inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Adidas Terrex Swift GTX

Kategória: Topánky, obuv

Predám nepremokavé Gore-Tex trekové topánky Adidas Terrex Swift GTX. Veľkosť 46 2/3. Obuté 1x. Stav novej topánky.
Inzerát platný do zmazania.
Pošlem aj na dobierku (+4,50€).
Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
Predám Adidas Terrex Swift GTX
Podobné inzeráty
Nové trekové topánky Adidas Terrex Swift R2 GTX
Nové, nenosené dámske trekové tenisky Adidas Terrex Swift R2 Gore-Tex (model FF3363), veľkosť EUR 36,2/3 (US 5.5 / UK 4). Bežná cena 100+ EUR. Poštovné v cene. Viac info a fotiek:
Nové trekové topánky Adidas Terrex Swift R2 Mid GTX
Nové, nenosené dámske trekové tenisky Adidas Terrex Swift R2 Mid Gore-Tex (model EF3358), veľkosť EUR 40,2/3 (US 8.5 / UK 7). Bežná cena 100+ EUR. Poštovné v cene. Viac info:
Predám Adidas terrex swift R3 gore-tex hiking
Predám Adidas terrex swift R3 gore-tex hiking Veľ. 10 1/2 , 5x obuté, dôvod predaja - jedno chodidlo mám väčšie, tak mi ľavá topánka nesedí a keďže už boli obuté, tak ich nejdem vracať do nemecka. kúpené cez
ADIDAS TERREX AX3 GTX          Veľkosť: 39 1/3
Predám nové 1 krát použitie Nevhodný darček stáli 85 eur ADIDAS TERREX AX3 GTX W EF3510 Veľkosť: 39 1/3
Adidas Terrex Stealth 420 gore-tex
Adidas Terrex Stealth 420 gore-tex GTX je špičková gore-texová trekingová obuv pre ženy. Vďaka podošve zo stealth gumy poskytuje vynikajúcu priľnavosť na akomkoľvek povrchu, aj keď je mokrý! Táto topánka je preto ideálna pre prístupy a nenáročné túry. Vďaka materiálu Gore-Tex Performace Comfort je priedušná a nepremokavá – vďaka čomu je ideálna do každého počasia a na blatisté cesty. Predtvarovaná podrážka Ortolite ponúka optimálny komfort pre vaše chodidlá. Tlmiaca vrstva Adiprénu v oblasti päty zaisťuje mäkké odpruženie a tým vysoký komfort nosenia. Pro-Moderator poskytuje ochranu a stabilitu strednej časti chodidla. link: Stav: ako nova (nosena 1x nesadla veľkosť) Veľkosť 36 2/3 Kontaktovat: (preferujem sms) Cena: 69 eur Pôvodná cena: 159,90 eur Podobne vlastnosti maju značky: Mammut, Puma, Nike, Salomom, Asolo, McKinley, Nord Blanck, Rossignol, Salewa, Millet, Adidas, Husky, LaSportiva, Petzl, Craft, Garmont, Merrell, La Sportiva, Pozrite aj moje ostatné inzeráty.
tenisky Adidas Terrex Hikster
Predám tenisky Adidas Terrex Velmi dobry stav , až na pár šmuh a malu dierku na ľavej teniske , viď foto Vhodné na bežné nosenie na jeseň ale aj na turistiku Veľkosť UK 9 , EU 43 1/3 kontakt mail , sms adidas , tenisky , tenisky na turistiku , terrex , hiker , hikster , adidas terrex