inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj/výmena+doplatok 4izb. v Ružinove na Sabinovskej ul.

Kategória: Byty

PROMINENT REAL ponúka na predaj (výmenu plus doplatok) pekný 4 izbový byt v Ružinove na Sabinovskej ul., situovaný v bytovom dome v bezprostrednej blízkosti Štrkoveckého jazera. Byt sa nachádza na 4. poschodí z 11 poschodí, s krásnym výhľadom na mesto a priamym výhľadom na jazero, je orientovaný na 2 svetové strany - V/J. Celková výmera plochy bytu je 78,28 m², úžitková plocha je 71,71 m², byt má 2 loggie spolu s výmerou 6,57 m².

Bytový dom prešiel rekonštrukciou: je zateplený, s novými stúpačkami, novou strechou, dvoma výťahmi. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii.

Byt sa nachádza v jednej z najvyhľadávanejších lokalít mesta, plnej zelene, v bezprostrednej blízkosti/blízkom okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: jasle, škôlky, školy, ihriská, polikliniky, nemocnica, lekárne, obchody, služby, banky, pošty, kaviarne, reštaurácie, obchodné centrá, športové haly, zimné štadióny a v neposlednom rade oddychová zóna Štrkoveckého jazera.

Cena: Dohodou

Termín obhliadky si môžete dohodnúť na telefónnych číslach: , .
Predaj/výmena+doplatok 4izb. v Ružinove na Sabinovskej ul.
Podobné inzeráty
Predaj/výmena+doplatok 4izb. v Ružinove na Sabinovskej ul.
PROMINENT REAL ponúka na predaj (výmenu plus doplatok) pekný 4 izbový byt v Ružinove na Sabinovskej ul., situovaný v bytovom dome v bezprostrednej blízkosti Štrkoveckého jazera. Byt sa nachádza na 4. poschodí z 11 poschodí, s krásnym výhľadom na mesto a priamym výhľadom na jazero, je orientovaný na 2 svetové strany - V/J. Celková výmera plochy bytu je 78,28 m², úžitková plocha je 71,71 m², byt má 2 loggie spolu s výmerou 6,57 m². Bytový dom prešiel rekonštrukciou: je zateplený, s novými stúpačkami, novou strechou, dvoma výťahmi. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii. Byt sa nachádza v jednej z najvyhľadávanejších lokalít mesta, plnej zelene, v bezprostrednej blízkosti/blízkom okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: jasle, škôlky, školy, ihriská, polikliniky, nemocnica, lekárne, obchody, služby, banky, pošty, kaviarne, reštaurácie, obchodné centrá, športové haly, zimné štadióny a v neposlednom rade oddychová zóna Štrkoveckého jazera. Cena: Dohodou Termín obhliadky si môžete dohodnúť na telefónnych číslach: , .
Predáme 4izb. byt na Sabinovskej ulici v Ružinove.
PROMINENT REAL ponúka na predaj pekný 4 izbový byt v Ružinove na Sabinovskej ul., situovaný v bytovom dome v bezprostrednej blízkosti Štrkoveckého jazera. Byt sa nachádza na 4. poschodí z 11 poschodí, s krásnym výhľadom na mesto a priamym výhľadom na jazero, je orientovaný na 2 svetové strany - V/J. Celková výmera plochy bytu je 78,28 m², úžitková plocha je 71,71 m², byt má 2 loggie spolu s výmerou 6,57 m². Bytový dom prešiel rekonštrukciou: je zateplený, s novými stúpačkami, novou strechou, dvoma výťahmi. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii. Byt sa nachádza v jednej z najvyhľadávanejších lokalít mesta, plnej zelene, v bezprostrednej blízkosti/blízkom okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: jasle, škôlky, školy, ihriská, polikliniky, nemocnica, lekárne, obchody, služby, banky, pošty, kaviarne, reštaurácie, obchodné centrá, športové haly, zimné štadióny a v neposlednom rade oddychová zóna Štrkoveckého jazera. Cena: 257.000,- Eur Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č.:
Na predaj 2-izbový byt na Sabinovskej ulici v Prešove
Ponúkame na predaj 2-izbový byt na Sabinovskej ulici v Prešove Informácie ohľadom nehnuteľnosti: - osobné vlastníctvo - byt sa nachádza na 1/11 poschodí - úžitková výmera bytu 58 m2 bez loggie - orientácia V/Z - byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred 6 rokmi, nové elektrické rozvody, stierky, bezpečnostné dvere, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, vstavaná skriňa na chodbe - dispozícia bytu - chodba, kúpeľňa, WC, kuchyňa, obývacia izba, spálňa - byt je slnečný a teplý - k bytu prislúcha pivnica - vnútorné ako aj vonkajšie priestory bytového domu sú po rekonštrukcií - výborná občianska vybavenosť - byt na vyvýšenom prízemí - byt ako investícia, kde je možnosť nechať si terajšieho spoľahlivého nájomníka (ale nie je to podmienka) - možnosť aj výmeny bytu - mesačné náklady 210€ Zabezpečíme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás E-mailom: pufi@, telefonicky na , a sledujte naše aktuálne ponuky na sociálnej sieti Facebook - RK Investor a Instagram- investor_realitna_kancelaria alebo nás navštívte osobne v realitnej kancelárii Investor, s.r.o., Hurbanova 652/2, 085 01 Bardejov.
Investičný, pekný 1-izbový byt v Ružinove
Ponúkame na predaj pekný 1izbový byt v tichej a obľúbenej časti Bratislavy v Ružinove- na Sabinovskej ulici.. Byt sa nachádza na 9/11 podlaží bytovom dome ktorý prešiel renováciou- nová fasáda so zateplením Výmera bytu je 30,38 m2 s príslušenstvom a francúzskym balkónom. K bytu prislúcha pivnica. Dispozícia bytu: Vstupná chodba, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, obývacia izba so spacím kútom . Byt je veľmi udržiavaný a je po kompletnej rekonštrukcii, jej súčasťou sú plastové okná, rozvody el., bezpečnostné dvere, podlahy, maľovka, Najväčšie pozitíva bytu: -veľmi tiché prostredie s dostatkom zelene - športoviská, -pokojné a tiché bývanie vo vyhľadávanej časti Bratislavy v tesnej blízkosti jazera Štrkovec -bezproblémové parkovanie -komplet občianska vybavenosť- školy, škôlky, pošta, Lidl, Bila, nemocnica -nízke náklady -treba vidieť Cena nehnuteľnosti: €159.000EUR vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie info na tel.č. Ján Petráš petras.j@
Investičný, pekný 1-izbový byt v Ružinove
Ponúkame na predaj pekný 1izbový byt v tichej a obľúbenej časti Bratislavy v Ružinove- na Sabinovskej ulici.. Byt sa nachádza na 9/11 podlaží bytovom dome ktorý prešiel renováciou- nová fasáda so zateplením Výmera bytu je 30,38 m2 s príslušenstvom a francúzskym balkónom. K bytu prislúcha pivnica. Dispozícia bytu: Vstupná chodba, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, obývacia izba so spacím kútom . Byt je veľmi udržiavaný a je po kompletnej rekonštrukcii, jej súčasťou sú plastové okná, rozvody el., bezpečnostné dvere, podlahy, maľovka, Najväčšie pozitíva bytu: -veľmi tiché prostredie s dostatkom zelene - športoviská, -pokojné a tiché bývanie vo vyhľadávanej časti Bratislavy v tesnej blízkosti jazera Štrkovec -bezproblémové parkovanie -komplet občianska vybavenosť- školy, škôlky, pošta, Lidl, Bila, nemocnica -nízke náklady -treba vidieť Cena nehnuteľnosti: €154.000EUR vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie info na tel.č. Ján Petráš petras.j@
Slnecny 3i byt s garazou (novostavba) v Ružinove
3i byt (novostavba) v Ružinove, Tomášikova ulica 3 - PREDAJ alebo VÝMENA za 2i novostavbu (s doplatkom) *** Slnečný, 3i byt s garážovým státim (novostavba) v Ružinove, Tomášikova ulica Určené hlavne pre PRIAMEHO ZÁUJEMCU (nie RK, resp. RK len ak má konkrétneho klienta). - rozloha 85m2 - poschodie 6 z 8 - tehlová novostavba - loggia s výhľadom do sídliska (západná strana) - kúpelňa s vaňou aj sprchovým kútom - oddelené wc s umývadlom - predpríprava na klimatizáciu - tichá lokalita, komplexná občianska vybavenosť Pri predaji možnosť aj na HÚ, resp. výmena za 2i s doplatkom (širšie centrum - okolie Račka, po Bajkalskú ulicu, Nivy, začiatok Petržalky) Cena 334.000€ a možnosť dokúpiť garážové státie za 25.000€ viac informácii na čísle