inzercia, predaj, predám, bazár

Predam 4izb RD

Kategória: Domy

Ponukame na predaj samostatne stojaci 4izb RD typu bungalov v obci Košolná.

Novostavba RD je postavená na pozemku o rozlohe 762m2.
Dom sa nachadza v tichej lokalite, mimo aktualne prebiehajucej vystavby RD, kusok od Obecneho uradu Košolná, smer Sucha nad Parnou.
Podlahová plocha je 120,60m2, zastavaná plocha je 151,75m2.
Rodinný dom sa vyhotovuje do štádia holodomu z kvalitných materiálov, s pripojením na inžinierske siete (voda, elektrina, kanalizácia, moznost dopojenia na plyn).

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
- zádverie
- obývacia izba s kuchyňou
- chodba
- tri samostatné izby
- kúpelňa s wc
- samostatné wc
- technická miestnosť, práčovňa

Materiály a vyhotovenie stavby:
- RD je postavený z porobetonovych presnych tvarnic YTONG o hrúbke 300 mm, zateplenie obvodových stien – polystyrén: hrúbka 160 mm, sadrové omietky.
- Vykurovanie je podlahové kúrenie zabezpečené tepelným čerpadlom (ktorý má aj funkciu chladenia)
- Do RD je dotiahnutý optický kábel, optický internet
- Predpríprava na rekuperáciu
- Samostatný termostat pre každú izbu
- Predpríprava na krb
- Nadštandardné HS portal hliníkové okno pri výstupe z obývačky na terasu
- Hlinikove vchodove dvere vo farbe zlaty dub
- Sadrokartónový strop
- Plastové okná s izolačným trojsklom 6-komorové s povrchovou úpravou zlatý dub
- Predpríprava na vonkajšie žalúzie umiestnená priamo pod zateplením a vyvedená elektroinštalácia ukončená priamo vypínačmi na ovládanie
- Vypínače a zásuvky Legrand v bielej farbe
- Úpravy stien sadrovými omietkami so základnou bielou krycou farbou
- V cene fasáda - farba podľa výberu budúceho majiteľa

Dokončenie do štádia holodom 2/2023.
Možnosť dokončenia do štandardu.

O lokalite:
Obec Košolná leží 12 km severozápadne od krajského mesta Trnava a disponuje občianskou vybavenosťou – nachádza sa tu obecný úrad, fara, materská škola, knižnica, potraviny. V obci pôsobí obvodná, zubná aj detská lekárka.


V prípade záujmu volať na tel. číslo:

Predam 4izb RD
Podobné inzeráty
Predaj skolaud. novostavby 4izb RD úžitková pl.100m2, pozemo
Typ: Rodinný dom Ulica: Mládežnícka štvrť Obec: Galanta GA-Mládežnícka: Predaj skolaud. novostavby 4izb RD 100m2 pozemok 350m2 Ponúkame na predaj skolaudovaný 4izb, dvojpodlažný, nízkoenergetický rodinný dom s veľmi dobrým dispozičný riešením miestností v novovybudovanej lokalite mesta GA – Mládežnícka štvrť. Na rodinný dom sa priamo napája druhý rodinný dom zrkadlovo otočený (Mezonetový dvojdom). Výhodou je oplotený pozemok, dve parkovacie miesta, dom v štandarde a skutočnosť, že dom je predajom ihneď k dispozícii    Plochy: Prízemie: 48m2 + terasa 12m2; Poschodie: 52m2 Pozemok 350m2 Orientácia: čelo domu juhozápad   Na prízemí je chodba, technická miestnosť, WC, veľkopriestorové riešenie obývačky spojenej s jedálňou a kuchyňou a so vstupom na zadnú terasu. Na poschodie vedie moderné kovové schodište s dreveným nášľapom -zaberá málo miesta. Poschodie je efektívne využité. Z chodby je samostatný vstup do troch izieb a kúpeľne. Z prednej izby je balkón.    Stavba: železobetónové izolované základy. Murivo tehly hr. 25cm+ izolácia 20cm. Priečky z tehál. Strop 1NP železobetónový, 2NP drevený trámový s rovným podhľadom. Strešná krytina je z mPVC. Klampiarske konštrukcie sú pozinkovaného plechu. Bleskozvod. Vonkajšie omietky sú silikónové+ tehličkový obklad. Vnútorné omietky sú hladké. Okná sú plastové s izolačným trojsklom. Vstupné dvere plastové s izolačným trojsklom, interiérové dvere drevené dýhované, biele. Podlahy lamino-plávajúce a keramická dlažba.   Objekt je napojený na verejný rozvod vody,  kanalizácie (tlaková s čerpadlom) a elektriny. Elektroinštalácia je svetelná aj motorická s automatickým istením. Vykurovanie ústredné podlahové teplovodné, zdroj vykurovania s tepelným čerpadlom. Predpríprava na alarm a klimatizáciu. Káblové rozvody TV a internetu. Poskytujeme kompletný, odborný servis počas prevodu vlastníctva nehnuteľnosti až po jej prevzatie a prepis energií. Bezplatne sprostredkujeme úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 100 m2 Úžitková plocha: 100 m2 Plocha pozemku: 350 m2 Zastavaná plocha: 60 m2 Podlahová plocha: 100 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 4 Plocha balkóna: 3 m2 Balkón: áno Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Zariadenie: nezariadený Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Internet: áno - káblový rozvod Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Terasa plocha: 12 m2 Vykurovanie: áno
Predaj čiastč. rekonštr. 4izb RD  211m2 oplotený pozemok 616
Typ: Rodinný dom Ulica: Mierová Obec: Sládkovičovo Ponúkame na predaj čiastočne rekonštruovaný 4izb rodinný dom so zvýšeným prízemím, čiastočne podpivničený, na Mierovej ulici v Sládkovičove. Úplne nová je moderná „denná časť“ domu (chodba, WC, kuchyňa, obývačka). Vek stavby: Pôvodná stavba 1958; Prístavba 1970 a 1998; Terasa 2021 4izb RD plochy: Zastavaná 143,7m2;  Úžitková 115m2 + pivnica cca 40m2 + terasa 27m2. Oplotený pozemok 616m2 Orientácia RD: Juhozápad Dispozícia: Z dvora je vstup do domu cez plastové vstupné dvere na rekonštruovanú chodbu, ktorá je voľne prepojená s novou kuchyňou a obývačkou. Z obývačky  je vstup na zastrešenú terasu (25m2).  V pôvodnej stavbe domu je hala, 2x izba, hala, pôvodná kúpeľňa, WC, špajza a nové WC. Parkovanie je možné na pozemku minimálne pre tri osobné autá. Vedľa terasy v zadnej časti pozemku je vytvorený relaxačný priestor pre deti. Stavba: Rodinný dom je murovaný zo zmiešaných materiálov (pálená tehla, pórobetónové kvádre, domácky vyrábané kvádre). Obvodové múry sú hr. 30-40cm s tepelnou izoláciou hr 7cm). Základy a podlahy železobetónové, strop dvojitý drevený trámový, strecha na pôvodnom dome ihlanová a nad chodbou a kuchyňou sedlová zabednená doskami s kanadským šindlom. Nad obývačkou je izolovaná, plochá spádová strecha. Strecha má pozinkované odkvapové ríni. Okná, vstupné a terasové dvere sú plastové. Podlahy keramická dlažba a plávajúce. Rekonštrukcie: Šindľová strecha. Plastové okná a vstupné dvere. V prístavbe nové podlahy, nové rozvody všetkých sietí. Nová kuchynská linka zabudovaná na mieru so spotrebičmi (el. rúra, mikrovlnka, umývačka riadu, sklokeramický varný panel, chladnička s mrazničkou), nové WC s umývadlom. Nová zastrešená terasa      Inžinierske siete: Elektrina 230/400V/25A (v prístavbe nové medené rozvody, zásuvky a vypínače). Ústredné kúrenie kotlom na zemný plyn. Radiátory. V prístavbe stropné elektrické vykurovacie telesá. Voda mestská a na dvore vlastná studňa. Odpad do žumpy cca 20m3. Pred pozemkom je možnosť napojiť sa na mestskú kanalizáciu. Ohrev vody je elektrickým bojlerom a tiež pomocou solárnych panelov. T-COM prípojka káblového internetu a TV. Bezplatne sprostredkujeme úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti našim profesionálnym úverovým špecialistom. Poskytujeme kompletný, odborný servis počas prevodu vlastníctva nehnuteľnosti až po jej prevzatie a prepis energií.                      Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 211 m2 Úžitková plocha: 143 m2 Plocha pozemku: 611 m2 Zastavaná plocha: 144 m2 Podlahová plocha: 211 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní
Klastor pod Znievom.Novostavba 4izb. rodinneho domu
Predam novostavbu 4izb. rodinny dom v Klastore pod Znievom. Plocha pozemku 1100M2, obytna plocha 130M2. Kolaudacia 2021. Len sriozny zaujem. . R.K.NEVOLAT!
Predam 4izb RD
Ponukame na predaj samostatne stojaci 4izb RD typu bungalov v obci Košolná. Novostavba RD je postavená na pozemku o rozlohe 762m2. Dom sa nachadza v tichej lokalite, mimo aktualne prebiehajucej vystavby RD, kusok od Obecneho uradu Košolná, smer Sucha nad Parnou. Podlahová plocha je 120,60m2, zastavaná plocha je 151,75m2. Rodinný dom sa vyhotovuje do štádia holodomu z kvalitných materiálov, s pripojením na inžinierske siete (voda, elektrina, kanalizácia, moznost dopojenia na plyn). Súčasťou holodomu je aj výstup na povalu - úložný priestor, pochôdzna. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: - zádverie - obývacia izba s kuchyňou - chodba - tri samostatné izby - kúpelňa s wc - samostatné wc - technická miestnosť, práčovňa Materiály a vyhotovenie stavby: - RD je postavený z porobetonovych presnych tvarnic YTONG o hrúbke 300 mm, zateplenie obvodových stien – polystyrén: hrúbka 160 mm, sadrové omietky. - Vykurovanie je podlahové kúrenie zabezpečené tepelným čerpadlom (ktorý má aj funkciu chladenia) - Do RD je dotiahnutý optický kábel, optický internet - Predpríprava na rekuperáciu - Samostatný termostat pre každú izbu - Predpríprava na krb - Nadštandardné HS portal hliníkové okno pri výstupe z obývačky na terasu - Hlinikove vchodove dvere vo farbe zlaty dub - Sadrokartónový strop - Plastové okná s izolačným trojsklom 6-komorové s povrchovou úpravou zlatý dub - Predpríprava na vonkajšie žalúzie umiestnená priamo pod zateplením a vyvedená elektroinštalácia ukončená priamo vypínačmi na ovládanie - Vypínače a zásuvky Legrand v bielej farbe - Úpravy stien sadrovými omietkami so základnou bielou krycou farbou - V cene fasáda - farba podľa výberu budúceho majiteľa Dokončenie do štádia holodom 11-12/2022. O lokalite: Obec Košolná leží 12 km severozápadne od krajského mesta Trnava a disponuje občianskou vybavenosťou – nachádza sa tu obecný úrad, fara, materská škola, knižnica, potraviny. V obci pôsobí obvodná, zubná aj detská lekárka. V prípade záujmu volať na tel. číslo:
Nový 4izb. nízkoenerget. dom v Hronských Kľačanoch
Predám v Hronských Kľačanoch, v pokojnej ulici, 2x nový 4izb. nízkoenergetický dom, s 4-arovymi oddelenymi pozemkami a samostatnymi vchodmi. Dom má 99,1m2 uzitkovej plochy, pozostava s chodby, predsiene, 3x izba + obyvacka s kuchynou a spajzou, 2x wc, kupelna s vanou aj sprchovym kutom, technicka miestnost. Vykurovanie infraelektricke podlahove pod poterom s wifi termostatmi + krbova piecka na drevo, ohrev vody cez hybridny ohrievac na baze tepelneho cerpadla, vsade led svetla, lokalne rekuperacie v kazdej obytnej miestnosti, nizke rezijne naklady. 4x vstavane skrine, kuchynska linka so zabudovanymi spotrebicmi. Uplne dokoncenie 12/2022. Uvedena cena je za jeden dom na kluc v standarde s pozemkom a pripojkami. Realitky nevolat! Nespolupracujem s realitkami! Som majitel.
Predam 4izb RD
Ponukame na predaj samostatne stojaci 4izb RD typu bungalov v obci Košolná. Novostavba RD je postavená na pozemku o rozlohe 762m2. Dom sa nachadza v tichej lokalite, mimo aktualne prebiehajucej vystavby RD, kusok od Obecneho uradu Košolná, smer Sucha nad Parnou. Podlahová plocha je 120,60m2, zastavaná plocha je 151,75m2. Rodinný dom sa vyhotovuje do štádia holodomu z kvalitných materiálov, s pripojením na inžinierske siete (voda, elektrina, kanalizácia, moznost dopojenia na plyn). DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: - zádverie - obývacia izba s kuchyňou - chodba - tri samostatné izby - kúpelňa s wc - samostatné wc - technická miestnosť, práčovňa Materiály a vyhotovenie stavby: - RD je postavený z porobetonovych presnych tvarnic YTONG o hrúbke 300 mm, zateplenie obvodových stien – polystyrén: hrúbka 160 mm, sadrové omietky. - Vykurovanie je podlahové kúrenie zabezpečené tepelným čerpadlom (ktorý má aj funkciu chladenia) - Do RD je dotiahnutý optický kábel, optický internet - Predpríprava na rekuperáciu - Samostatný termostat pre každú izbu - Predpríprava na krb - Nadštandardné HS portal hliníkové okno pri výstupe z obývačky na terasu - Hlinikove vchodove dvere vo farbe zlaty dub - Sadrokartónový strop - Plastové okná s izolačným trojsklom 6-komorové s povrchovou úpravou zlatý dub - Predpríprava na vonkajšie žalúzie umiestnená priamo pod zateplením a vyvedená elektroinštalácia ukončená priamo vypínačmi na ovládanie - Vypínače a zásuvky Legrand v bielej farbe - Úpravy stien sadrovými omietkami so základnou bielou krycou farbou - V cene fasáda - farba podľa výberu budúceho majiteľa Dokončenie do štádia holodom 2/2023. Možnosť dokončenia do štandardu. O lokalite: Obec Košolná leží 12 km severozápadne od krajského mesta Trnava a disponuje občianskou vybavenosťou – nachádza sa tu obecný úrad, materská škola, knižnica, potraviny. V prípade záujmu volať na tel. číslo: