inzercia, predaj, predám, bazár

Predám 15 tričiek, 4 tepláky a 5 párov ponožiek

Kategória: Tričká, roláky, tielka

Je to vhodné pre mužov, ktorí nosia veľkosť M alebo L. Väčšina z týchto vecí je veľmi málo nosená, čo je aj dôvod prečo sa toho chcem zbaviť. Predám iba osobne a celé, nepredávam po kusoch zvlášť. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte, ďakujem.
Predám 15 tričiek, 4 tepláky a 5 párov ponožiek
Podobné inzeráty
Tričká
Predám sadu tričiek. Celkovo 15 rôznofarebných tričiek s potlačou pre deti ale aj väčšie ženy. 6 tričiek s dlhým rukávom a 9 tričiek s krátkym rukávom. Veľkosti od S po XXL. Každé po 1€. Niektoré komplet nové a niektoré už obnosené ale v dobrom stave.
Predám 15 tričiek, 4 tepláky a 5 párov ponožiek
Je to vhodné pre mužov, ktorí nosia veľkosť M alebo L, nakoľko tričká na fotkách sú len M veľkosť alebo L. Sú si dosť podobné veľkosťou nakoľko som ich kratšiu dobu nosil a boli mi dobre. Väčšina z týchto vecí je veľmi málo nosená, čo je aj dôvod prečo sa toho chcem zbaviť. Predám iba osobne a celé, nepredávam po kusoch zvlášť, poprosím nekontaktovať v prípade toho, že by ste to chceli kuriérom a podobne, pretože predám iba OSOBNE! V prípade záujmu ma prosím kontaktujte, ďakujem.
Balík pánskych tričiek
Predám balík pánskych tričiek veľkosť L,XL 1 tričko 3€ Alebo balík všetkých tričiek 24€ ( Sinsay, Adidas, wilson, belman, decathlon, timeout, lincoln)
Adidas set
Tepláky a tričko adidas, veľkosť M tričko oblečené 1x a tepláky 2-3x Tepláky majú na spodku zips a aj vrecká. Cena je za celý set už spolu s poštou. Len samotné tepláky stáli pôvodne 60EUR a tričko 20EUR
Balík oblečenia XS a S
Balík pre žienku s veľkosťou XS a S. Taký mix. Triedila som šatník. Zbavte má toho prosím, nemám to kde skladovať. Dokopy 33 kusov + 6 párov ponožiek (tie darujem). Niečo nosené viac, niečo menej. Cena 33 €. Kuk aj ostatne moje inzeráty.
Balík oblečenia XS a S
Balík pre žienku s veľkosťou XS a S. Taký mix. Triedila som šatník. Zbavte má toho prosím, nemám to kde skladovať. Dokopy 31 kusov + 6 párov ponožiek (tie darujem). Niečo nosené viac, niečo menej. Cena 30 €. Kuk aj ostatne moje inzeráty.