inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, trojizbový byt Trstená, sídlisko pri nemocnici

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj moderný trojizbový byt, v osobnom vlastníctve, 66 m2, v dobre prístupnej lokalite mesta Trstená. Byt je slnečný a priestranný a nachádza sa na 1 poschodí v 3 poschodovom bytovom dome z tehly (prízemie a 3 poschodia).

DISPOZÍCIA:
Po vstupe do bytu sa prejde chodbou do priestrannej, svetlej obývacej izby, z ktorej sú dvere na slnečný balkón. Z obývacej izby cez otvorenú kuchyňu sa dostaneme do izby, v súčasnosti využívanej ako spálňa. Kuchyňa je od tejto mietnosti oddelená dverami. Z obývacej izby je smerom doprava dvermi oddelená izba v súčasnosti využívaná ako detská izba. Z chodby, ktorá je vybavená zasúvacími skriňami sa dostaneme jednotlivými dvermi do kúpelne, samostatnej toalety a samostatného priestoru, ktorý slúži ako šatník/komora. V kúpelni je vaňa, umývadlo so skrinkou a práčka.

STAV BYTU:
Byt bol kompletne zrekonštruovaný v.r. 2008. Je zaujímavo dispozične riešený a vo veľmi dobre udržiavanom stave bez nutnosti ďalších investícií do opráv.
Má plastové okná so žalúziami a oblôžkové zárubne. Kuchyňa je na mieru a v cene bytu sú aj spotrebiče. Podlaha je v celom byte plávajúca drevená, v kúpelni a toalete je dlažba.

Byt sa predáva so zariadením, tak ako je na fotografiách (zostávajú vstavané skrine v spálni a chodbe, kuchyňa so spotrebičmi, nábytok v obývacej miestnosti) alebo po dohode s majiteľom. Kúrenie a ohrev vody je lokálne - byt má vlastný plynový kotol umiestnený v byte. K bytu prislúcha pivnica (cca 5m2).

Veľkou pridanou hodnotou je parkovanie k bytovému domu, ktoré sa nachádza na súkromnom pozemku a slúži iba obyvateľom bytového domu. Každý majiteľ bytu si spolu s bytom kupuje podiel na tomto parkovisku. Krásnym bonusom k tomuto bytu je záhrada pred bytovým domom. Spolu s bytom sa kupuje aj podiel na tejto záhrade, čo predstavuje plochu o výmere 85m2.

BYTOVÝ DOM:
Bytový dom patrí k starším, ale kvalitným tehlovým stavbám. Bytový dom nie je zateplený, nachádza sa na slnečnom mieste obklopený zeleňou a stromami. Má výhľad na krásu Roháčov. V spoločných priestoroch je k dispozícii kočíkáreň a sušiareň slúžiaca napríklad na odkladanie bicyklov. Strecha je zrenovovaná. Nízke prevádzkové náklady ca. 150€ mesačne.

POPIS LOKALITY:
V okolí nájdeme veľmi dobrú občiansku vybavenosť, čo ocenia hlavne rodiny s deťmi.
Nájdete tu obchod s rozličným tovarom, rôznych lekárou, školu a škôlku. Zastávky autobusu ca. 100m. Cyklotrasa, detské ihriská a workoutová zónu sú len pár metrov vzdialené

VÝHODY:
Výborná občianská vybavenosť, bezproblémové parkovanie pred bytovým domom, záhrada a príjemné okolie so zeleňou. Byt je zariadený bez nutnosti väčších investícií do opráv.
Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: TS-60850

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného spr
Predaj, trojizbový byt Trstená, sídlisko pri nemocnici
Podobné inzeráty
3i byt 108m2+záhrada+terasa+2xparking, Trstená na Ostrove
Realitná kancelária GOFAR ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 3 izbový byt so záhradou, terasou a 2 parkovacími státiami v obci Trstená na Ostrove, okres Dunajská Streda. BLIŽŠIE: HLAVNÉ VÝHODY • Výborne dispozične riešený byt • 2 parkovacie státia pri dome • Záhrada • Veľká vonkajšia terasa • Značkový štandard vybavenia (Hansgrohe, Laufen, Ideal) • Zateplenie 16cm • Predpríprava: digestor, alarm, videovrátnik • Výborná lokalita na športové aktivity a relax (Termálne kúpalisko Dunajská Streda, Cyklotrasa, vodné túry, rybolov) DETAIL Forma vlastníctva: osobné vlastníctvo Výmera parcely: ca 300m2 Zastavaná plocha: ca 105m2 Pozemok: Rovinatý Príjazdová cesta: Asfaltová Podlahová plocha celkom: 107,81m2 Označenie a počet izieb: Byt A - 3 izbový byt Zateplenie vonkajšej fasády: Áno, 16cm zateplenie Počet nadzemných podlaží: 1 Podpivničený: Áno, suterén sa skladá z chodiska, kotolne a skladového priestoru Inžinierske siete: elektrina, žumpa, verejný vodovod, plynová prípojka Elektrický prúd: 220/380V DISPOZÍCIA Trojizbový byt s výmerou 107,81 m2 pozostáva zo suterénu (sklad, kotolňa) 21,24m2, zádveria (7,18m2), chodby (4,93m2), detskej izby (13,40m2), spálne (18,08m2), obývacej izby (21,01m2) kuchyne 11,13m2, kúpeľne 6,42m2, samostatnej WC (3,23m2) a technickej miestnosti (1,20m2). Bližšie pôdorys. LOKALITA Obec Trstená na Ostrove sa nachádza v okrese Dunajská Streda v južnej časti Žitného ostrova v blízkosti vedľajšej cesty vedúcej popri vodnom diele Gabčíkovo. Neďaleko obce sa nachádza termálne kúpalisko Thermalpark Dunajská Streda a Thermal Corvinus Veľký Meder. Pri obci vedie Dunajská cyklotrasa a blízko sa nachádzajú lužné lesy. Neďaleko je možné využiť Šulianske jazero na kúpanie alebo Vojčianske jazero na rybolov alebo vodné túry. Nehnuteľnosť je lokalizovaná v tichej časti obce Trstená na Ostrove. Vzdialenosť od hlavného mesta Bratislavy ca 30 minút autom, od okresného mesta Dunajská Streda ca 15 minút autom. CENA Byt je možné kúpiť ako holobyt alebo v štandarde Cena: 156.000,-Eur za holobyt Cena: 168.000,-Eur v štandarde FINANCOVANIE Na kúpu bytu vám stačí uhradiť 15% z kúpnej ceny a zvyšných 85% z ceny bytu platíte až po kolaudácii ! Hypotekárne úvery šité na mieru práve vaším potrebám vám bezplatne vybaví interný hypotekárny špecialista projektu. Prevezme za Vás kompletnú komunikáciu s bankovými domami a zabezpečí rýchle a kompletné vybavenie najvýhodnejšej hypotéky. Dokonca Vám pomôžeme aj s predajom starého domu alebo bytu! OBHLIADKY Sú možné aj cez víkend. KONTAKT Ing. Ladislav Szabo mobil e-mail: ladislav.szabo@ web: Realitná kancelária GOFAR zabezpečí kompletný prevod nehnuteľnosti, vrátane zmluvnej dokumentácie, hypotekárneho úveru, poistenia nehnuteľnosti, notársku úschovu, zápis do katastra, preberací protokol a odovzdanie
3i byt 144m2 + terasa,Trstená na Ostrove, okr. DS
Realitná kancelária GOFAR ponúka EXKLUZÍVNE na predaj veľký 3 izbový byt so záhradou, terasou a parkovacím státim v tichej časti obce Trstená na Ostrove, okres Dunajská Streda. HLAVNÉ VÝHODY • Veľké priestranné izby • Výborne dispozične riešený byt • Veľká (16m2) terasa na poschodí • 2 parkovacie státia pri dome • Záhrada • Veľká vonkajšia terasa • Značkový štandard vybavenia (Hansgrohe, Laufen, Ideal) • Predpríprava: digestor, alarm, videovrátnik • Výborná lokalita na športové aktivity a relax (Termálne kúpalisko Dunajská Streda, Cyklotrasa, vodné túry, rybolov) DETAIL Forma vlastníctva: osobné vlastníctvo Výmera parcely: ca 277m2 Zastavaná plocha: ca 85m2 Pozemok: Rovinatý Príjazdová cesta: Asfaltová Podlahová plocha celkom: 144,11m2 Označenie a počet izieb: Byt B - 3 izbový byt Počet nadzemných podlaží: 1 Garáž: Áno Inžinierske siete: elektrina, žumpa, verejný vodovod, plynová prípojka Elektrický prúd: 220/380V DISPOZÍCIA Trojizbový byt s výmerou 144,11 m2 pozostáva z garáže (16,41m2), zádveria (11,90m2), schodiska (13,40m2), chodby (10,18m2), kúpeľne (10,90m2), samostatnej WC (1,89m2), chodby (5,04m2), detskej izby (14,86m2), spálne (19,35m2), obývacej izby (21,25m2), kuchyne (11,51m2) a terasy (16,42m2). Bližšie pôdorys. LOKALITA Obec Trstená na Ostrove sa nachádza v okrese Dunajská Streda v južnej časti Žitného ostrova v blízkosti vedľajšej cesty vedúcej popri vodnom diele Gabčíkovo. Neďaleko obce sa nachádza termálne kúpalisko Thermalpark Dunajská Streda a Thermal Corvinus Veľký Meder. Pri obci vedie Dunajská cyklotrasa a blízko sa nachádzajú lužné lesy. Neďaleko je možné využiť Šulianske jazero na kúpanie alebo Vojčianske jazero na rybolov alebo vodné túry. Nehnuteľnosť je lokalizovaná v tichej časti obce Trstená na Ostrove. Vzdialenosť od hlavného mesta Bratislavy ca 30 minút autom, od okresného mesta Dunajská Streda ca 15 minút autom. CENA Byt je možné kúpiť ako holobyt alebo v štandarde Cena: 160.000,-Eur za holobyt Cena: 172.000,-Eur v štandarde FINANCOVANIE Na kúpu bytu vám stačí uhradiť 15% z kúpnej ceny a zvyšných 85% z ceny bytu platíte až po kolaudácii ! Hypotekárne úvery šité na mieru práve vaším potrebám vám bezplatne vybaví interný hypotekárny špecialista projektu. Prevezme za Vás kompletnú komunikáciu s bankovými domami a zabezpečí rýchle a kompletné vybavenie najvýhodnejšej hypotéky. Dokonca Vám pomôžeme aj s predajom starého domu alebo bytu! OBHLIADKY Sú možné aj cez víkend. KONTAKT Ing. Ladislav Szabo mobil e-mail: ladislav.szabo@ web: Realitná kancelária GOFAR zabezpečí kompletný prevod nehnuteľnosti, vrátane zmluvnej dokumentácie, hypotekárneho úveru, poistenia nehnuteľnosti, notársku úschovu, zápis do katastra, preberací protokol a odovzdanie nehnuteľnosti. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realit
3i byt 108m2 + terasa, Trstená na Ostrove, okr. DS
Realitná kancelária GOFAR ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 3 izbový byt so záhradou, terasou a 2 parkovacími státiami v obci Trstená na Ostrove, okres Dunajská Streda. HLAVNÉ VÝHODY • Výborne dispozične riešený byt • 2 parkovacie státia pri dome • Záhrada • Veľká vonkajšia terasa • Značkový štandard vybavenia (Hansgrohe, Laufen, Ideal) • Zateplenie 16cm • Predpríprava: digestor, alarm, videovrátnik • Výborná lokalita na športové aktivity a relax (Termálne kúpalisko Dunajská Streda, Cyklotrasa, vodné túry, rybolov) DETAIL Forma vlastníctva: osobné vlastníctvo Výmera parcely: ca 300m2 Zastavaná plocha: ca 105m2 Pozemok: Rovinatý Príjazdová cesta: Asfaltová Podlahová plocha celkom: 107,81m2 Označenie a počet izieb: Byt A - 3 izbový byt Zateplenie vonkajšej fasády: Áno, 16cm zateplenie Počet nadzemných podlaží: 1 Podpivničený: Áno, suterén sa skladá z chodiska, kotolne a skladového priestoru Inžinierske siete: elektrina, žumpa, verejný vodovod, plynová prípojka Elektrický prúd: 220/380V DISPOZÍCIA Trojizbový byt s výmerou 107,81 m2 pozostáva zo suterénu (sklad, kotolňa) 21,24m2, zádveria (7,18m2), chodby (4,93m2), detskej izby (13,40m2), spálne (18,08m2), obývacej izby (21,01m2) kuchyne 11,13m2, kúpeľne 6,42m2, samostatnej WC (3,23m2) a technickej miestnosti (1,20m2). Bližšie pôdorys. LOKALITA Obec Trstená na Ostrove sa nachádza v okrese Dunajská Streda v južnej časti Žitného ostrova v blízkosti vedľajšej cesty vedúcej popri vodnom diele Gabčíkovo. Neďaleko obce sa nachádza termálne kúpalisko Thermalpark Dunajská Streda a Thermal Corvinus Veľký Meder. Pri obci vedie Dunajská cyklotrasa a blízko sa nachádzajú lužné lesy. Neďaleko je možné využiť Šulianske jazero na kúpanie alebo Vojčianske jazero na rybolov alebo vodné túry. Nehnuteľnosť je lokalizovaná v tichej časti obce Trstená na Ostrove. Vzdialenosť od hlavného mesta Bratislavy ca 30 minút autom, od okresného mesta Dunajská Streda ca 15 minút autom. CENA Byt je možné kúpiť ako holobyt alebo v štandarde Cena: 156.000,-Eur za holobyt Cena: 168.000,-Eur v štandarde FINANCOVANIE Na kúpu bytu vám stačí uhradiť 15% z kúpnej ceny a zvyšných 85% z ceny bytu platíte až po kolaudácii ! Hypotekárne úvery šité na mieru práve vaším potrebám vám bezplatne vybaví interný hypotekárny špecialista projektu. Prevezme za Vás kompletnú komunikáciu s bankovými domami a zabezpečí rýchle a kompletné vybavenie najvýhodnejšej hypotéky. Dokonca Vám pomôžeme aj s predajom starého domu alebo bytu! OBHLIADKY Sú možné aj cez víkend. KONTAKT Ing. La
Na prenájom byt Trstená (3-izbový byt s balkónom)
Na prenájom byt Trstená, SNP (3-izbový) Realitná kancelária RE/MAX Nové bývanie Vám EXKLUZÍVNE ponúka na prenájom 3-izbový byt v Trstenej, ul. SNP ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Trstená Dispozícia: 3–izbový byt Úžitková plocha bytu: 62m2 Stav: čiastočná rekonštrukcia Vykurovanie: ústredné POPIS BYTU: Priestranný byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej miestnosti, spálne, det. izby, kuchyne, kúpeľňa a WC. Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou a prenajíma sa s čiastočným zariadením, kuchynskou linkou so šporákom, umývačkou riadu, chladničkou s mraziakom. (konkrétne vybavenie si upresníme) VYBAVENOSŤ/OKOLIE: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej slušnej a pokojnej lokalite Trstená. Cena: 520 E (podľa počtu osôb) Depozit:2x 520 E (podľa počtu osôb) Doba nájmu: na dobu určitú (1 rok, možnosť predĺžiť) CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Tento byt spĺňa všetky predpoklady, ktoré ľudia pri výbere požadujú. Byt sa nachádza v krásnej lokalite kúsok od centra mesta. Výhodou lokality sú výborní susedia.
Na prenájom byt Trstená, SNP (3-izbový)
Na prenájom byt Trstená, SNP (3-izbový) Realitná kancelária RE/MAX Nové bývanie Vám EXKLUZÍVNE ponúka na prenájom 3-izbový byt v Trstenej, ul. SNP ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Trstená Dispozícia: 3–izbový byt Úžitková plocha bytu: 62m2 Stav: čiastočná rekonštrukcia Vykurovanie: ústredné POPIS BYTU: Priestranný byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej miestnosti, spálne, det. izby, kuchyne, kúpeľňa a WC. Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou a prenajíma sa s čiastočným zariadením, kuchynskou linkou so šporákom. (konkrétne vybavenie si upresníme) VYBAVENOSŤ/OKOLIE: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej slušnej a pokojnej lokalite Trstená. Cena: 520 E (podľa počtu osôb) Depozit:2x 520 E (podľa počtu osôb) Doba nájmu: na dobu určitú (1 rok, možnosť predĺžiť) CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Tento byt spĺňa všetky predpoklady, ktoré ľudia pri výbere požadujú. Byt sa nachádza v krásnej lokalite kúsok od centra mesta. Výhodou lokality sú výborní susedia.
Na prenájom byt Trstená (3-izbový byt s balkónom)
Na prenájom byt Trstená, SNP (3-izbový) Realitná kancelária RE/MAX Nové bývanie Vám EXKLUZÍVNE ponúka na prenájom 3-izbový byt v Trstenej, ul. SNP ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Trstená Dispozícia: 3–izbový byt Úžitková plocha bytu: 62m2 Stav: čiastočná rekonštrukcia Vykurovanie: ústredné POPIS BYTU: Priestranný byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej miestnosti, spálne, det. izby, kuchyne, kúpeľňa a WC. Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou a prenajíma sa s čiastočným zariadením, kuchynskou linkou so šporákom, umývačkou riadu, chladničkou s mraziakom. (konkrétne vybavenie si upresníme) VYBAVENOSŤ/OKOLIE: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej slušnej a pokojnej lokalite Trstená. Cena: 520 E (podľa počtu osôb) Depozit:2x 520 E (podľa počtu osôb) Doba nájmu: na dobu určitú (1 rok, možnosť predĺžiť) CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: