt v meste Liptovský Hrádok - časť Prekážka. Byt o rozlohe 61 m2 sa nachádza na štvrtom poschodí zo štyroch v bytovom dome bez výťahu a je orientovaný na východ. Dispozícia bytu : Byt pozostáva z 2 obytných miestností, kuchynského kútu a kúpeľne s vaňou, ktorá je spojená s toaletou. Do bytu/apartmánu sa vstupje do obývacej izby z ktorej je vstup do spálne. Byt sa predáva so zariadením tak ako je na fotografiách. Vykurovanie je elektrické, ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler. K bytu prislúcha murovaná pivnica. Mesačné náklady sa pri celoročnom bývaní pohybujú okolo 50 Eur poplatok bytovému podniku (správa bytového domu, voda, fond opráv) a cca 90-110 Eur poplatok za elektrinu. Výhodou je pri rekreačnom využívaní ako apartmán práve samostatné kúrenie a možnosť vlastnej regulácie spotreby. Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LM-59486 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
NA PREDAJ 2 – IZBOVÝ BYT, LIPTOVSKÝ HRÁDOK, 55,53m2
Predám 2-izbový byt v lokalite Liptovský Hrádok, Štúrova 727/11. Byt je situovaný na 3 poschodí, bytovka má celkovo 8 poschodí a je vybavená výťahom. Celková výmera bytu je 55,53m2, pivnica 1,05m2, loggia 3,89m2. Byt sa nachádza v tichej lokalite. Čo sa týka občianskej vybavenosti v blízkosti sa nachádzajú potraviny LIDL, CBA, COOP Jednota, Teta drogéria, pošta, banka, autobusová a vlaková stanica, poliklinika a lekáreň. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na bližšie uvedených tel. číslach: a .
Predaj, trojizbový byt Beňadiková - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Ponúkame na predaj slnečný, priestranný trojizbový byt o celkovej výmere 84 m2 s balkónom a veľkou loggiou, ktorý sa nachádza v tehlovom bytovom dome v obci Beňadiková. Byt sa nachádza na druhom poschodí z troch a orientovaný je na juho-východ a severo-západ. DISPOZÍCIA: po vstupe do bytu sú nachodbe vstupy na toaletu a do kúpeľne, po ľavej strane nachádza chodba so vstupom do dvoch samostatných izieb a do kuchyne. Po pravej strane je chodba a vstup do obývacej izby s krbom a loggiou. STAV BYTU: Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: vymenené plastové okná, plávajúce podlahy, znížený strop v obývacej izbe, kúpelňa s toaletou, rekonštruované balkóny. Kúrenie je elektrické a v obývacej izbe sa nachádzajú krbové kachle. Ohrev vody je riešený elektrickým bojlerom. Celková výmera je 84,4 m2 z toho plocha bytu je 78 m2, k bytu prislúchajú dve pivnice, v kuchyni sa nachádza špajza spolu s menším balkónom a veľká loggia prístupná z obývačky. Byt ponúka mnohé riešenia na dispozičné zmeny podľa predstáv nového majiteľa. Výhodou sú nízke mesačné náklady vo výške cca 130 Eur/mesiac. LOKALITA: Obec Beňadiková je tichá obec s približne 530 obyvateľmi, ktorá sa nachádza medzi mestami Liptovský Hrádok a Liptovský Mikuláš blízko cesty I18, má dobrú občiansku vybavenosť a veľmi dobrú dostupnosť do spomínaných miest (do 5 min. autom) a na diaľnicu D1 (2km). VÝHODY: Priestranný, nízke mesačné náklady, slnečný byt, tiché prostredie, dobrá dostupnosť do mesta. Energetická trieda C. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LM-60133 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u
Predaj, trojizbový byt Beňadiková - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVN
Ponúkame na predaj slnečný, priestranný trojizbový byt o celkovej výmere 84 m2 s balkónom a veľkou loggiou, ktorý sa nachádza v tehlovom bytovom dome v obci Beňadiková. Byt sa nachádza na druhom poschodí z troch a orientovaný je na juho-východ a severo-západ. DISPOZÍCIA: po vstupe do bytu sú nachodbe vstupy na toaletu a do kúpeľne, po ľavej strane nachádza chodba so vstupom do dvoch samostatných izieb a do kuchyne. Po pravej strane je chodba a vstup do obývacej izby s krbom a loggiou. STAV BYTU: Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: vymenené plastové okná, plávajúce podlahy, znížený strop v obývacej izbe, kúpelňa s toaletou, rekonštruované balkóny. Kúrenie je elektrické a v obývacej izbe sa nachádzajú krbové kachle. Ohrev vody je riešený elektrickým bojlerom. Celková výmera je 84,4 m2 z toho plocha bytu je 78 m2, k bytu prislúchajú dve pivnice, v kuchyni sa nachádza špajza spolu s menším balkónom a veľká loggia prístupná z obývačky. Byt ponúka mnohé riešenia na dispozičné zmeny podľa predstáv nového majiteľa. Výhodou sú nízke mesačné náklady vo výške cca 130 Eur/mesiac. LOKALITA: Obec Beňadiková je tichá obec s približne 530 obyvateľmi, ktorá sa nachádza medzi mestami Liptovský Hrádok a Liptovský Mikuláš blízko cesty I18, má dobrú občiansku vybavenosť a veľmi dobrú dostupnosť do spomínaných miest (do 5 min. autom) a na diaľnicu D1 (2km). VÝHODY: Priestranný, nízke mesačné náklady, slnečný byt, tiché prostredie, dobrá dostupnosť do mesta. Energetická trieda C. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LM-60133 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u
Priestranný rekonštruovaný 3izbový byt s nádhernými…
3-izb., Liptovsky Peter, Liptovský Peter, Liptovský Mikuláš - Priestranný rekonštruovaný 3izbový byt s nádhernými výhľadmi Liptovský Peter Popis: Ponúkame na predaj rekonštruovaný a zariadený 3 izbový byt v Liptovskom Petre. Byt sa nachádza v zateplenom panelovom dome s nízkymi nákladmi na bývanie. Byt je situovaný na 6.p., orientácia svetových strán východ západ. Byt je priestranný ,veľmi slnečný s vynikajúcou dispozíciou. Výmera podlahovej plochy je 72 m2. Rekonštrukcia bytu v sebe zahŕňa: murovaná kúpeľňa s vaňou samostatné WC, nové omietky, plávajúce laminátové podlahy, plastové okná, vstavané skrine, nové interiérové dvere, kompletne zariadená kuchynská linka a.i. K bytu prislúcha pivnica v suteréne bytového domu. V prípade záujmu o obhliadku prosím neváhajte kontaktovať makléra, ktorý vám poskytne aj bližšie informácie o nehnuteľnosti. Podlahová plocha m2: 72 Loggia: Nie Výťah: Áno 1x Stav: Po kompletnej rekonštrukcii Poschodie --/--: 6/6 Konštrukcia bytu: Panel Zálohový predpis / mesiac EUR: 180 Okná: Plastové Kuchynská linka: Nová Kúpelňa: Zánovná WC: Zánovné Podlahy: Plávajúca podlaha, Dlažba Svetové strany: V, Z Kúrenie: Ústredné + merače tepla Zdroj tepla: Teplo z kotolne Zateplený dom: Áno Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Prechodné izby: Nie Pivnica: Áno Energetický certifikát budovy: Trieda B Energetický certifikát - (VYKUROVANIE) : Trieda B Energetický certifikát - (Príprava TUV): Trieda B Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Martin Jančuška m.jancuska@ Detail realitnej kancelárie: Directreal LMCity Adresa: Námestie osloboditeľov 793/32 031 01 Liptovský Mikuláš Telefón: