inzercia, predaj, predám, bazár

Predám boxer na ruku

Kategória: Ostatné

Predám nový boxer na ruku. Cena 8 € plus poštovné, platba vopred. Prosim kontaktovať len cez email.
Predám boxer na ruku
Podobné inzeráty
Boxer na ruku
Predám zberateĺovi boxer na ruku + poštovné.(prosím volať,nie SMS)
Elektronické šípky - stoný futbal - kalčeto - BOXER
Ponúkam na prenájom zábavne automaty, stolný futbal, kalčeto, elektronické šípky, šípkový automat a NOVINKU BOXER S CENAMI.Ponúkame provízie podĺa dohody, 24 hod.servis bezplatne. Popis silovy automat boxer:Keď hráč dosiahne určitý počet bodov (333, 444, 555, 777, 888, 999), vyhráva cenu. Boxer s cenami je zábavný automat, ktorý zaručí skvelú zábavu pre mladých ľudí aj dospelých. Stroj meria silu nárazu na hrušku a potom zobrazuje výsledok merania v bodoch.
Elektronické šípky - stoný futbal - kalčeto - BOXER
Ponúkam na prenájom zábavne automaty, stolný futbal, kalčeto, elektronické šípky, šípkový automat,šipkostroj a NOVINKU BOXER S CENAMI.Ponúkame provízie podĺa dohody, 24 hod.servis bezplatne. Popis silovy automat boxer:Keď hráč dosiahne určitý počet bodov (333, 444, 555, 777, 888, 999), vyhráva cenu. Boxer s cenami je zábavný automat, ktorý zaručí skvelú zábavu pre mladých ľudí aj dospelých. Stroj meria silu nárazu na hrušku a potom zobrazuje výsledok merania v bodoch.
Opierka pod ruku do auta
Opierka pod ruku do auta Predám nepoužitú/nevyužitú opierku pod ruku do auta čierna s čiernym šitím
Retiazky na ruku, na krk
Retiazka na krk má 53 cm, retiazka na ruku 21 cm. Obe sú z chirurgickej ocele a darčekové balenie k tomu. Cena za obidve 20€. Dve menšie retiazky na ruku, pre neho a pre ňu, s možnosťou vygravírovania mena, zdobené srdiečkom na konci, majú 21 cm a 19,5 cm. Sú strieborné. Spolu 15€. Žiadna retiazka nebola nosená. Nevhodný darček. V prípade kúpy spolu 30€.
BB=Dodávka so šoferom  Peugeot Boxer L3H2
BB=Dodávka so šoferom Peugeot Boxer L3H2 SK-CZ-PL Ponukame prepravu dodavkou Peugeot Boxer L3H2 K dispozicii máme viacero dodaviek tohto typu.