inzercia, predaj, predám, bazár

Predám betónovu garáž s plechovými dverami

Kategória: Garáže

Predám betónovu garáž s plechovými dvojkrídlovými dverami. Strecha má nový hydroizolačný náter. Na streche sú 4 ks oceľové oká na nakládku.
Predám 4 ks betonove panely 3x2m.
Predám betónovu garáž s plechovými dverami
Podobné inzeráty
Predám betónovu garáž s plechovými dverami
Predám betónovú garáž s plechovými dvojkrídlovými dverami. Strecha má nový hydroizolačný náter. Na streche sú 4 ks oceľové oká na nakládku.
Garáž na ul. P.O.Hviezdoslava pri Hypertescu
Ponúkame NA PREDAJ klasickú betónovú garáž s plechovými dverami. • Garáž je úplne suchá a vo výbornom stave • Možnosť doviesť elektriku, tak ako aj v susednej garáži (viď foto) • Súčasťou predaja je aj vysporiadaný pozemok pod garážou o veľkosti 18m2 • Ihneď k dispozícii 49°13'18.4"N 18°45'49.5"E 49.221778, 18.763750 V prípade záujmu volajte pre viac informácií alebo dohodnutie si termínu obhliadky. Monika Vojtíková moan.reality@
Betónová prefabrikovaná garáž - prenosná, TOP CENA
GARAZ JE REZERVOVANA !!!!! GARAZ JE REZERVOVANA !!!!! GARAZ JE REZERVOVANA !!!!! ◄◄◄ KONTAKT: ►►► POPROSIM LEN VOLAT, na emaily neodpovedám. Predam tuto zachovalu betonovu garaz , je prenosna ma drziaky. Garáž má 4 roky, velmi dobry stav. Predávam z dôvodu nadbytočnosti. Betonova garáž,šírka 3,35….výška 2,50…..dľžka 5,50 m , vaha cca 8-9 ton. Garaz sa nachadza 5 km od mesta Senec. Dopravu ku Vam resp. auto s rukou viem zabezpecit ovela lacnejsie ako firmy si pytaju . CENA : 2999 € komplet aj s branou.
Prenajmem obrovskú garáž 28m2, možne rozšírenie o 10-tky m2
Prenajmem veľkú garáž v Mlynskej doline (Bratislava, Karlová Ves, ul. Staré grunty) s výmerou cca 28m2. Garáž je situovaná pred väčším rodinným domom. Hlavná vstupná brána ma šírku 235 cm. Priamo v garáži sa nachádza elektrina (230V a aj trojfázové napätie 400V) a voda (aj umývadlo). Garáž je možné využiť aj na iné účely ako parkovanie (napr. ako sklad alebo iné podnikateľské aktivity), no za iných finančných podmienok. Taktiež je možne rozšíriť prenájom aj o priľahlé vykurované priestory (spriechodnene dverami) o desiatky m2, aj so sociálnym zázemím. Vstup do garáže je možný okrem garážovej brány, aj samostatnými bočnými dverami, čo robí garáž ešte viac flexibilnou, pre jej multispektrálne využitie. Garáž je prirodzene presvetlená, okrem sklenených dlaždíc nad bránou má aj svoje vlastné okno. Pred garážou sú nainštalované aj bezpečnostné kamery, ktoré zaručujú vysoký bezpečnostný štandard. Minimálna doba nájmu je pol roka. Cena je od 165€ + 15€ energie. Cena bude stanovená v závislosti od spôsobu využitia, uvedená cena je za predpokladu súkromného (nekomerčného) využitia, napr. na uskladnenie veci, parkovanie auta a pod. (priestor nie je určený na prevádzkovanie autoservisu, pneuservisu, umývania aut a pod.)
Predám betonovu garaž
Predbežne zistujem zaujem o betonovu garaž, dlžka 5,3m šírka 3,10m a výška 2,26m. plocha asi 16 m2. 37 m3 objem. nachadza sa v Detve, odvoz si treba zabezpečiť na streche su 4 oká na uchytenie, garaž nema svoju podlahu, je len položena na paneloch.vahu odhadujem na 10t.aj s bránou
Garáž s pozemkom v osobnom vlastníctve Michalovská  Košice
Marek Kažimír v zastúpení realitnej spoločnosti ADVOCAT REAL, s.r.o. vám exkluzívne ponúka na predaj garáž v osobnom vlastníctve. Garáž je lokalizovaná v mestskej časti Košice - Západ na Michalovskej ulici. Garáž je radová na pozemku vo vlastníctve predávajúcich. Garáž má dvojkrídlové dvere, betónovú podlahu, regále a je v udržiavanom stave, steny vymaľované. Výborná lokalita, veľmi dobrý a bezpečný prístup ku garáži s výborným osvetlením, v blízkosti bytové domy. Garáž je možné napojiť na elektrickú energiu. Kúpna cena zahŕňa províziu pre realitnú spoločnosť a všetky poplatky súvisiace s prevodom vlastníckeho práva ku garáži a k pozemku. Platba je možná v hotovosti alebo cez hypotekárny úver, ktorý vám pomôžeme získať za výhodných podmienok. V prípade akýchkoľvek otázok a vášho záujmu o obhliadku som k dispozícií na mobilnom čísle: .