inzercia, predaj, predám, bazár

predajca pečiva v prívesnom bufete Lamač

Kategória: Brigády

Dobrý deň,

Hľadáme do predajného prívesu občasnú výpomoc na brigádu, senior/študent. Práca v Lamači, nutný zdravotný preukaz pre prácu s potravinami.

Pracovná doba (podľa potreby - nie každý deň):
PO-PIA
7:00 – 12:30 14:00 – 16:30
Odmena fix + variabilná zložka.
Pre viac informácií ma kontaktujte, rád vysvetlím.
predajca pečiva v prívesnom bufete Lamač
Podobné inzeráty
predajca pečiva v prívesnom bufete Lamač
Dobrý deň, Hľadáme do predajného prívesu občasnú výpomoc na brigádu, senior/študent. Práca v Lamači, nutný zdravotný preukaz pre prácu s potravinami. Pracovná doba (podľa potreby - nie každý deň). Odmena fix + variabilná zložka. Pre viac informácií ma kontaktujte, rád vysvetlím.
Letná práca v bufete aj na živnosť.
Dobrý deň, ponúkam brigádu v bufete na sezónu 2023 od júna do Septembra. Jedná sa o prácu v Štúrove na termálnom kúpalisku Vadaš. Pracovné pozície: Kuchár/ka : 4,50 - 6€/ hod. Výčapník/čka : 4,50 - 6€/ hod Pomocný pracovník : 4,50 - 5€/ hod Možnosť ubytovania v Štúrove pre zamestnancov. Hlásiť sa môžu aj penzisti, invalidi, aj na živnosť. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte na tel. čísle .
Predavačka/predajca v záhradníctve
Sme mladé záhradníctvo v Gelnici. Hľadáme šikovného kolegu/kolegyňu na pozíciu odborný predajca. Poradenstvo pri predaji okrasných a ovocných drevín, vykladanie a dopĺňanie tovaru, práca s pokladňou. Požiadavky: skúsenosti v obchodnej oblasti, príjemné vystupovanie, zodpovednosť, samostatnosť, ochota sa učiť. Skúsenosti z oblasti záhradníctva/ kvetinárstva sú vítané. Náplň práce: aktívne oslovovanie zákazníkov a predaj výrobkov, starostlivosť o zverený úsek a sortiment udržiavanie sortimentu výrobkov. pracovná doba 8:00-17:00 Prosíme poslať životopis mailom: pbrna1803@
Práca v bufete
Hľadá brigádnika alebo brigádničky do bufetu v Ski Gugeľ Mlynky. Plat 5,50 eur na hodinu. Info na tel. Čísle
Práca  pre mamu
Dobrý deň, hľadám prácu pre moju mamu . Jedna sa o oblasť ohľadom predaja. Bufety , stánky..atď . Má potravinový preukaz . Skúsenosti ma . Vek 62 rokov . Plne schopná, zodpovedná, flexibilná, prispôsobivá. Má ukončené stredoškolské vzdelanie s maturitou : (elektrotechnik) Ekonomická škola a pedagogická. Dobre vyzerajúca zo zmyslom pre humor . Nebudete ľutovať. Prosím Vás ak máte niekto záujem a hľadáte ženu na predaj v bufete alebo v stánkoch s jedlom napíšte mi email.
Práca v DinoParku ZOO Košice-Kavečany
Práca v DinoParku ZOO Košice-Kavečany - dlhodobá brigáda na celodenné zmeny (pondelok až nedeľa) na sezónu do konca októbra 2023 vhodná aj pre seniorov (dôchodcov), študentov, popri zamestnaní - práca s pokladňou -obsluha v bufete, príprava rýchleho občerstvenia, -predaj suvenírov v obchode, -vstupná brána, -rozdávanie letákov -údržba parku a upratovanie v parku Mzda/plat od 4,70 Eur/hod./brutto +osobné bonusy, príplatky za víkendy a príplatky za výsledky +pracovný odev +možnosť plánovať si zmeny Nástup v priebehu mesiacov marec-apríl. Prosíme, aby nás kontaktovali len vhodní uchádzači so serióznym záujmom. Pracovné pozície sa vykonávajú na dohodu o pracovnej činnosti, dohodu o brigádnickej práci študentov a dohodu o vykonaní práce. Flexibilná pracovná doba podľa dohody a vopred určených zmien. Uchádzačov prosíme zaslať stručný životopis +foto na email: sopkova@ Kontaktovať budeme LEN vybraných uchádzačov. Tešíme sa na Vás.