inzercia, predaj, predám, bazár

Predam barovy jedalensky stol stolik na jedenie

Kategória: Stoly

Predám barový stolík alebo stolík na jedenie v podstate univerzálne použitie. Stolík je na kolieskach môže mat široke využitie
Predam barovy jedalensky stol stolik na jedenie
Podobné inzeráty
predám barový stôl do kuchyne
Barový stolík do kuchyne , dub canyon, je to viacúčelová štýlová a praktická súčasť modernej kuchyne. Barový pult poslúži na stolovanie alebo príjemné posedenie s priateľmi. V menších priestoroch je ideálnym riešením nahradzujúcim veľký jedálenský stôl. Ideálnym doplnkom barového pultu je barová stolička. Dá sa použiť aj ako kancelársky stol alebo na prácu s počítačom.Trojpriečinkový regál poskytuje naviac aj príručný úložný priestor. V spodnej časti baru do výšky pracovnej dosky sa nachádzajú rektifikačné nožičky, ktoré pomôžu dorovnať prípadné nerovnosti. Nízky barový pult je vyrábaný z kvalitnej laminovanej drevotrieskovej dosky. Rozmery: šírka: 140 cm, hĺbka: 60 cm, výška: 85 cm. vrchná doska baru má hrúbku 25 mm, ostatné dosky majú hrúbku 16 mm ABS hrany barového pultu majú 2 mm, ABS hrany regála majú 0,5 mmKvalitný slovenský nábytok vyrábaný spoločnosťou DREVONA. Parametre Séria:BAR Šírka:140 cm Výška:85 cm Hĺbka:60 cm stolík má cca rok, nový stojí 120€ link:
Predam barovy stol stolik na jedenie
Predám barový stolík alebo stolík na jedenie v podstate univerzálne použitie. Stolík je na kolieskach Výška:55 Šírka:45
predám barový stolík do kuchyne
Bar do kuchyne BAR 1, dub canyon je to štýlová a praktická súčasť modernej kuchyne. Barový pult poslúži na stolovanie alebo príjemné posedenie s priateľmi. V menších priestoroch je ideálnym riešením nahradzujúcim veľký jedálenský stôl. Ideálnym doplnkom barového pultu je barová stolička. Dá sa použiť aj ako kancelársky stol alebo na prácu s počítačom.Trojpriečinkový regál poskytuje naviac aj príručný úložný priestor. V spodnej časti baru do výšky pracovnej dosky sa nachádzajú rektifikačné nožičky, ktoré pomôžu dorovnať prípadné nerovnosti. Nízky barový pult je vyrábaný z kvalitnej laminovanej drevotrieskovej dosky. Rozmery: šírka: 140 cm, hĺbka: 60 cm, výška: 85 cm. vrchná doska baru má hrúbku 25 mm, ostatné dosky majú hrúbku 16 mm ABS hrany barového pultu majú 2 mm, ABS hrany regála majú 0,5 mmKvalitný slovenský nábytok vyrábaný spoločnosťou DREVONA. Parametre Séria:BAR Šírka:140 cm Výška:85 cm Hĺbka:60 cm stolík má cca rok, nový stojí 120€ link:
predám barový stolík do kuchyne
Bar do kuchyne BAR 1, dub canyon je štýlová a praktická súčasť modernej kuchyne. Barový pult poslúži na stolovanie alebo príjemné posedenie s priateľmi. V menších priestoroch je ideálnym riešením nahradzujúcim veľký jedálenský stôl. Ideálnym doplnkom barového pultu je barová stolička. Trojpriečinkový regál poskytuje naviac aj príručný úložný priestor. V spodnej časti baru do výšky pracovnej dosky sa nachádzajú rektifikačné nožičky, ktoré pomôžu dorovnať prípadné nerovnosti. Nízky barový pult je vyrábaný z kvalitnej laminovanej drevotrieskovej dosky. Rozmery: šírka: 140 cm, hĺbka: 60 cm, výška: 85 cm. vrchná doska baru má hrúbku 25 mm, ostatné dosky majú hrúbku 16 mm ABS hrany barového pultu majú 2 mm, ABS hrany regála majú 0,5 mmKvalitný slovenský nábytok vyrábaný spoločnosťou DREVONA. Parametre Séria:BAR Šírka:140 cm Výška:85 cm Hĺbka:60 cm stolík má cca rok, nový stojí 120€ link:
Masívny dubový stôl - Jedálenský
Predám masívny dubový stôl. Všetky nerovnosti ako praskliny, hrče a pod. sú zaliate epoxidom a sú dokonale rovné s vrchnou doskou. Stôl váži cca 100kg Stôl je natretý 4x polomatným tvrdým voskovým olejom Osmo. Tvrdý voskový olej Osmo mu zaručuje odolonosť voči Cole, pivu, alkoholu a všetkým ostatným tekutinám a jedlám. Nohy sú kovové matné čierne, striekané práškovou farbou. (odolné voči poškriabaniu) Dostupné Rozmery: 140x90x76 - 499€ 160x90x76 - 529€ 180x90x76 - 559€ 200x90x76 - 599€ Kontaktuje ma najlepšie telefonicky, potom SMS, alebo mailom kedykoľvek (Niekedy mi chodia maily do spamu, preto mi radšej píšte SMS, alebo rovno telefonát Pri serióznom jednaní viem zabezpečiť aj dovoz DK a okolie. Výroba trvá približne 3 týždne. *Stôl z dubu, epoxidový stôl, stôl s epoxidom, jedálenský stôl. Fotky na obrázkoch sú stoly, ktoré už majú svojich majiteľov. Stačí požiadať a viem poslať veľa ďalších. Pri kúpe jedálenský a konferenčný stolík ponúkam zľavu 50€ na celý set. Ak máte záujem len o konferenčný stolík, kliknite na meno “Jakub” pod inzerátom
Písací stôl
Rastúci stôl - [18.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Rastúci stôl - 1 Rastúci stôl - 2 Rastúci stôl - 3 Rastúci stôl - 4 Rastúci stôl - 5 Rastúci stôl - 6 Rastúci stôl - 7 Rastúci stôl - 8 Rastúci stôl - 9 Rastúci stôl - 10 Predám rastúci stôl výškovo nastaviteľný pre deti ale aj pre kanceláriu s naklápacou pracovnou doskou,, šuflíkom a úložným priestorom s hákom na vonkajšie zavesenie napríklad tašky na notebook. Stôl je vo výbornom stave plne funkčný pripravený k okamžitému vyzdvihnutiu. Rozmery: 110cm x 73cm x 70cm Dohoda možná.