inzercia, predaj, predám, bazár

Predám

Kategória: Záhradná technika

Predám záhradnu fontanku do jazierka používanú jednu sezónu. Dôvod predaja zrušenie jazierka. Cena je 20 euro po dohode viem poslať poštou. Na t.c Nové Zámky.
Predám
Podobné inzeráty
Predam uz nevyuzite zahradne pomocky
Predam bubon na hadicu v 99% stave. V podstate nepouzity. Cenu ponuknite Predam cerpadlo do studne. znacky IBO. Vsetky udaje su na stitku. Cerpadlo je funkcne.. Dovod predaja-slaby tlak. Cenu ponuknite
Predám trysku na čistenie ríms
Predám užitočného pomocníka - trysku, ktorou si veľmi efektívne poradíte so špinou a usadeninami v rímsach. Cena je symbolická. Ak k tryske prikúpite elektrickú reťazovú pílu (samostatný inzerát s cenou 35 eur), predám obidva kusy za 40 eur.
Predám starý oberák na ovocie
Predám starý oberák na ovocie - [7.12. 2022] Predám oberák na ovocie bez rúčky je tam len jej krátka zlomená časť
Predam slnecnik
Predam slnecnik na zahradu. Nam posluzil, avsak terasa uz ma pergolu a teda nam tento slnecnik len stoji v zahradnom domceku. Povodna cena 71€ po zlave z 90€. Predam za 40€ popripade ponuknite. moznost vymeny za elektricke naradie do dielne.
Predám konskú plečku
Predám dva ks. Konských plečiek na oborávanie zemiakov za koňom, obe plne funkčné cena za ks.50 € pri odbere oboch cena 80€ za obe. Ďalej predám kované železné brány 3 ks. A aj železné okr k ním. Cena 100€. Len osobný odber na sms neodpovedám.
Predám lis na hrozno/ovocie a demižony na víno
Predám lis na hrozno (málo používaný) vo veľmi dobrom stave. Výška zberného koša 37cm, priemer 29cm. K tomu predám demižony na víno, 2ks (10L a 25L), nepoškodené. Cena za lis 40 Eur Cena za fľaše: 10L - 10Eur, 25L - 15 Eur. Uprednostím záujemcu, ktorý by si vzal lis aj demižóny spolu, v tom prípade zľava. Podľa možnosti radšej osobný odber (Šurany). Kontaktujte ma prednostne na mail, prípadne sms.