inzercia, predaj, predám, bazár

predám autodiagnostiku aj s pocitacom

Kategória: Príslušenstvo

predám auto diagnostiku aj s počítačom sú tam nainštalované 3diagnostiky.Vsetko funguje ako ma kopec veci je tam diagnostika čisto nová.Ma to aj bluethoot.
predám autodiagnostiku aj s pocitacom
Podobné inzeráty
Predám autodiagnostiku Autocom.
Predám autodiagnostiku Autocom+notebook Asus Eee PC 1001PX. Diagnostika Autocom osobné vozidlá aj nákladné do 2020. Česká verzia.
Predám autodiagnostiku TEXA Navigator NanoS
Predám značkovú originálnu diagnostiku TEXA NAVIGATOR NANO S so softvérom verzia CAR IDC5 v.71.0.0. V prípade zaujmu prepíšeme aj licenciu. Samozrejme možnosť ďalších aktualizácií. Kupovaná v ELIT, resp. LKQ v roku 2020. Ak nedvíham, napíšte sms a ja sa ozvem.
Diagnostická jednotka Renault Clip
Predám autodiagnostiku Renault Clip vhodná pre staršie aj novšie modely. Pár krát použitá ,ostala mi po predaji auta. Cena 130€.
Delphi
Predám autodiagnostiku Delphi .kabel ,diagnostika a 3×cd software.Pouzivana 1mesiac.
Autodiagnostika pre všetky auta
Predam 2x uni autodiagnostiku na vsetky auta,mam 2kusy ,diagnostikuju poruchy/chybove kody v riadiacej jednotke motora,vyčitanie/vymazanie chyb,čítanie skutočnych hodnôt atd Launch je v CZ jazyku a thinkcar v anglickom ,neposielam Lanch 60€ Thincar 30€....nieje potrebny PC,vlastne napajanie cez OBD zasuvku vo vozidle
Launch CRP 123E
Predám univerzálnu autodiagnostiku Launch CRP 123E. Dokáže čítať kód pripravenosti, zobrazovať údaje v reálnom čase, údaje v zmrazenom zábere atď. Samostatné zariadenie bez potreby pripojenia k počítaču alebo zakúpenia ďalšieho softvéru. Diagnostika je iba odskúšaná a aktualizovaná.