inzercia, predaj, predám, bazár

Predám adidas Yeezy Desert Boot Rock

Kategória: Topánky, obuv

Predám adidas Yeezy Desert Boot Rock

Veľkosť: US 9, EU 422/3
Predám tieto NENOSENÉ Yeezy DSRT Rock. Kupované 9/2021. Originál balenie, faktúra a záruka. Oficiálny predaj cez adidas CONFIRMED drop. Dôvod predaja je, že mám niekoľko párov Yeezy a tieto nevyužívam vôbec. Neboli ani raz nosené.

Cena 280€ vrátane poštovného. Prípadná dohoda na cene možná.

Malacky osobný odber, prípadne zašlem kuriérom SPS, DPD, Slovenská pošta, Česká pošta... Zásielkovňa - podľa dohody. V prípade zaslania kuriérom platba na dobierku, poštovné vopred na účet.
Predám adidas Yeezy Desert Boot Rock
Podobné inzeráty
Adidas Yeezy Desert Boot Rock
Predam tieto nové Yeezy Desert Boot Rock vel. 44 , čisto nové, bez krabice.
Kanady Red Desert značky Double Red, veľkosť 37
Predám vysokú celoročnú koženú outdoor obuv značky Double Red model Original Red Desert. Veľkosť 37, topánky boli raz obuté sú bez akéhokoľvek poškodenia, stav nové. Vhodné pre pánov, dámy aj deti. Dohoda možná. Jedná sa o topánky vo vojenskom štýle. Ľahké a pohodlné unisex topánky Original Red Desert v army štýle z edície #RED DESERT sú charakteristické svojím púštnym digitálnym vzorom s červenými pásikmi. Na hornej prednej a bočnej strane topánky je umiestnené červené logo DOUBLE RED.
Adidas Yeezy Foam RNR Desert Sand
Zdravím, predám Adidas Yeezy Foam RNR Desert Sand. Topánky boli málo používané a krabica je mierne poškodená. Cena je pevná. Kontaktujte ma cez email alebo sms.
Adidas Yeezy 500 Blush Desert Rat - veľkosť 43/44
Predám tenisky Adidas Yeezy 500 Blush Desert Rat vo veľkosti -> 43/44, nové - nepoužívané. Výborné a kvalitné spracovanie, veľmi pohodlné. Cena 130€, osobne Sobrance a okolie alebo pošlem na dobierku, v tomto prípade aspoň 10€ záloha + 6€ poštovné vopred na účet. - pri platbe celej sumy vopred na účet = poštovné 4€
Adidas Yeezy 500 Blush Desert Rat - veľkosť 43/44
Predám tenisky Adidas Yeezy 500 Blush Desert Rat vo veľkosti -> 43/44, nové - nepoužívané. Výborné a kvalitné spracovanie, veľmi pohodlné. Cena 100€, osobne Sobrance a okolie alebo pošlem na dobierku, v tomto prípade aspoň 10€ záloha + 6€ poštovné vopred na účet. - pri platbe celej sumy vopred na účet = poštovné 4€
Adidas Yeezy Boost V2 Desert Sage
Nenosené Adidas Yeezy Boost V2 Desert Sage, Veľkosť - UK 9