inzercia, predaj, predám, bazár

Predám blúzu svk digi/púšť

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám blúzu svk digi pušť ,vel.2/50 ,
cena 25€ + pošta.
Predám blúzu svk digi/púšť
Podobné inzeráty
Predám blúzu svk digi/púšť
Predám blúzu svk digi pušť ,vel.2/50 , cena 30€ + pošta.
Predám Blúzu Originál Britskéj Armády Velkosť:XL
Predám Blúzu Originál Britskéj Armády Velkosť:XL Blúzu som nikdy nenosil,ale nosil ju neaký Britský vojak,možno aj niekde v boji,tak že ide o originál. Vzor:Púštny. Celá blúza vrátane nášiviek sú originálne a autentické.Blúza v pôvodnom stave!Súčasťou 2 náhradné gombíky. Kontaktujte ma kedykoľvek na mobil,pošlem aj poštou,ďakujem. Maskáčova blúza,maskáče,maskáčová bunda.
Predám Blúzu Originál Britskéj Armády Velkosť:XL
Predám Blúzu Originál Britskéj Armády Velkosť:XL Blúzu som nikdy nenosil,ale nosil ju neaký Britský vojak,možno aj niekde v boji,tak že ide o originál. Vzor:Púštny. Celá blúza vrátane nášiviek sú originálne a autentické.Nášivky boli už súčasťou blúzy.Nepoškodená blúza v pôvodnom stave!Súčasťou 2 náhradné gombíky. Kontaktujte ma kedykoľvek na mobil aj večer,pošlem aj poštou,ďakujem. Maskáčova blúza,maskáče,maskáčová bunda.
Výstrojné sučiastky ossr, asr, čsla
Ponúkam na predaj tieto originál vojenské výstrojné sučiastky, všetko nové, nenosené veci: čiapka vz 2007 digi les veľ.58 - 12€ čiapka čsla tonak nasavrky veľ.55 - 6€ čiapka vz 97 veľ.57 - 10€ 2x kuklošál - 7€/kus kožený opasok čsla bez dohody 98cm a 110cm - 12€ za kus 2x trojprsté rukavice, jedny tmavšia farba, jedny svetlejšia farba - 5€/pár taktické rukavice - 13€ pár taktické rukavice dlhé - 18€ pár Pošlem aj poštou alebo zásielkovňou. Vyhľadávanie: ossr, asr, csla, vojenske veci, vystrojne suciastky, vz. 2007 digi les, vz 07 digi les, digital les, vz 85, košeľa, opasok, šál
košeľa vz.2007 digi púšť
nová, veľkosť 2/40
Blúza vz.2007 - 2/50
Predám raz vypranú bluzu v digi les 2007 vo veľkosti 2/50. Preferujem zasielkovnu, pre viacej informácii ma kontaktujte cez mail alebo SMS.