inzercia, predaj, predám, bazár

Predám betonovu garaž

Kategória: Garáže

Predbežne zistujem zaujem o betonovu garaž, dlžka 5,3m šírka 3,10m a výška 2,26m. plocha asi 16 m2. 37 m3 objem.
nachadza sa v Detve, odvoz si treba zabezpečiť na streche su 4 oká na uchytenie, garaž nema svoju podlahu, je len položena na paneloch.vahu odhadujem na 10t.aj s bránou
Predám betonovu garaž
Podobné inzeráty
Betónová prefabrikovaná garáž - prenosná, TOP CENA
GARAZ JE REZERVOVANA !!!!! GARAZ JE REZERVOVANA !!!!! GARAZ JE REZERVOVANA !!!!! ◄◄◄ KONTAKT: ►►► POPROSIM LEN VOLAT, na emaily neodpovedám. Predam tuto zachovalu betonovu garaz , je prenosna ma drziaky. Garáž má 4 roky, velmi dobry stav. Predávam z dôvodu nadbytočnosti. Betonova garáž,šírka 3,35….výška 2,50…..dľžka 5,50 m , vaha cca 8-9 ton. Garaz sa nachadza 5 km od mesta Senec. Dopravu ku Vam resp. auto s rukou viem zabezpecit ovela lacnejsie ako firmy si pytaju . CENA : 2999 € komplet aj s branou.
Garáž s pozemkom v osobnom vlastníctve Michalovská  Košice
Marek Kažimír v zastúpení realitnej spoločnosti ADVOCAT REAL, s.r.o. vám exkluzívne ponúka na predaj garáž v osobnom vlastníctve. Garáž je lokalizovaná v mestskej časti Košice - Západ na Michalovskej ulici. Garáž je radová na pozemku vo vlastníctve predávajúcich. Garáž má dvojkrídlové dvere, betónovú podlahu, regále a je v udržiavanom stave, steny vymaľované. Výborná lokalita, veľmi dobrý a bezpečný prístup ku garáži s výborným osvetlením, v blízkosti bytové domy. Garáž je možné napojiť na elektrickú energiu. Kúpna cena zahŕňa províziu pre realitnú spoločnosť a všetky poplatky súvisiace s prevodom vlastníckeho práva ku garáži a k pozemku. Platba je možná v hotovosti alebo cez hypotekárny úver, ktorý vám pomôžeme získať za výhodných podmienok. V prípade akýchkoľvek otázok a vášho záujmu o obhliadku som k dispozícií na mobilnom čísle: .
Predám betónovu garáž s plechovými dverami
Predám betónovu garáž s plechovými dvojkrídlovými dverami. Strecha má nový hydroizolačný náter. Na streche sú 4 ks oceľové oká na nakládku. Predám 4 ks betonove panely 3x2m.
Predám betónovú garáž.
Predám betónovú garáž v Rohožníku. V garáži nieje elektrika. Z vonka je pridaná aj petlica.
Predám betónovu garáž s plechovými dverami
Predám betónovú garáž s plechovými dvojkrídlovými dverami. Strecha má nový hydroizolačný náter. Na streche sú 4 ks oceľové oká na nakládku.
Predám betónovú garáž s bránou
Predám betónovú garáž s bránou. Vhodná pre parkovanie jedného auta. Dĺžka 5,5 metra Šírka 3,3 metra Vnútorná výška 2,3 metra