inzercia, predaj, predám, bazár

Predám bicykel MAYO hobby 24"

Kategória: Horské bicykle

Predám chlapčenský bicykel MAYO hobby 24 " v používanom stave. viď.foto
Predám bicykel MAYO hobby 24"
Podobné inzeráty
MTB bicykel Mayo Hobby XC-stav ako nový
Predám MTB bicykel Mayo Hobby XC.Kolesá 26",dvojstenné ráfky.Uni rám -pre pánov aj dámy.Shimano Tourney 18 prevodov,Shimano RevoShift otočné radenie.Alu-V brzdy,+bočný stojan.Nejazdený bicykel v stave ako nový.Vhodný na výšku približne 150-175 cm.Platí do zmazania.Najlepšie telefonovať.
MTB bicykel Mayo Hobby XC-stav ako nový
Predám MTB bicykel Mayo Hobby XC.Kolesá 26"-dvojstenné ráfky.UNI rám-vhodný pre muža aj ženu.Shimano Tourney 18 prevodov,Shimano RevoShift otočné radenie.ALU V-brzdy+bočný stojan.Nejazdený bicykel v stave nového.Vhodný na výšku približne 150-175cm.Platí do zmazania.Najlepšie telefonovať.
MTB bicykel Mayo Hobby XC-stav ako nový
Predám MTB bicykel Mayo Hobby XC.Kolesá 26",dvojjstenné ráfky,UNI rám vhodný pre mužov aj ženy.Shimano Tourney 18 prevodov,Shimano RevoShift otočné radenie,Alu V-brzdy+bočný stojan.Takmer nejazdený bicykel,v stave ako nový.Vhodný na výšku približne 150-175cm.Platí do zmazania.Najlepšie telefonovať.
MTB bicykel Mayo Hobby XC-stav ako nový
Predám MTB bicykel Mayo Hobby XC.Kolesá 26"-dvojstenné ráfky.Rám typu UNI-vhodný pre mužov aj ženy.Shimano Tourney 18 prevodov,otočné radenie Shimano RevoShift.ALU V brzdy, bočný stojan.Bicykel takmer nejazdený v stave ako nový!Vhodný na výšku približne 150-175 cm.Platí do zmazania.Cena je pevná.Najlepšie telefonovať.
Horský bicykel MAYO
Predám horský bicykel MAYO xc hobby veľkosť kolies 26 prehadzovacky shimano 3x7 speed odpružena predná vydlica nastaviteľná V brake brzdy odrazky. Bicykel ma nove gripy a zadná gumu. Používaný plne funkčný zachovalý nastavený Cena 85 eúr Dubnica nad Váhom inzerat platí do zmazania
Predám detský bicykel Mayo 24"
Predám detský bicykel Mayo hobby 24" v zachovalom stave.