inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Basový zosilňovač Legendárny Hartke Kilo

Kategória: Zvuková technika

Basový zosilňovač, výkon: 2 x 500W @ 8, 4, alebo 2 Ohm, výkon v mostíku: 1000W @ 8, 4, alebo 2 Ohm, lampový predzosilňovač s 3 x 12AX7, lampový 3-pásmový equalizer, ovládače: basy, stredy, výšky, grafický 10-pásmový equalizer, vstavaný obvod Hartke Shape a Bass Attack overdrive, nastaviteľný kompresor, tlačidlá Deep a Bright, DI výstup sa spínaním: vstup, efekty, kompresor, EQ, výstup pre ladičku, funkcia "ground lift" pre redukciu brum , efektová slučka.

Hartke Kilo 1000 je stereo basgitarový zosilňovač veľkosti 3U. Je určený ako do skúšobne tak i väčšie pódia. Vyniká pomerom cena / výkon. Maximálny výkon tohto modelu je 2 x 500W alebo 1000W v Bridged mono móde. Minimálna impedancia pripojených reproduktorov je 2 Ohm. Predzosilňovač je osadený troma 12AX7 elektrónkami.

Dohoda určite možná
Predám Basový zosilňovač Legendárny Hartke Kilo
Podobné inzeráty
Hartke hlava a box
Predám basovú hlavu Hartke LH1000 a Hartke HD 4x10 (1000W). Celkový výkon čistých 850W. Aparát je nový bez akýchkoľvek poškodení s papiermi v pôvodnom balení. Pridám potrebné káble. Mám aj efekt podpisový podel Billy Sheehan za 180€ so špeciálnymi káblami na efektové slučky. V tejto kombinácii sa dá docieliť neuveriteľne parádny zvuk pasívnej a aktívnej basy. Neposielam. Iba osobný odber v KE. Kontaktujte ma emailom, t.č. je vymyslené.
Profesionálny zosilňovač
Crest Audio Pro-LITE 5.0 DSP Koncový zosilňovač Class D pre hudobné skupiny, pre hudobné skupiny, kluby a DJ, 2x 1000W/8Ohm, 2x 1725W/4Ohm, 2x 2600W/2Ohm Celý popis produktu Popis Parametr k produktu POPIS CREST AUDIO PRO-LITE 5.0 DSP Koncový zosilňovač Class D pre hudobné skupiny, pre hudobné skupiny, kluby a DJ, 2x 1000W/8Ohm, 2x 1725W/4Ohm, 2x 2600W/2Ohm Koncový zosilňovač s DSP jednotkou, pre PA systémy, pevné inštalácie,hudobné skupiny, kluby a DJ Koncový zosilňovač Crest Audio PRO-LITE 5.0 sa vyznačuje neuveriteľne ľahkým, účinným prevedením s vysokým výkonom a stabilnou prevádzkou. Crest Audio Pro-LITE 5.0 zosilňovač je navrhnutý s využitím pokročilej vysokorýchlostnej triedy D spoločne s dizajnom spínaného napájacieho zdroja, ktorý znižuje hmotnosť a zvyšuje spoľahlivosť, tepelnú účinnosť a výkon v paralelných, stereo a bridge režimoch. Pro-Lite 5.0 sa môže pochváliť dvoma kanálmi s nezávislou výhybkou na 100Hz a výkonmi 1725 W na kanál pri 4 ohmoch stereo pri iba 6,5 ??kg hmotnosti. Robustné napájanie umožňuje týmto zosilňovačom dodávať konzistentný a stabilný výkon aj do nízkych frekvencií. Zosilňovače PRO-LITE série sú v každom detaile konštruované ako silné a spoľahlivé, presne tak, ako profesionálni užívatelia očakávajú od značky Crest Audio. Robustná konštrukcia základnej dosky s väčším dôrazom na kritické komponenty ako sú extra veľké kondenzátory a cievky ktoré optimalizujú 2-ohm prevádzku predstavujú jasný smer spoľahlivej prevádzky aj v limitných stavoch. Systém ochrán zahŕňa Crest Audio proprietary ACL (automatické obmedzenie clipu), ktoré ochraňuje zosilňovač odosielať potenciálne škodlivý clip signál do reproduktorov a DC, teplotnú ochranu, signál a Active stavy indikované LED na čelnom paneli zosilňovača. - Zosilňovač Class D Výkony: - 2 Ohm Stereo - 2x 2600 W (2 x 2 ohms) - 4 Ohm Stereo - 2x 1725 W (2 x 4 ohms) - 8 Ohm Stereo - 2x 1000 W (2 x 8 ohms) - DSP jednotka: Crossover, Band-Pass filtre, 4-ch parametrický EQ, Horn EQ, Delay, Limiter, User Presety - Ochrany: teplotná, DC ochrana, subsonic ochrana, ochrana proti zlej záťaži, ochrana proti pod/nadpätiu - Vstupy: Dual kombinácia XLR/Jack - Výstupy: 2x Speakon (Ľavá/Pravá) - Výstupy: 2x XLR Thru - Hmotnosť: 5,9kg - Teplotne riadený ventilátor 80mm - 2 regulátory na čelnom paneli - crossover prepínač pre H.P.F, Normal a L.P.F - input mode prepínač
Basové kombo- Hartke A35
Predám basové kombo- Hartke A35. Výkon: 35W, reproduktor: 1 x 10 "basový, hliníková membrána, 1 x vstup, 3-pásmový equalizer, Bright, nastaviteľný limiter, symetrický XLR linkový výstup, efektová slučka, sluchátkový výstup, dvojpolohový box. Rozmery: 42,1 x 38,1 x 32,0 cm. Hmotnosť: 13,6 kg. Bolo používané iba na domáce cvičenie.
Warwick Gnome
Basovy / basgitarovy zosilovac Vykon 200w pri 4Ohm a 130w pri 8Ohm Trojpasmovy ekvalizer, (basy, stredy, vysky), gain, master, vzadu groundlift tlacitko Pouzivany 5 mesiacov v skusobni a na par malych koncertoch Inak je to velmi skladna a sikovna krabicka, vyvazeny a pekny zvuk Moznost vyskusat je samozrejmost Poslem kludne postou alebo osobne Pri rychlom jednani je mozna zlava Nejakej zaujimavej vymene za nieco v odovnej cene (efekt, wireless, atd) sa nebranim Volajte, piste ibanezs, fender, warwick, zosilovac, zosilnovac, reprak, reprobox, kombo, basa, basgitara, basovy, basgitarovy, ampeg, laney, hartke, esp ltd, jackson, gitara
Predam kombo Hartke HD15
Predam nove basove kombo Hartke HD15.
Predam hartke vx 410
Predam basovu bednu hartke vx 410 s kolieskami.