inzercia, predaj, predám, bazár

Predam branky 150x90

Kategória: Ostatné

Mam na predaj 2ks branka farba RAL 9005, 150x90. Kazda branka ma 2ks stlpik + 2ks zatlkacie pripravky do zeme na upevnenie stlpikov. Vsetko nove nepouzite. Mozny predaj aj po kuse. Dohoda mozna na cene.
Predam branky 150x90
Podobné inzeráty
Predám nový vrátový zadlabávací zámok pre vráta a bránky
Predám nový vrátový zadlabávací zámok pre vráta a bránky, zádlab 95mm od Rostex, Vyškov. Predám vrátový zadlabávací zámok pre vráta a bránky pre P PL kľúč s cylindrickou vložkou. Kúpený na bránu, ale nepoužitý, lebo som garáž predal.Prešov. Šírka čela: 30mm,Výška čela: 300mm,Hĺbka tŕňa: 60mm,Rozstup zámku: 90mm,Hĺbka zádlabu: 95mm. Cena: 25 EUR + poštovné, tel: .
Zvárané plotové panely 3D, stĺpiky, bránky..
Predám lacno: Plotové zvárané panely 3D. Stĺpiky - hranaté, guľaté, atypické. Napínacie drôty. Klasické pletivá. Brány. Všetkého máme rôzne výšky aj farby, pre viac informácií volajte. .pletivo, klasické pletivo, plotový panel, panel 3D, zvárané plotové panely, stĺpiky, stĺpy, brány, bránky, napínací drôt.
POHON POSUVNÝCH VRÁT AB600 VIDOS
Elektromechanický pohon AB600 je určený na spoluprácu s posuvnými vrátami s hmotnosťou nepresahujúcou 500 kg. Vďaka mnohým technologickým vylepšeniam je zariadenie bezpečné a pohodlne sa používa. Vďaka zabudovanej ochrane proti preťaženiu sa v prípade odhalenia kolízie vrát s prekážkou v dobe zatvárania pohon okamžite zastaví a následne otvorí vráta. Funkcia automatického zatvárania vrát umožňuje určiť čas od úplného otvorenia, po ktorom sa vráta automaticky zatvoria. Okrem toho sa pohon automaticky zablokuje po zakončení pohybu a znemožní tak ručné otváranie vrát. Vďaka tomu nie je nutné používať prídavné zariadenie zaisťujúce vráta pred otvorením. V prípade poruchy pohonu alebo napájania je možné ručné uvoľnenie blokovania s pomocou kľúča. Funkcia jemného štartu a zastavenia plynulo reguluje rýchlosť pohonu počas pohybu a zastavovania vrát. To umožňuje výrazne redukovať preťaženie vyplývajúce z prudkej zmeny rýchlosti vrát, čo sa premieta na predĺžení životnosti mechanických prvkov pohonu a znížení hlučnosti. Súčasťou balenia sú: fotobunka, magnetický koncový spínač a 2 diaľkové ovládače. Typ disku: Pre posuvné vráta Výkon motora: 280 W Maximálna hmotnosť vrát: 500 kg Lineárna rýchlosť: 11 ... 13 m/min Automatické zatváranie vrát: Automatické blokovanie pohonu: Koncový spínač: Pružinový / Magnetický Hlučnosť v dobe prevádzky: ≤ 58 dB Možnosť pripojenia fotobunky: Možnosť pripojenia signalizačnej kontrolky: Maximálne množstvo naprogramovaných diaľkových ovládačov: 25 Dosah bezdrôtového prenosu: ≥ 30 m Frekvenčné pásmo pre systém : 433.92 MHz Počet cyklov za hodinu: ≤ 15 Hlavné vlastnosti: Plynulá regulácia točivého momentu umožňuje presne nastaviť silu, s ktorou bude pohon pracovať Preťaženový systém odhaľovania prekážok – v okamžiku, keď vráta narazia na prekážku, sa pohon okamžite zastaví a následne zmení smer pohybu vrát Funkcia jemného štartu a zastavenia – plynulo znižuje rýchlosť pohonu počas pohybu a zastavovania vrát Funkcia bránky – umožňuje čiastočné otvorenie vrát a ich používanie len ako bránky pre peších alebo pre cyklistov Funkcia automatického zatvárania vrát umožňuje určiť čas od úplného otvorenia, po ktorom sa vráta automaticky zatvoria Napájanie: 220 ... 240 V AC Kryt: Plast Farba: Šedý Prevádzková teplota: -20 °C ... 70 °C Hmotnosť: 7.26 kg Rozmery: 260 x 250 x 220 mm Výrobca / Značka: VIDOS
Predám striešku Palram Nancy 1500
Predám striešku Palram Nancy 1500. Rozmery 150x90. Nová, zmontovaná, nepoužitá. PC 230€. Dohoda možná. BA, Šamorín
Prwdám striešku Palram Nancy 1500
Predám striešku Palram Nancy 1500. Rozmery 150x90. Nová, zmontovaná, nepoužitá. PC 230€. Dohoda možná. BA, Šamorín
Vana
Predám nenamontovanu rohovu vaňu 150x90