inzercia, predaj, predám, bazár

Predam balancnu podlozku

Kategória: Fitness, jogging

Predam fitnes balancnu podlozku, nepouzivana,na sms neodpovedam, volat 12-16:00 alebo mailom.
Predam  balancnu podlozku
Podobné inzeráty
Predam balancnu podlozku BOSU Home Balance Trainer
Predam balancnu podlozku BOSU Home Balance Trainer. Pouzivana par krat velmi dobry stav, vid foto. Uz ju nepotrebujem.
Predám balančnú podložku inSPORTline
Predám balančnú podložku donut ball. Má veľa použití: okrem cvičenia je vhodná na sedenie, oddych... Dá sa nafukovať ústami ako nomálny balón či plávanie koleso. Váha balíka okolo 1 kg, podľa toho si prosím k cene pripočítajte poštovné.
predám balančnú podložku
predám nevyužitú balančnú podložku komplet v krabici s DVD. len osobny odber Topoľčany
Sharp Shape ECO Yoga mat Unicorn
Predám novú originálne zabalenú podložku na jogu. Na sms neodpovedám. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty. Ak hľadáte podložku na jogu, ktorá bude nielen praktická ale aj štýlová, vyskúšajte podložku Sharp Shape ECO Yoga mat Unicorn s veselým vzorom jednorožcov. Mäkká podložka na jogu z mikrovlákna v hrúbke 35 mm poskytne dostatočné pohodlie pri cvičení. Po cvičení podložku jednoducho zbalíte a vďaka popruhu na nosenie ľahko prenesiete. Materiál podložky Sharp Shape ECO je umývateľný, takže môžete podložku po každom cvičení vyčistiť a predchádzať tak nežiadúcemu zápachu a predčasnému opotrebovaniu. Kľúčové vlastnosti podložky Sharp Shape ECO Yoga mat Unicorn, veľkosť 178 × 61 cm Štýlová podložka na jogu s originálnym vzorom Hrúbka 35 mm poskytuje dostatočné pohodlie pri cvičení Podložka Sharp Shape ECO Yoga je ľahko umývateľná Materiál mikrovlákno Súčasťou praktický popruh na ľahké prenášanie podložky
Predám stroj na posilnenie svalstva
Predám multifunkčný trenažér na posilnenie svalstva. Málo používaný vo výbornom stave. Možné cviky znázornené na trenažéri. Má otočný regulátor na nastavenie intenzity tréningu. Rozmer 55×34×50cm, max.120 kg. K tomu pridám aj balančnú podložku. Osobný odber v Bratislave alebo Novom Meste nad Váhom.
Predám posilňovací stroj
Predám multifunkčný trenažér na posilnenie svalstva. Málo používaný vo výbornom stave. Možné cviky znázornené na trenažéri. Má otočný regulátor na nastavenie intenzity tréningu. Rozmer 55×34×50cm, max.120 kg. K tomu pridám aj balančnú podložku. Osobný odber v Novom Meste n.Váhom alebo v Bratislave.