inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Britskú vestu Virtus s balistikou s príslušenstvom

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám Britskú vestu Virtus s balistikou, príslušenstvom
Predám vojenskú Britskú vestu Virtus Scalable Tactical Vest MTP s príslušenstvom.

Vesta STV, velkost LARGE

Komponenty:
1. celotelová - soft armour (predný, zadný, ramena) - foto na vyžiadanie
2. chránič krku + soft armour
3. ramenne chrániče + soft armour
4. soft armour nape pad insert - do helmy chránič krku
5. bočné kapsy na hard armour, bez hard armour
+ 6. ako bonus: Lower Back Protection = soft armour vložka do Virtus battle beltu.

Platová kapsa pojme SAPI M/L.


Výborná vesta asi top čo som mal
Dôvod predaja potrebujem peniaze
Pošlem aj poštou

Po dohode možné vziať aj na splátky

Kliknite na meno a pozrite si ďalšie inzeráty

Inzerát platí do zmazania!
Predám Britskú vestu Virtus s balistikou s príslušenstvom
Podobné inzeráty
Termovízia OPTIX IdentifieR 60
Predám termovíziu vo výbornom stave, ktorá poskytuje presnosť a odolnosť s rôznymi extra funkciami pre balistické korekcie, úpravy obrazu a dizajny vymeniteľných zameriavacích krížov. Je nárazovzdorná pre všetky pušky ťažkého kalibru. - rozlíšenie detektora 384x288 alebo 640x480 - ohnisková vzdialenosť objektívu 60mm - rôzne typy zámerných krížov s balistikou - odolné púzdro Pôvodná cena 7000 eur teraz 1800 eur a v prípade rýchlej dohody dám ešte zľavu. Predávam, nakoľko pre zdravotné dôvody už nemôžem poľovať.
Guľovnica Weatherby 270 win + Pulsar Digex C50
Predám komplet nastrelenú guľovnicu Weatherby v kal.270win s digitalnou optikou Pulsar Digex C50 deň/noc a puškohladom Vector Continental 2-12x50 s červ.bodobm a strelivom RWS a Sako. Zbraň je mimoriadne presná, čistená po každej vychádzke, bez WD40, s nastavenou spúšťou. Vystrelených cca.120 rán. Kaliber je nadmieru spoľahlivý s príjemnou streľbou, minimálnym spätným rázom, vynikajúcou balistikou a so strelivom RWS, či Norma výkonovo prekoná bežné 308 či 30-06-ky. Obe optiky sú osadené na montážach Leupold. Cena komplet setu 2.300e prípadne bez puškohľadu Vector 1990e.
Guľovnica Weatherby 270 win + Pulsar Digex C50
Predám komplet nastrelenú guľovnicu Weatherby v kal.270win s plastovou pažbou, digitalnou optikou Pulsar Digex C50 deň/noc a puškohladom Vector Continental 2-12x50 s červ.bodobm a strelivom RWS a Sako. Zbraň je mimoriadne presná s nastavenou spúšťou, čistená po každej vychádzke. Vystrelených cca.120 rán. Kaliber je nadmieru spoľahlivý s príjemnou streľbou, minimálnym spätným rázom, vynikajúcou balistikou a so strelivom RWS, či Norma výkonovo prekoná bežné 308 či 30-06-ky. Obe optiky sú osadené na montážach Leupold. Cena: - komplet set 2.300e (puška, weaver, pulsar, vector, montáže a strelivo) - puška + pulsar 1990e (puška, weaver, pulsar, montáž a strelivo) - iba puška 800e (puška, weaver, strelivo) - pulsar digex 1190e (pulsar, montáž) V prípade komplet setu, možná dohoda. Vector samostatne nepredávam.
Balisticka prilba Virtus MTP Source Revision
Predam novu balisticku prilbu britskej armady. Prilba ma balisticku odolnost triedy NIJ Level IIIA. Jedna sa o lahsi no odolnejsi kompozit oproti standardnym kevlarovym prilbam - hmotnost prilby je cca 1140g. Prilba je vybavena original 4-bodovym popruhom s nosnym systemom s funkciou rotacneho rychlostahovania, original potahom vo farbe multicam, original nosicom NVG, a pouzivanymi original ris listami pre montaz prislusenstva. Jedna sa o velkost S.
Balistická prilba Virtus MTP Source Revision s multicam návl
Predam novu nenosenu balisticku prilbu britskej armady. Prilba ma balisticku odolnost triedy NIJ Level IIIA. Jedna sa o lahsi no odolnejsi kompozit oproti standardnym kevlarovym prilbam - hmotnost prilby je cca 1140g. Prilba je vybavena original 4-bodovym popruhom s nosnym systemom s funkciou rotacneho rychlostahovania, original potahom vo farbe multicam, original nosicom NVG, a pouzivanymi original ris listami pre montaz prislusenstva. Jedna sa o velkost S.
Britská balistická prilba Revision MTP s multicam návlekom
Predám novú balistickú prilbu britskej armády Source Revision Virtus. Prilba má balistickú odolnosť triedy NIJ Level IIIA. Jedná sa o ľahší no odolnejší kompozit oproti štandardným kevlarovým prilbám - hmotnosť prilby je cca 1140g. Prilba je vybavená originálnym 4-bodovým popruhom s nosným systémom s funkciou rotačného rýchlosťahovania, originál poťahom vo farbe multicam a originál zabudovaným nosičom NVG. K prilbe sú dokúpené používané originálne ris lišty pre montáž príslušenstva. Jedná sa o veľkosť S.