inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, trojizbový byt Trnava, Ulica Juraja Slottu

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj pekný trojizbový byt s loggiou na Družba v Trnave, na ulici Juraja Slottu. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí zatepleného bytového domu. Celková plocha bytu je 72,68 m2 (byt 68m2 4,68m2 loggia 2 pivnice).

Dispozícia: vstupná chodba, samostatná kuchyňa, oproti ktorej sa nachádza veľká obývacia izba s výstupom na loggiu, dve nepriechodné spálne, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC.
K bytu prislúchajú dve pivnice.

Stav nehnuteľnosti: Byt prešiel veľkou rekonštrukciou. murované jadro, plávajúca podlaha/dlažba, plastové okná, kuchynská linka.

Lokalita: Miesto ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádza nákupné centrum City Aréna, Amfiteáter, všetky veľké nákupné obchody, poliklinika, lekárne, základná aj materská škola, zimný štadión, kúpalisko. Pešia dostupnosť do centra mesta. Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: TT-60629

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov
- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Predaj, trojizbový byt Trnava, Ulica Juraja Slottu
Podobné inzeráty
Predaj, trojizbový byt Trnava, Ulica Juraja Slottu - ZNÍŽENÁ
Ponúkame na predaj pekný trojizbový byt s loggiou na Družba v Trnave, na ulici Juraja Slottu. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí zatepleného bytového domu. Celková plocha bytu je 72,68 m2 (byt 68m2 4,68m2 loggia 2 pivnice). Dispozícia: vstupná chodba, samostatná kuchyňa, oproti ktorej sa nachádza veľká obývacia izba s výstupom na loggiu, dve nepriechodné spálne, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. K bytu prislúchajú dve pivnice. Stav nehnuteľnosti: Byt prešiel veľkou rekonštrukciou. murované jadro, plávajúca podlaha/dlažba, plastové okná, kuchynská linka. Lokalita: Miesto ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádza nákupné centrum City Aréna, Amfiteáter, všetky veľké nákupné obchody, poliklinika, lekárne, základná aj materská škola, zimný štadión, kúpalisko. Pešia dostupnosť do centra mesta. Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: TT-60629 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Na prenájom 3-izbový byt v Trnave (Družba)
Typ: 3-izbový byt Ulica: Juraja Slottu Mestská časť: Družba Obec: Trnava Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na prenájom 3-izbový byt v Trnave na ulici Juraja Slottu Výmera: byt má rozlohu 55m2 + k bytu prislúcha pivnica a má krásnu loggiu. Poschodie: byt sa nachádza 15 ročnom bytovom dome na 3./3 poschodí bez výťahu. Dispozičné riešenie: vstupná hala , obývacia miestnosť s kuchyňou, nepriechodná spálňa , detská izba , šatník , kúpeľňa , samostatné WC. Vybavenie: -murované jadro -plastové okná -plávajúca podlaha/dlažba -kuchynská linka -spotrebiče (práčka , chladnička , mikrovlnka ,indukčná varná doska) -nábytok Parkovanie a Lokalita: Kompletná občianska vybavenosť vo veľmi tichom prostredí pri lesíku. V blízkosti sa nachádzajú potraviny , Kaufland, zástavka MHD. Parkovať sa dá hneď pri bytovom dome. Výborná dostupnosť na obchvat. Ďalšie informácie: Byt sa prenajíma kompletne zariadený k dispozícii je aj TV s internetom. Vhodné pre 3 osoby. Zvieratá v byte sú povolené. Mesačný nájom je vo výške 600€ vrátane energií internetu a TV. Pri podpise zmluvy sa platí vratný depozit vo výške jedného mesačného nájmu a provízia. Kontakt: jakub.krc@ Našim klientom poskytujeme nasledovné služby: -kompletný právny servis a poradenstvo -finančné služby -cenovú analýzu nehnuteľnosti -odkúpenie nehnuteľnosti -home staging -3D obhliadky     Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 55 m2 Úžitková plocha: 55 m2 Poschodie: 3 Počet podlaží: 3 Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Pivnica: áno
3-izbový byt na ulici Juraja Slottu
Ponúkame na predaj 3-izbový byt na sídlisku Družba na ulici Juraja Slottu. Byt má úžitkovú plochu 68 m2 plus 4,6 m2 plocha lodžie a nachádza sa na vyvýšenom prízemí zatepleného bytového domu. Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou. Byt má výborné dispozičné riešenie a priestrannú dennú časť. Pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kuchyne, oproti ktorej sa nachádza veľká obývacia izba s výstupom na lodžiu. Má tiež ďalšie dve nepriechodné spálne, kúpeľňu s vaňou a samostatnú toaletu. K bytu prislúchajú dve pivnice. Sídlisko Družba je obľúbenou lokalitou najmä vďaka kompletnej občianskej vybavenosti a pešej dostupnosti do centra mesta. V blízkosti nájdete množstvo obchodov, školu, škôlku, polikliniku, zastávku MHD a letné kúpalisko. Cena nehnuteľnosti je 172.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 3.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 175.000,-Eur celkom. Kontakt: Veronika Kľačková, klackova@, tel.: 0915 831 163 K dispozícií je Vám náš hypotekárny špecialista – získajte  najlepší úrok  a znalecký posudok zadarmo! Radi Vám pomôžeme pri predaji aj Vašej nehnuteľnosti. Iba kvalitná a moderná prezentácia  zabezpečí predaj v najvyššej možnej cene a v primeranom čase.  Profesionálny fotograf dokáže nafotiť aj bežný byt tak, aby zaujal a nepotrebuje pritom fotky prikrášľovať alebo malé priestory naoko zväčšovať.  Ponúkame tiež atraktívne grafické spracovanie vizualizácie – možného dizajnového riešenia. Toto zaujme najmä klientov pri starších bytoch.   Ukážka  prezentácie môžete vidieť tu: Naše služby  vrátane právneho advokátskeho servisu sú pre vás bezplatné. Kontakt: Veronika Kľačková, klackova@, tel.: 0915 831 163              
Na predaj 1 izbový byt, Juraja Slottu Trnava
Na predaj 1 izbový byt typu Bauring nachádzajúci sa v Trnave na ulici Juraja Slottu. Byt sa nachádza na 5/8 podlaží v zateplenom panelovom bytovom dome s výťahom. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, kuchyne a izby. V byte sú plastové okná, plávajúca podlaha, nová kuchynská linka. Úžitková plocha bytu je 30m2 a prislúcha k nemu i pivnica. V blízkosti bytového domu je kompletná občianska vybavenosť. V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia znaleckého posudku, bezplatného vybavenia hypotéky a poistenia nehnuteľnosti. Kontakt:
Predam Bauring 30m Juraja Slottu
Zdraim predam moderny bauring v Trnave na sidlisku Druzba (ulica Juraja Slottu) Jednoizbovy byt idealny ako startovaci domov pre mlady parik. (nizke mesacne naklady 100€). Alebo vymenim za 2izbovy + moj doplatok !!!REALITKY NEVOLAT!!! Viac foto pridam v priebehu tyzdna, ak nezdviham zrejme nemam signal (pracujem v zahranici, treba pouzit +421) tak poprosim zaslat SMS ja sa ozvem.
Predaj 1-izbový byt, 34 m2, Hospodárska, Trnava
Viac info + video: Dispozícia: 1-izbový byt, 5p/8p Lokalita: Hospodárska 70, Trnava Úžitková plocha: byt 34,44 m2 Orientácia bytu: J/Z Ak hľadáte byt na investíciu či ako štartovacie bývanie, v obľúbenej lokalite Trnavy, za rozumnú cenu, potom je táto ponuka určená práve Vám. POPIS BYTU: predsieň, kuchyňa, obývacia izba, kúpeľňa, WC, k bytu prislúcha aj pivnica (2x1m) BONUSY TOHTO BYTU: • Byt ideálny ako štartovacie bývanie či ako investičné príležitosť • Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome po kompletnej rekonštrukcii • Vyhľadávaná lokalita v meste Trnava • Nízke mesačné náklady Základné údaje: * zateplený bytový dom, po rekonštrukcii výťahov, rekonštrukcia stúpačiek, vchodových dverí, spoločných priestorov, nové schránky, elektronický vrátnik, zateplené pivnice * murované bytové jadro * byt je po čiastočnej rekonštrukcii * byt je orientovaný do vnútrobloku (Kalinčiaková ulica) * v byte sú merače kúrenia * plastové okná * podlahy laminátové parkety/dlažba * byt je bez balkóna * rekonštrukcia elektrických rozvodov (meď), zároveň rekonštrukcia plynárenských rozvodov * internet cez optiku ENERGIE a POPLATKY: * Správca je MEZON Services s.r.o. * Správca: 88€ * elektrika: 33€ * plyn: 10€ CENA a PLATBA: - cena 110.000€ - byt je okamžite voľný - platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením) LOKALITA a OKOLIE: V blízkosti je všetko na čo si len človek môže spomenúť – autobusová stanica Zelený kríček, predajňa potravín Lidl, detské ihrisko, kúpalisko Kamenáč, sieť obchodov. Cestujete vlakom? Tak na vlakovú stanicu to máte presne 4 minúty a do centra mesta sa dostanete tiež za 4 minúty. Ak chodí vaše dieťa do základnej školy či gymnázium, tak to peši to prejdete za 12 minút (1 km), do materskej škôlky sa dostanete za 6 minút. Ak často cestujete a pracujte mimo Trnavy tak na diaľnicu D1 to máte presne za 9 minút. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Kto rozmýšľate nad štartovacím bývaním, či kúpu investičnej nehnuteľnosti, tak toto je jedinečná ponuka, byt má svoj potenciál aj vzhľadom k svojej strategickej polohe. Byt vo vyhľadávanej lokalite mesta Trnava, odkiaľ mate všade na skok. Bonusom je kompletná občianska vybavenosť, dobrá dostupnosť do mesta a hlavne VÝBORNÁ CENA.