inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj vajec

Kategória: Ostatné

Predam domáce vajcia po 0,25 centon kvalitné pekné
Predaj vajec
Podobné inzeráty
Lieháreň Agrofortel wq 12
Ponúkam na predaj 2 x použitú lieháreň. Bola kupovaná ako nová. Predstavujeme Vám chytrú liaheň pre 12 ks veľkých vajec alebo 48 prepeličích vajec. Jedná sa o plne automatickú liaheň a inkubátor. Vajcia v liahni sa každé dve hodiny otočí. Pomocou tlačidiel je možné jednoducho nastaviť teplotu, ktorú Vám bude liaheň držať. Na display možno sledovať teplotu v liahni a vlhkosť v liahni. Kapacita liahne je 12 veľkých vajec (hus, kačica, sliepky, bažant ...) alebo 48 prepeličích vajec. Vajcia sa otočí automaticky každé dve hodiny (frekvencia je možné upraviť podľa potreby podľa návodu).
Krájač vajec Tescoma
Predám 25 kusov krájačov vajec značky Tescoma. Vynikajúci na ľahké plátkovanie vajec, vhodný tiež na plátkovanie varených zemiakov, surových húb a pod. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu. Vhodný do umývačky. Cena za všetky spolu 35 EUR
Predam automaticku digitalnu liahen pre 12 vajec
Predam automaticku digitálnu liaheň YZ9-12. pre 12 vajec. Pripadne vymenim za vacsiu cca 40 ks vajec.
Liaheň Cimuka CT 120 SH
Predam liaheň na vajcia vhodná k liahnutie vodné-hrabavej hydiny. S automatickým otáčaním 4x otočný rošt v balenie kapacita 120ks slepačích vajec možnosť ručného otáčanie vajec 4x košík na doliahnutie v balenie alarm teploty a vlhkosti s digitálnou reguláciou teploty od 36,6 do 38,3°C automatická regulácia vlhkosti s funkciou aktívneho periodického chladenia vajec s teplomerom s vlhkomerom s vnútorným osvetlením s externým čidlom izbovej teploty Liahen bola používaná dve sezóny, nieje už v záruke ale je plne funkčná v 100 % stave. S liahnou nikdy nebol problém.
Liaheň na 700 ks vajec
Predám liaheň na 700 ks vajec použitú na 1 sezónu, plne funkčná. Šírka 1255mm, výška 1270 mm, hĺbka 700 mm. Odber Banská Bystrica
Domáce vajcia
Predam domáce slepačie vajíčka v bio kvalite. Sliepky sú chované vo výbehu, kŕmené bez zmesiek a chémie, úplne tradičný chov. Sliepky sú rôznych druhov, preto ponúkame farebné vajíčka. Veľkosti vajec M-XL, cena za kus 0,30€, pri odbere 1 celej prepravky/30 vajec= 8,-€. V blízkom okolo možný dovoz.