inzercia, predaj, predám, bazár

Predám autochladničku

Kategória: Príslušenstvo

Predám termoelektrický chladiaci/ohrievací box s objemom 15 litrov pre prevážanie potravín, ktoré je potrebné udržať teplé či studené. Box je úplne nový nepoužitý, len rozbalený. Dohoda možná, preferujem osobný odber. Číslo je vymyslené, kontaktujte na mailom. Pôvodná cena 145 teraz len 120. Podrobnosti a technické parametre na stránke
Predám autochladničku
Podobné inzeráty
Predám autochladničku.
Predám autochladničku možnosť zapojiť na 12v ale aj na 220v. Minimálne používaná. Neposielam kuriérom.
autochladnicka kompresorova
predam malo používanú kompresorovu autochladničku waeco cdf 26 je má 12/24v/230v chladí do -18stup.má ochrannú proti vybitiu batérie .mozna vymena za väčšiu alebo autochladničku na plyn .nová stala 570e . žiadna čína .
Predám ECG autochladnička AC 3021 HC dual
Predam autochladnicku ECG AC 3021 HC dual.Bola pouzita 2x - to znamena ze je skoro nova. Dovod predaja - nemam pre nu vyuzitie. Nie je ani poskriabana ani inak vizualne poskodena. Cena 60€ alebo dohoda.
Predám autochladničku na 12V/230V s reguláciou
Predám túto šikovnú mini chladničku či už do karavanu, kempu, chatu alebo do auta. Má napájanie zo sieťových 230V (na vidlicový klasický kábel, kúpite za 2€) ale i automobilových 12V (pridám nový kábel). Ako každá takáto chladnička založená na peltierovom článku, vie chladiť ale i zohrievať. Chladenie 60W / zohrievanie 50W. Má jednu vyberateľnú mriežku, odkvapový šuflík i odnímateľný košík dverí. Vyčistená a vydezinfikovaná. Cena pevná, viem poslať aj cez packetu. Aj platbou vopred na účet.
AUTO-CHLADNICKA
PREDAM AUTOCHLADNICKU AJ S GELOM DO MRAZNICKY- CHLADNICKY,CIZE JE MOZNE JU HNED POUZIVAT.DOHODA NEPOSKODENA. VOLAT NA
Autochladnicka
Predam tuto raz použitú autochladnicku na 12 aj 220V.