inzercia, predaj, predám, bazár

Predám bodovú lampu s 3 svietidlami

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám hnedú bodovú lampu s 3 nastavieľnými svietidlami pre žiarovky E27 - max. 60 Wattov - buď pre Edisonové vláknové žiarovky - klasické a bodové alebo aj pre novšie šetriace LED žiarovky. Svietidlá sú kovové, ostatné časti umelá hmota. Vhodné napr. na bodové nasvietenie priestoru, obrazov, nábytku atď.

Píšte na formulár nižšie...
Predám bodovú lampu s 3 svietidlami
Podobné inzeráty
Predám bodovú kovovú retro lampu
Predám nastaviteľnú bodovú kovovú retro lampu na múr alebo strop (závit pre žiarovky E-27). Môžete si ju prestriekať na rôzne farby. V prípade záujmu píšte na formulár (e-mail) nižšie.
Lampa so štyrmi svietidlami
Predám lampu so štyrmi svietidlami. Objímky na žiarovky sú s malým závitom. Lampa je bez žiaroviek. Svietidlo vhodné do predsiene, alebo kuchyne. Iba osobne v Stupave.
Predám úplne novú solárnu LED lampu aj na vonkajšie použitie
Predám úplne novú, nepoužitú solárnu LED lampu so 100led diódami rozložených na 3 stranách lampy pre čo najefektívnejšie osvetlenie exterieru alebo interieru. -Lampa má vstavaný akumulátor 1* 3.7V 2200mAH lithium bateria, ktorý je dobíjaný solarným panelom. -Má svetelný senzor tak že sa zapína automaticky po zotmení. -Vďaka ochrane IP65 môžte lampu použiť v exterieri, za daždža, prípadne prašnom prostredí -Prevádzková doba na jedno nabitie je cca. 8-10 hodín -Rozmery: 130*88*47mm -Svietivosť 1200 lm Lampu je možné vypnúť, teda neovladá sa len za pomoci svetelného senzoru. Lampu možno prišrobovať na stenu za pomoci 1 skrutky, ktorá je súčasťou balenia. Mám viac kusov Cena za kus je 13€, preferujem osobný odber, no po dohode pošlem aj na dobierku (+3,50€)
Svietidlá, lampy.
Predám stojanové kovové lampy v.115cm 15€ kus, málo používanú kovovú stojanovú lampu s troma žiarovkami, kov je zárukou dlhej životnosti a vysokej odolnosti 30€,kovovú lampu s bielym tienidlom 15€,lampu bez tienidla 10€,lampu s tienidlom 10€,nočnú retro lampu 15€.
Bodová lampa so štipcom RANARP z Ikea.
Predám 2 ks lámp z Ikea. Ako nové. Lampa má dve funkcie – môžete ju použiť ako bodovú lampu so štipcom alebo ju pripevniť k stene ako nástennú lampu. Svetlo môžete jednoducho nasmerovať, keď to potrebujete, vďaka nastaviteľnej hlave lampy. Môžete napríklad nasmerovať svetlo na knihu, keď čítate alebo ho použiť na rozsvietenie alebo nasmerovať na zdôraznenie určitej oblasti v miestnosti. Lampa je ľahká a možno ju jednoducho presunúť tam, kam to potrebujete. Jednoducho sa upevní pevne na miesto. Len osobný odber Prievidza a okolie a len oba kusy naraz. Cena je za 1 kus aj so žiarovkou.
Predám luster
Predám veľmi pekný luster. Nepoškodený, ako nový v 100% stave. S piatimi svietidlami, dá sa pripojit na 2-packovy vypínač, teda nemusia svietiť všetky žiarovky naraz. Tienidla sú sklenené perletove. Je na žiarovky, čo je výhodou oproti svietidlami, kde sa svetelný zdroj nedá meniť. Dôvod predaja je, že je nevyužitý. Pred predajom ho samozrejme ešte dočistím.