inzercia, predaj, predám, bazár

Predám bezfalcove dvere s rámami

Kategória: Ostatné

Predám bezfalcove dvere s rámami Polska norma 202 cm rôzne veľkosti bielej farby 80 Ĺ+P, 70 Ĺ+P. Cena spolu dvere s rámom 60 €.
Zároveň predám zárubne kúpené v Merkury, ktoré mi zostali zo stavby domu a to 80 L 100-140, 80 P 100-140, 70 L 100-140 - biele. Cena za kus 50 € Mob.
Predám bezfalcove dvere s rámami
Podobné inzeráty
Medomet automaticky 9 ramikovy
Medomet 9 rámový, automatický MK- 9P , Ø940, 12V / 220V - určený na čerpanie medu. Medomet je plne automatický, má ovládací panel, je vybavený výpustným kohútikom a má veľkú stabilitu vďaka spoľahlivému a premyslenému rámu s krížom. Medzi kazetami sú špeciálne priečky vyrobené z nerezovej ocele AISI 304 . Automatický 9-rámový medomet "MK- 9P " , vyrobený z potravinárskej nerezovej ocele AISI 304 , hrúbka nádrže 0,8 mm, kazety sú vyrobené z tyče hrúbky 4 mm (AISI 304) . Stojan medometu je vyrobený z ocele 3 . V medomete "MK- 9P " je nainštalovaných 9 rotačných kaziet. Pri odčerpávaní sa kazety otáčajú smerom k nádrži (dostanú sa úplne do tvaru tetivy) a pôsobením odstredivej sily sa med odčerpáva z rámikov striedavo z každej strany v dôsledku reverznej funkcie. V jednom procese čerpania môžete odčerpať nasledujúci počet snímok: Rámček na zásobník (polrámik) 145 mm - 18 ks, rámik Rut 230 mm - 9 ks, rám Dadan 300 mm - 9 ks. Na medomete je nainštalovaný ovládací panel, ktorý je navrhnutý a nakonfigurovaný špeciálne pre maximálny výsledok čerpania v tomto medomete. Vďaka diaľkovému ovládaniu je čerpanie plne automatické, bez zásahu včelára. V ovládacom paneli je naprogramovaných 6 programov, čo umožňuje zvoliť optimálny režim pre čerpanie rôznych typov rámikov a minimalizuje možnosť poškodenia buniek. Čas čerpania závisí od zvoleného programu a pohybuje sa od 3 minút do 5 minút v závislosti od viskozity medu, typu rámika a zvoleného programu. Ovládací panel má možnosť manuálne prekonfigurovať ktorýkoľvek z programov. Pre ochranu počas prevádzky je ovládací panel vybavený tlačidlom núdzového zastavenia, nádrž s rámami je prekrytá špeciálnym ochranným krytom z polykarbonátu (slúži aj ako ochrana pred znečistením), ktorý je pripevnený na pántoch. Na vypustenie medu z nádrže medometu je k dispozícii vypúšťací ventil, ktorý je tiež vyrobený z nehrdzavejúcej ocele AISI 304, s vnútorným priemerom 57 mm a ventilom, ktorý je možné otvárať v rôznych smeroch (pre pohodlie). Doba čerpania (čerpací cyklus) rámikov na radiálnom medomete MP-48n, 12V / 220V: Rám 145 mm - 5 min., Rám 230 mm (koreň) - 3 min 40 sek ., Rám 300 mm (Dadan) - 2 minúty 30 sekúnd . Počas prevádzky medometu je nádrž s rámami uzavretá špeciálnymi ochrannými priehľadnými krytmi z monolitického polykarbonátu. Na núdzové zastavenie bubna počas prevádzky sa na riadiacej jednotke nachádza tlačidlo núdzového zastavenia. Vlastnosti: - pohon medometu - 12/220 V; - výkon elektromotora - 370 W; - hmotnosť - 70 kg; - priemer nádrže - 940 mm; – výška medometu – 1020 mm; - šírka so stojanom - 1010 mm; - vrecko na med - 70 litrov.
Bezfalcove dvere - sive
Predám bezfalcove dvere 70cm - sivé Cena bez kľučky a zámku - 20€ Cena so zamkom a kľučkou - 40€ Osobný odber Košice
Posuvne dvere ikea PAX
Predam dvere s ramami znacka Pax, ram strieborny, dosky biele 4ks
kovanie - guľa na bezpečnostné dvere COMEX
Ponúkam na predaj americkú guľu so zámkom ACT R (NEREZ) Dverové kovanie je určené pre bezfalcové dvere predovšetkým pre americke bezpecnostne dvere Comex, ktore sa uz nevyrabaju, a tento zamok je problem zohnat… Zámok je uzamykateľný len v jednom bode (z vonkajšej strany) Vhodné pre pravé aj ľavé dvere. na hrúbku 30 - 50 mm Priemer gule je 5,5 cm, priemer rozety je 7,5 cm. Obsahuje protikus s montážnym materiálom a 3 kľúče jedna sa novú nikdy nepožitú kľučku Dôvod predaja: nevyužitie osobny odber vo VK alebo dobierka (4€) vopred na ucet pripadne zaslanie celej sumy vopred na ucet, v tom pripade je postovne zdarma kontakt tel alebo mailom povidna cena 52€ predam za 35
Predám interiérové dvere
Ponúkam na predaj interiérové dvere značka Wensdoor viď foto. Ide o bezfalcové dvere s magnetickým zámkom, kvalitným kovaním a kľučkou. Mám cca 20 ks. Cena je za komplet dvere, zárubne, kovanie, zámok, kľučka. Mám rôzne rozmery 70-80, pravé aj ľavé.
kovanie - guľa na bezpečnostné dvere COMEX
Ponúkam na predaj americkú guľu so zámkom ACT R (NEREZ) Dverové kovanie je určené pre bezfalcové dvere predovšetkým pre americke bezpecnostne dvere Comex, ktore sa uz nevyrabaju, a tento zamok je problem zohnat… Zámok je uzamykateľný len v jednom bode (z vonkajšej strany) Vhodné pre pravé aj ľavé dvere. na hrúbku 30 - 50 mm Priemer gule je 5,5 cm, priemer rozety je 7,5 cm. Obsahuje protikus s montážnym materiálom a 3 kľúče jedna sa novú nikdy nepožitú kľučku Dôvod predaja: nevyužitie osobny odber vo VK alebo dobierka (4€) vopred na ucet pripadne zaslanie celej sumy vopred na ucet, v tom pripade je postovne zdarma kontakt tel alebo mailom