inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, trojizbový byt Žarnovica, Kľakovská - ZNÍŽENÁ CENA -

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj trojizbový byt v Žarnovici, v pokojnej a tichej lokalite s dostatkom zelene na ulici Kľakovská. Podlahová plocha bytu má výmeru 62 m2. Nachádza sa na 3/7 poschodí panelového bytového domu s výťahom.

DISPOZÍCIA BYTU: priestranná vstupná hala, tri samostatné nepriechodné izby, kuchyňa s výstupom na loggiu, ktorá je presklená na spôsob zimnej záhrady a na leto opatrená žalúziou proti slnku a ďalej kúpeľňa a samostatná toaleta. K bytu prináleží malá pivnica v suteréne bytového domu.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: byt prešiel v roku 2009 čiastočnou rekonštrukciou (plastové okná, stierky, podlahy, presklenie loggie), bytové jadro je pôvodné.

Správca: Stavebné bytové družstvo Žiar nad Hronom.
Mesačné náklady pre rok 2023/5 osôb: 200 Eur SBD a 40 Eur elektrika a plyn.

LOKALITA:
- atraktívna tichá lokalita s dostatkom zelene a pekným výhľadom
- kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti
- v dostupnosti pár minút možnosť vychádzok do prírody, napr. na kalváriu, nachádzajúcu sa na vŕšku južne nad mestom s krásnymi výhľadmi

VÝHODY:
- pekný výhľad na sídlisko až po základnú školu, bezpečné bývanie pre rodiny s deťmi alebo seniorov
- vnútorný a teplý byt s orientáciou na juhovýchod a severozápad
- pôvodný stav bytového jadra, ktorý umožňuje rekonštrukciu podľa seba v modernom dizajne



Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: ZC-61312

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov
- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Predaj, trojizbový byt Žarnovica, Kľakovská - ZNÍŽENÁ CENA -
Podobné inzeráty
Predaj, trojizbový byt Žarnovica, Kľakovská - EXKLUZÍVNE HAL
Ponúkame na predaj trojizbový byt v Žarnovici, v pokojnej a tichej lokalite s dostatkom zelene na ulici Kľakovská. Podlahová plocha bytu má výmeru 62 m2. Nachádza sa na 3/7 poschodí panelového bytového domu s výťahom. DISPOZÍCIA BYTU: priestranná vstupná hala, tri samostatné nepriechodné izby, kuchyňa s výstupom na loggiu, ktorá je presklená na spôsob zimnej záhrady a na leto opatrená žalúziou proti slnku a ďalej kúpeľňa a samostatná toaleta. K bytu prináleží malá pivnica v suteréne bytového domu. STAV NEHNUTEĽNOSTI: byt prešiel v roku 2009 čiastočnou rekonštrukciou (plastové okná, stierky, podlahy, presklenie loggie), bytové jadro je pôvodné. Správca: Stavebné bytové družstvo Žiar nad Hronom. Mesačné náklady pre rok 2023/5 osôb: 200 Eur SBD a 40 Eur elektrika a plyn. LOKALITA: - atraktívna tichá lokalita s dostatkom zelene a pekným výhľadom - kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti - v dostupnosti pár minút možnosť vychádzok do prírody, napr. na kalváriu, nachádzajúcu sa na vŕšku južne nad mestom s krásnymi výhľadmi VÝHODY: - pekný výhľad na sídlisko až po základnú školu, bezpečné bývanie pre rodiny s deťmi alebo seniorov - vnútorný a teplý byt s orientáciou na juhovýchod a severozápad - pôvodný stav bytového jadra, ktorý umožňuje rekonštrukciu podľa seba v modernom dizajne CENA NA ZAVOLANIE ! Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: ZC-61312 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Predaj, trojizbový byt Žarnovica, Kľakovská - EXKLUZÍVNE HAL
Ponúkame na predaj trojizbový byt v Žarnovici, v pokojnej a tichej lokalite s dostatkom zelene na ulici Kľakovská. Podlahová plocha bytu má výmeru 62 m2. Nachádza sa na 3/7 poschodí panelového bytového domu s výťahom. DISPOZÍCIA BYTU: priestranná vstupná hala, tri samostatné nepriechodné izby, kuchyňa s výstupom na loggiu, ktorá je presklená na spôsob zimnej záhrady a na leto opatrená žalúziou proti slnku a ďalej kúpeľňa a samostatná toaleta. K bytu prináleží malá pivnica v suteréne bytového domu. STAV NEHNUTEĽNOSTI: byt prešiel v roku 2009 čiastočnou rekonštrukciou (plastové okná, stierky, podlahy, presklenie loggie), bytové jadro je pôvodné. Správca: Stavebné bytové družstvo Žiar nad Hronom. Mesačné náklady pre rok 2023/5 osôb: 200 Eur SBD a 40 Eur elektrika a plyn. LOKALITA: - atraktívna tichá lokalita s dostatkom zelene a pekným výhľadom - kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti - v dostupnosti pár minút možnosť vychádzok do prírody, napr. na kalváriu, nachádzajúcu sa na vŕšku južne nad mestom s krásnymi výhľadmi VÝHODY: - pekný výhľad na sídlisko až po základnú školu, bezpečné bývanie pre rodiny s deťmi alebo seniorov - vnútorný a teplý byt s orientáciou na juhovýchod a severozápad - pôvodný stav bytového jadra, ktorý umožňuje rekonštrukciu podľa seba v modernom dizajne Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: ZC-61312 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Prerobený 2 izbový byt v meste Žarnovica
IMG real ponúka na predaj prerobený 2 izbový byt v meste Žarnovica. Tento pekne prerobený ponúkaný byt je po kompletnej rekonštrukcii a má exkluzívny výhľad na okolitú prírodu a časť mesta Žarnovica, nakoľko sa nachádza na 6 poschodí. Jeho úžitková plocha je 39,22 m2. Sú v ňom nové plávajúce podlahy, dlažba, sociálne zariadenia, sanita, vstupné bezpečnostné dvere, interiérové dvere, kuchynská linka, elektrický sporák, tiež bolo vymurované jadro, komplet vymenená elektroinštalácia a stierky. Bytový dom je zateplený s moderným výťahom vstupom na magnetický čip. Okresné mesto Žarnovica disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a je priamo napojené na diaľnicu R1. Lokalita bytového domu je tichá a pokojná v okrajovej časti sídliska. V blízkosti bytového domu sa nachádza: pošta, úrady, predajne potravín, drogérie, elektra, pekáreň, škôlka, škola a veľa ďalšieho, takže ako sa hovorí, môžete vybehnúť rovno v papučiach. Mesto leží v srdci krásnej prírody a je vyhľadávanou lokalitou priaznivcov športových aktivít. V blízkom okolí je Banská Štiavnica, Žiar nad Hronom, Nová Baňa a tiež napr. Zveropark, Vodný raj Vyhne, Salamandra rezort, kilometre cyklotrás a neskutočné množstvo ďalších atrakcií.   Ak Vás ponuka zaujala, tak Vám ju rád predstavím na obhliadke, ktorú si môžeme dohodnúť na tel. čísle
výrazne znížená cena  2 izbový byt po rekonštr
!!! Výrazne znížená cena !!! IMG real ponúka na predaj prerobený 2 izbový byt v meste Žarnovica. Tento pekne prerobený ponúkaný byt je po kompletnej rekonštrukcii a má exkluzívny výhľad na okolitú prírodu a časť mesta Žarnovica, nakoľko sa nachádza na 5 poschodí. Jeho úžitková plocha je 39,2 m2. Sú v ňom nové plávajúce podlahy, dlažba, sociálne zariadenia, sanita, vstupné bezpečnostné dvere, interiérové dvere, kuchynská linka, elektrický sporák, tiež bolo vymurované jadro, komplet vymenená elektroinštalácia a stierky. Bytový dom je zateplený s moderným výťahom vstupom na magnetický čip. Okresné mesto Žarnovica disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a je priamo napojené na diaľnicu R1. Lokalita bytového domu je tichá a pokojná v okrajovej časti sídliska. V blízkosti bytového domu sa nachádza: pošta, úrady, predajne potravín, drogérie, elektra, pekáreň, škôlka, škola a veľa ďalšieho, takže ako sa hovorí, môžete vybehnúť rovno v papučiach. Mesto leží v srdci krásnej prírody a je vyhľadávanou lokalitou priaznivcov športových aktivít. V blízkom okolí je Banská Štiavnica, Žiar nad Hronom, Nová Baňa a tiež napr. Zveropark, Vodný raj Vyhne, Salamandra rezort, kilometre cyklotrás a neskutočné množstvo ďalších atrakcií.   Cena je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich špecialistov.   Ak Vás ponuka zaujala, tak Vám ju rád predstavím na obhliadke, ktorú si môžeme dohodnúť na tel. čísle
Byty na predaj Nové Zámky – Areál CCX
Ponúkame na predaj byty rôznych výmer (garsónku, jednoizbové, dvojizbové byty a trojizbový byt) v areáli CCX na ulici J. Simora 5 v blízkosti centra mesta Nové Zámky. Byty v budove B sú vykurované samostatne elektrickým kotlom. DÔLEŽITÁ INFORMÁCIA - v areáli sú NA PREDAJ takisto nebytové priestory alebo celé budovy. Byty sa nachádzajú v domoch A a B podľa prílohy. Byty sú kompletne zrekonštruované, čiastočne zariadené (kuchynská linka, elektrický sporák, WC, kúpeľňa s umývadlom a sprchovým kútom) a ku každému bytu prináleží pivnica/komora. V domoch nie sú výťahy. V oboch budovách je možnosť inštalovať káblový internet. Ďalšie možnosti pripojenia na internet sú riešiteľne v závislosti od ponuky poskytovateľov internetových služieb. Všetky potrebné prílohy a informácie nájdete na nasledovných odkazoch : Bytový dom A – Bytový dom B - Dispozičné riešenie domu A : 1 PP – pivnice, kotolňa 1 NP – obchodný priestor, sociálne zariadenie 2 NP – 2 byty (jednoizbový a dvojizbový) 3 NP – 2 byty (jednoizbový a dvojizbový) Byty budova A : Byt č.1 – I.NP-1 izbový – výmera bytu 55,20m²-pivnica 15,50m²-spolu 70,70m² - cena 99 000 € Byt č.2 – I.NP-2 izbový - výmera bytu 49,50m²-pivnica 8,9m²-spolu 58,40m² - cena 89 000 € Byt č.3 – II.NP-1 izbový - výmera bytu 48,70m²-pivnica 7,30m²-spolu 56,00m² - cena 87 000 € Byt č.4 – II.NP-2 izbový - výmera bytu 52,30m²-pivnica 12,40m²-komora 1,40m²-spolu 66,10m² - cena 94 000 € Dispozičné riešenie domu B : 1 NP – obchodný priestor, kočikáreň 2 NP – 11 bytov a 11 komôr a) 1x garsónka b) 3x jednoizbový byt c) 6x dvojizbový byt d) 1x trojizbový byt 3 NP – nebytový priestor Byty budova B – všetky byty sa nachádzajú na II.NP Byt č.3 – 3 izbový – výmera bytu 75,10m² – balkón 4,00m² - výmera spolu 79,10m² - cena 146 000 € Byt č.4 - 2 izbový – výmera bytu 45,00m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 47,00m²– cena 89 000 € Byt č.5 – 2 izbový – výmera bytu 48,70m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 50,70m²– cena 97 000 € Byt č.6 – 2 izbový – výmera bytu 50,40m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 52,40m²– cena 99 000 € Byt č.8 – 1 izbový – výmera bytu 44,80m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 46,80m²– cena 89 000 € Byt č.9 – 1 izbový – výmera bytu 48,00m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 50,00m²– cena 97 000 € Byt č.10 –1 izbový – výmera bytu 47,70m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 49,70m²– cena 97 000 € Byt č.11 - garsónka – celková výmera bytu 42,80m² –cena 85 000 € Výmera nebytového priestoru – kobky(pivnice) byty B NP 6 – výmera kobky 3,20m² - cena 5 200 € NP 11 – výmera kobky 4,20m² - cena 5 900 € NP 8 – výmera kobky 2,90m² - ce
Predaj 3. izbový byt byt Vajnory, Bratislava 58m2
Ponúkam na predaj 3 - izbový byt. Byt sa nachádza vo Vajnoroch, v Bratislave. Má 58m2 + parkovanie. Kolaudovaný v roku 2017 Cena: 259 000€ pri rýchlom jednaní mozna dohoda. Ak máte záujem o obhliadku stačí zavolať na číslo: Byt na predaj Bratislava, Vajnory bývanie, Bývanie Bratislava, Trojizbový byt Vajnory, Trojizbový byt Bratislava, Vajnory trojizbový byt, Bratislava trojizbový byt. Bratislava - Vajnory bývanie.