inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Brokovnica opakovacia DEXTER Shorty Gen3

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám Brokovnicu opakovaciu DEXTER Shorty Gen3
kal 12/70
kapacita 3+1
Možnosť kúpy na zbrojný preukaz sk.A!!!
ZP A NP Nutné!
Predám Brokovnica opakovacia DEXTER Shorty Gen3
Podobné inzeráty
Pištoľová brokovnica Dexter Shorty - aj na zbroják A
Najnovšia verzia Dexter Shorty s prepracovaným predpažbím, ktoré umožnilo skrátiť celú brokovnicu na 49cm s hlavňou iba 23cm - čiže spĺňa parametre krátkej zbrane a môže byť kúpená so zbrojným preukazom skupiny A. Celková váha je neuveriteľné 2kg. Brokovnica má samozrejme 11mm rail na optiku a dajú sa k nej dokupovať pažby. Zásobník je stále na 3+1 náboje. Rúčka na predpažbí je súčasťou balenia. Brokovnice edície DeXter sú robené na zakázku a musia spĺňať najvyššie požiadavky na kvalitu. Základ tvoria zbrane určené na Americký trh, ktoré my ďalej konfigurujeme podľa požiadaviek našich zákazníkov. Brokovnice Dexter sa kvalitatívne vyrovnávajú značkám ako Derya, Mossberg, Benelli, Winchester, Fabarm. ČZ a IŽ.
Opakovacia brokovnica Dexter Shorty
Ponúkam na predaj opakovaciu brokovnicu s možnosťou kúpy na zbrojný preukaz sk.A!!! Najnovšia verzia Dexter Shorty gen .4 s prepracovaným predpažbím, ktoré umožnilo skrátiť celú brokovnicu na 49cm s hlavňou iba 23cm. Celková váha je neuveriteľné 2kg. Brokovnica má samozrejme 11mm rail na optiku a dajú sa k nej dokupovať pažby . Zásobník je stále na 3+1 náboje. Ku nákupu potrebné ZP a NP. Cena 340€
Dexter Shorty 12x76 brokovnica opakovacia
Predam opakovaciu brokovnicu Dexter Shorty 12x76.Celkova dlzka 49cm,dlzka hlavne 23cm,vaha 2kg,kapacita 3+1.Nutne NP a ZP.
Brokovnica DeXteR Shorty GEN 4
Predám Brokovnicu DeXteR Shorty GEN 4 NOVÁ! 2 roky záruka Potrebný ZP a NP !!
Predám Brokovnica opakovacia Hunt MH-X Western
Predám Brokovnica opakovacia Hunt MH-X Western NOVÁ!! Model: Western Ráž: 12GA Komora : 70 aj 76 Zásobník : 7+1 Hlaveň :50cm Zahrdlenie : Áno, 3ks v balení Pažba : Turecký orech Odber možný aj cez víkend. ZP a NP nutné!!!!
Uzkon AS 41 Opakovacia Brokovnica
Uzkon AS 41 Opakovacia Brokovnica 12/76 odnímateľná pažba