inzercia, predaj, predám, bazár

Predam 3ks stolicky stolicku stolicka 29€/ks

Kategória: Jedálenské kúty

Ahojte predam 3ks tychto dizajnovych stoliciek, skvelo sa hodia aj do mensich priestorov napriklad k sknenemeu stolu a podobne. Su pouzivane ale je to taky typ konstrukcie a materialu, ze to nieje poznat ci su nove alebo pouzite. Su prakticky neznicitelne. Ak zoberiete vsetky 3, tak cena spolu 75€. Osobny odber v petrzalke. Mam aj umyvadlo za 79€ a obklad po 18€ za m². Najtede v dalsich inzeratoch.
Predam 3ks stolicky stolicku stolicka 29€/ks
Podobné inzeráty
Jedálenská stolička KAI K306 | tmavomodrá
Moderná a luxusná stolička KAI K306 dodá jedinečnosť a dizajn vašej jedálni či kuchyni. Farebné prevedenie: -Jedálenská stolička KAI K306 | čierna -Jedálenská stolička KAI K306 | tmavomodrá -Jedálenská stolička KAI K306 | tmavozelená Podrobný popis Moderná a luxusná stolička KAI K306 dodá jedinečnosť a dizajn vašej jedálni či kuchyni. Moderne tvarovaná konštrukcia je z chrómovej ocele v zlatej farbe. Pre pohodlné sedenie je sedák čalúnený jemnou látkou vevlet. Jedálenská stolička KAI K306 je vhodná ako do kuchyne, či jedálne, ale aj do reštaurácii, či recepcií. Materiál: chrómová oceľ, látka velvet Rozmery: ŠxHxV: 58 x 57 x 80 cm výška sedenia : 46 cm Farebné prevedenie: tmavomodrá / zlatá Skladom, odošleme ihneď po objednaní! Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti! V cene nieje zahrnuté poštovné!
Jedálenská stolička KAI K306 | tmavomodrá
Moderná a luxusná stolička KAI K306 dodá jedinečnosť a dizajn vašej jedálni či kuchyni. Farebné prevedenie: -Jedálenská stolička KAI K306 | čierna -Jedálenská stolička KAI K306 | tmavomodrá -Jedálenská stolička KAI K306 | tmavozelená Podrobný popis Moderná a luxusná stolička KAI K306 dodá jedinečnosť a dizajn vašej jedálni či kuchyni. Moderne tvarovaná konštrukcia je z chrómovej ocele v zlatej farbe. Pre pohodlné sedenie je sedák čalúnený jemnou látkou vevlet. Jedálenská stolička KAI K306 je vhodná ako do kuchyne, či jedálne, ale aj do reštaurácii, či recepcií. Materiál: chrómová oceľ, látka velvet Rozmery: ŠxHxV: 58 x 57 x 80 cm výška sedenia : 46 cm Farebné prevedenie: tmavomodrá / zlatá Skladom, odošleme ihneď po objednaní! Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti! V cene nieje zahrnuté poštovné! POZRITE SI VŠETKY NAŠE INZERÁTY.
Jedálenský set MAX 5 / NILO 1 (1+6)
Praktický jedálenský set MAX 5 / NILO 1 vhodný pre 6 osôb. Jedálenský stôl so stoličkami je jednou z neodmysliteľných prvkov v každej domácnosti, ktorá disponuje väčšou kuchyňou či priestrannou jedálňou. Jedálenský set MAX 5 / NILO 1 je dostupný v niekoľkých moderných farebných prevedeniach, ktoré sú nadčasové a veľmi praktické. Jedálenský stôl MAX 5 je možné rozložiť z dĺžky 120 cm na dĺžku 150 cm. Jedálenské stoličky sú vyrobené z kvalitného dreva. Sedenie jedálenskej stoličky tvorí čalúnený sedák, ktorý je možné potiahnuť látkou alebo ekokožou. Vami zvolené farebné prevedenie poťahovej látky sedáku je potrebné uviesť pri objednávke formou poznámky. Za látku číslo 28X, 29, 31, 32, 33, 34 je príplatok vo výške 4,-€ / 1 kus, viď vzorkovník látok. Rozmery: jedálenský stôl - (DxVxŠ) 120 - 150 x 78 x 80 cm jedálenská stolička - (HxVxŠ) 40 x 96 x 43 cm výška sedenia stoličky - 48 cm Materiál: jedálenský stôl - podstava drevo / vrchná doska stola lamino jedálenská stolička - konštrukcia drevo / sedenie na výber látka alebo ekokoža Farebné prevedenie: biela jelša orech dub sonoma dub grandson Dátum dodania je 3-8 týždňov. Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti! V cene nieje zahrnuté poštovné!
Jedálenský set MAX 5 / NILO 1 (1+6)
Praktický jedálenský set MAX 5 / NILO 1 vhodný pre 6 osôb. Jedálenský stôl so stoličkami je jednou z neodmysliteľných prvkov v každej domácnosti, ktorá disponuje väčšou kuchyňou či priestrannou jedálňou. Jedálenský set MAX 5 / NILO 1 je dostupný v niekoľkých moderných farebných prevedeniach, ktoré sú nadčasové a veľmi praktické. Jedálenský stôl MAX 5 je možné rozložiť z dĺžky 120 cm na dĺžku 150 cm. Jedálenské stoličky sú vyrobené z kvalitného dreva. Sedenie jedálenskej stoličky tvorí čalúnený sedák, ktorý je možné potiahnuť látkou alebo ekokožou. Vami zvolené farebné prevedenie poťahovej látky sedáku je potrebné uviesť pri objednávke formou poznámky. Za látku číslo 28X, 29, 31, 32, 33, 34 je príplatok vo výške 4,-€ / 1 kus, viď vzorkovník látok. Rozmery: jedálenský stôl - (DxVxŠ) 120 - 150 x 78 x 80 cm jedálenská stolička - (HxVxŠ) 40 x 96 x 43 cm výška sedenia stoličky - 48 cm Materiál: jedálenský stôl - podstava drevo / vrchná doska stola lamino jedálenská stolička - konštrukcia drevo / sedenie na výber látka alebo ekokoža Farebné prevedenie: biela jelša orech dub sonoma dub grandson Dátum dodania je 3-8 týždňov. Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti! V cene nieje zahrnuté poštovné! POZRITE SI VŠETKY NAŠE INZERÁTY.
Kuchynská jedálenská zostava - stôl a 4 stoličky
Masívny jedálenský / kuchynský stôl o rozmere 130x80 cm s výškou 75 cm + 4 stoličky s koženkovým čalúnením /šírka 40 cm, hĺbka 50 cm, výška 86 cm, výška sedadla 47 cm/. Stôl je v dobrom stave, stoličky mierne opotrebené, čalúnenie na jednej je popraskané /viď foto./ - zohľadnené v cene. Cena stola - 150€, cena stoličiek spolu - 70€ /3 stoličky po 20€ + 1 stolička s popraskaným čalúnením za 10€/. Cena celej zostavy spolu - 220€. Pri rýchlom a serióznom jednaní možná drobná zľava. Iba osobný odber v Žiline. Na prevoz sa dá stôl rozložiť /dajú sa odmontovať nohy/. Kontakt mailom alebo volajte. Nie SMS, ďakujem.
Predám jedálenský stôl plus stoličky
Predám jedálenský stôl plus 4 stoličky Stôl je IKEA Stoličky JYSK Stôl stal pôvodne 169 A stoličky som kúpila kus za cca 40€ Cele kombo stôl plus stoličky som ochotná predať za najmenej 200€ Je to minimálne používané vlastne sa za tým nikdy ani nejedlo je to doplnok ktorý začal zavadzať. Nakoľko prerábame potrebujem ten priestor *pre bližšie info a viac fotiek a v prípade vážneho záujmu ma kontaktuje na tel čísle ak nezdvíham prosim píšte SMS.