inzercia, predaj, predám, bazár

Predám akordeón Weltmeister Consona 96 basový Má známky použ

Kategória: Klávesové nástroje

Predám akordeón Weltmeister Consona 96 basový
Má známky používania , ale v super stave s krásnym zvukom
Cassotto- šachtový akordeón
- práva ruka štvorhlas
- ľavá ruka až páťhlas
V cene remene a kufor.
Možný osobný odber.
Mám v ponuke viacero nástrojov.
Predám akordeón Weltmeister Consona 96 basový Má známky použ
Podobné inzeráty
Kvalitný nemecký akordeón Weltmeister Consona 96 basový
Kvalitný nemecký akordeón Weltmeister Consona 96 basový, Cassotto- šachtový akordeón, top stav . 11/ 5 v pravej ruke štvorhlas v basoch až 5 hlas, vynikajúci akordeéo do follklóru. V cene remene a kufor. Možny osobný odber pošlem aj s poistením na dobierku exprés kurierom. Info na: Akordeón, harmonika, klávesová harmonika.
Predám akordeón Weltmeister Consona 96 basový- rezervované
Predám akordeón Weltmeister Consona 96 basový- Rezervované Má známky používania , ale v super stave s krásnym zvukom Cassotto- šachtový akordeón - práva ruka štvorhlas - ľavá ruka až páťhlas V cene remene a kufor. Možný osobný odber. Mám v ponuke viacero nástrojov.
Predám akordeón Weltmeister Consona 96 basový
Predám akordeón Weltmeister Consona 96 basový Má známky používania , ale v super stave s krásnym zvukom Cassotto- šachtový akordeón - práva ruka štvorhlas - ľavá ruka až páťhlas V cene remene a kufor. Možný osobný odber. Mám v ponuke viacero nástrojov.
Akordeón harmonika Weltmeister Stella 80 bas
Akordeón harmonika Weltmeister Stella 80 bas - [16.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Akordeón harmonika Weltmeister Stella 80 bas - 1 Akordeón harmonika Weltmeister Stella 80 bas - 2 Akordeón harmonika Weltmeister Stella 80 bas - 3 Ponúkam na predaj akordeon vhodný do ZUŠ, ako aj na bežné hranie. 3 hlas, 80 basov Viac informácií telefonicky na čísle 0917-828-899
Predám nový akordeón Weltmeister TopasIV- 96 basový
Predám nový akordeón Weltmeister TopasIV- 96 basový- záruka na nástroj 2 roky. Špičkový akordeón z Nemeckej dielne Weltmeister pre náročných,11/5 , registre, váha 10 kg. Nádherný zvuk, príplatková výbava Talianské hlasy. V cene nový tvrdý kufor alebo nový vak. Možný osobný odber, taktiež po dobe možnosť akordeón osobne doručiť k Vám. Info: Cenníkové cena nástroja: 3.650,- Euro
Predám nový akordeón Weltmeister TopasIV- 96 basový
Predám nový akordeón Weltmeister TopasIV- 96 basový- záruka na nástroj 2 roky. Špičkový akordeón z Nemeckej dielne Weltmeister pre náročných,11/5 , registre, váha 10 kg. Nádherný zvuk, príplatková výbava Talianské hlasy. V cene nový tvrdý kufor alebo nový vak. Možný osobný odber, taktiež po dobe možnosť akordeón osobne doručiť k Vám. Info: Cenníkové cena nástroja: 3.650,- Euro V ponuke mám viacero akordeónov. Info na: