inzercia, predaj, predám, bazár

Predám americkú parnú lokomotívu Bachmann.

Kategória: Modelárstvo

Málo jazdená, zachovalá, analog.
Mierka N, 1:160.Cena 45 eur + pošta/zásielkovňa.

Na SMS nereagujem.
Na dobierku neposielam, len po uhradení na účet.
Osobné prevzatie Bratislava- Dúbravka.
Predám americkú parnú lokomotívu Bachmann.
Podobné inzeráty
Predám americkú parnú lokomotívu Bachmann
Predám americkú parnú lokomotívu Bachmann. Málo jazdená, zachovalá, analog. Mierka N, 1:160. Cena 50 eur + pošta/zásielkovňa. Na SMS nereagujem. Na dobierku neposielam, len po uhradení na účet. Osobné prevzatie Bratislava- Dúbravka.
Predam parnu lokomotivu - tt
Predam parnu lokomotivu mierky tt, dlho bola v skrini, ale odskusal som ju jazdi pekne, predne svetla pri jazde svietia, idealne by ju bolo dobre mozno premazat po tych rokoch.
Predaj lokomotívy Bachmann , H0, 1:87
Predávam lacno lokomotívu, viď foto málo jazdenú, poškodené prepojenie na uhlák, provizorne som urobil. Jazdí bez problémov. Cena 99,-€ Uprednostňujem osobný odber v Bratislave Ružinove Prosím nevolajte, píšte na mail. Pozrite dobre foto
Predám Lokomotívu od značky MEHANO
DObrý deň, mám na predaj lokomotívu od značky MEHANO. Loko je úplne nová, iba vyskušaná, pri jazde svietia svetla, v predu biele a vzadu červené. Dôvod predaja je že je pre mňa pomalá, skôr je pre nadšencov pomalších loko. Predám ju za 40€ + pošta. Najlepšie osoobný odber. Píšte na mail marosbalaz20@ alebo volajte na . ĎAkujem.
Predám lokomotívu CSD HO ROCO
Predám novú nejazdenu len uloženú v obale lokomotívu CSD HO ROCO 62937
Predám lokomotívu Vectro TT
Predám lokomotívu TT Vectron NÁRODNÝ DOPRAVCA. Mašina je digital + zvuk. Vôbec nejazdená. Má jemne poškodený jeden zberač.