inzercia, predaj, predám, bazár

Predam brúsny kameň Suehiro

Kategória: Poľovníctvo, lov

Kombinovaný 280/1500 brúsny kameň Suehiro New CERAX CR-2800
Predam  brúsny kameň Suehiro
Podobné inzeráty
Brúsny kameň
č.1 Opinel brúsny kameň, vyrobený vo Francúzsku, prírodný kameň vyťažený v talianskom regióne Lombardsko, zložený z kremeňa a karbonátu, plochý, rozmery 10x2 cm, balený v papierovej krabici, vhodný na brúsenie všetkých nožov značky Opinel s hladkou čepeľou, pred brúsením treba kameň navlhčiť vodou, výrobca zrnitosť bližšie nešpecifikuje, v cene 7,40 eur č.2 Adler brúsny kameň, vyrobený v Nemecku, syntetický, carborundum, plochý dvojstranný, rozmery 12,5x5x2 cm, zrnitosť 1200/180, kameň treba pred použitím navlhčiť vodou alebo olejom, v cene 14 eur č.3 Adler brúsny kameň, vyrobený v Nemecku, syntetický, carborundum, plochý dvojstranný, rozmery 12,5x5x2 cm, zrnitosť 600/120, kameň treba pred použitím navlhčiť vodou alebo olejom, v cene 11 eur č.4 Belgický brúsny kameň, vyrobený v Nemecku, prírodný kameň vyťažený v belgických Ardenach, veľkosť č.4 - menšia varianta, plochý dvojstranný, tmavá strana hrubšia, svetlá extra jemná, pred brúsením treba navlhčiť vodou, v cene 18 eur č.6 Belgický brúsny kameň, vyrobený v Nemecku, prírodný kameň vyťažený v belgických Ardenach, veľkosť č.6 - väčšia varianta, plochý dvojstranný, tmavá strana hrubšia, svetlá extra jemná, pred brúsením treba navlhčiť vodou, v cene 24 eur č.7 Adler brúsny kameň, vyrobený v Nemecku, syntetický, carborundum, plochý tzv. "oslička", rozmery 23x3,5x1,5 cm, balený v papierovej krabici, výrobca zrnitosť bližšie nešpecifikuje, v cene 6 eur č.8 Adler brúsny kameň, vyrobený v Nemecku, syntetický, carborundum, guľatý tzv. "cigara", 23 cm dlhý, v priemere 2 cm, ku koncom sa zužuje, výrobca zrnitosť bližšie nešpecifikuje, v cene 7 eur. Brúsny kameň je úplne nový. Osobný odber v Bratislave alebo pošlem poštou (cena + poštovné). Kontakt - mobil: 0903-708-959 (aj WhatsApp - Viber - iMessage - Signal), email: PREDAJ JE AKTUÁLNY!
Brúsny kameň
č.1 Opinel brúsny kameň, vyrobený vo Francúzsku, prírodný kameň vyťažený v talianskom regióne Lombardsko, zložený z kremeňa a karbonátu, plochý, rozmery 10x2 cm, zrnitosť cca 800, balený v papierovej krabici, vhodný na brúsenie všetkých nožov značky Opinel s hladkou čepeľou, pred brúsením treba kameň navlhčiť vodou, v cene 7,40 eur č.2 Adler brúsny kameň, vyrobený v Nemecku, syntetický, carborundum, plochý dvojstranný, rozmery 12,5x5x2 cm, zrnitosť 1200/180, kameň treba pred použitím navlhčiť vodou alebo olejom, v cene 14 eur č.3 Adler brúsny kameň, vyrobený v Nemecku, syntetický, carborundum, plochý dvojstranný, rozmery 12,5x5x2 cm, zrnitosť 600/120, kameň treba pred použitím navlhčiť vodou alebo olejom, v cene 11 eur č.4 už nemám č.6 Belgický brúsny kameň, vyrobený v Nemecku, prírodný kameň vyťažený v belgických Ardenach, veľkosť č.6 - väčšia varianta, plochý dvojstranný, tmavá strana hrubšia, svetlá extra jemná, pred brúsením treba navlhčiť vodou, v cene 24 eur č.7 Adler brúsny kameň, vyrobený v Nemecku, syntetický, carborundum, plochý tzv. "oslička", rozmery 23x3,5x1,5 cm, balený v papierovej krabici, výrobca zrnitosť bližšie nešpecifikuje, v cene 6 eur č.8 Adler brúsny kameň, vyrobený v Nemecku, syntetický, carborundum, guľatý tzv. "cigara", 23 cm dlhý, v priemere 2 cm, ku koncom sa zužuje, výrobca zrnitosť bližšie nešpecifikuje, v cene 7 eur. Brúsny kameň je úplne nový, nikdy nepoužívaný. Osobný odber v Bratislave alebo pošlem poštou (cena + poštovné). Kontakt - mobil: 0903-708-959 (aj WhatsApp - Viber - iMessage - Signal), email: PREDAJ JE AKTUÁLNY!
Brúsny kameň
č.1 Opinel brúsny kameň, vyrobený vo Francúzsku, prírodný kameň vyťažený v talianskom regióne Lombardsko, zložený z kremeňa a karbonátu, plochý, rozmery 10x2 cm, zrnitosť cca 800, balený v papierovej krabici, vhodný na brúsenie všetkých nožov značky Opinel s hladkou čepeľou, pred brúsením treba kameň navlhčiť vodou, v cene 7,40 eur č.2 Adler brúsny kameň, vyrobený v Nemecku, syntetický, carborundum, plochý dvojstranný, rozmery 12,5x5x2 cm, zrnitosť 1200/180, kameň treba pred použitím navlhčiť vodou alebo olejom, v cene 14 eur č.3 Adler brúsny kameň, vyrobený v Nemecku, syntetický, carborundum, plochý dvojstranný, rozmery 12,5x5x2 cm, zrnitosť 600/120, kameň treba pred použitím navlhčiť vodou alebo olejom, v cene 11 eur č.4 už nemám č.6 už nemám č.7 Adler brúsny kameň, vyrobený v Nemecku, syntetický, carborundum, plochý tzv. "oslička", rozmery 23x3,5x1,5 cm, balený v papierovej krabici, výrobca zrnitosť bližšie nešpecifikuje, v cene 6 eur č.8 Adler brúsny kameň, vyrobený v Nemecku, syntetický, carborundum, guľatý tzv. "cigara", 23 cm dlhý, v priemere 2 cm, ku koncom sa zužuje, výrobca zrnitosť bližšie nešpecifikuje, v cene 7 eur. Brúsny kameň je úplne nový, nikdy nepoužívaný. Osobný odber v Bratislave alebo pošlem poštou (cena + poštovné). Kontakt - mobil: 0903-708-959 (aj WhatsApp - Viber - iMessage - Signal), email: PREDAJ JE AKTUÁLNY!
Predam novy brusny kamen MANIVA Super Stone 8000
Predam novy brusny kamen MANIVA Super Stone S2-480,8000 grit
Spyderco brusny diamantovy kamen, Medium zrno
Predam jeden z naj kamenov na trhu od spolocnosti Spyderco. Nabruseny jeden kuchynsky noz je ako novy. Dorucim do niektorych miest na SK
Kovaný nôž tradičný YAKUT 150mm
Doprava na Slovensko: Kuriér DPD : platba na dobierku - náklady na dopravu 25 Euro Kuriér DPD : platba vopred na účet - náklady na dopravu 20 Euro Možno vyzdvihnúť a zaplatiť v Poľsku: 1. KOMAŃCZA 2. SANOK 3. DUKLA Oceľ čepele: H12MF Tvrdosť čepele: 61-62 HRC Veľkosť čepele: 150x25x4 Hmotnosť noža: 180 gramov Materiál rukoväte: Karelská breza Poťah: prírodná koža POPIS: Yakutje ideálny pre cvičných lovcov. Vďaka nemu sa dá z diviny sňať koža bez toho, aby sa poškodila, a následne sa ňou dá spracovať celá mršina. Vhodné aj na pitvanie a čistenie rýb. Jedným slovom nepostrádateľný nástroj v rukách skutočného poľovníka. Kovaná oceľ H12MF: Vysoké indexy pevnosti ocele h12MF sa získavajú kovaním polotovarov. Pri spracovaní sa do špeciálnej vyhne vloží kruhová oceľová tyč odobratá na spracovanie. Tam sa zahreje na určitú teplotu. Potom sa tyč Kh12MF spracuje konvenčným spôsobom kladivom. Hotová čepeľ je kalená, vďaka čomu dosahuje tvrdosť až 64 HRC na Rockwellovej stupnici. Potom sa vloží do pece s nižšou teplotou, čím sa uvoľní namáhanie kovu. Karelská breza: Vďaka svojmu krásnemu vzhľadu a vysokej sile je karelská breza už dlho vysoko cenená ľuďmi. Jeho jedinečnosť vysvetľuje nielen nízka obľúbenosť, ale aj neuveriteľná pevnosť tohto dreva, ako aj originálny vzor štruktúry vlákna. Navyše, každý strom má svoju jedinečnú textúru dreva, nie je možné nájsť dve rukoväte s rovnakým vzorom zrna, vďaka čomu sú rukoväte nožov vyrobené z tohto materiálu jedinečné. Jednostranné ostrenie: Jakutský nôž je známy svojim jednostranným ostrením. Pri sťahovaní z kože sa čepeľ nezarezáva do kože zvieraťa a tým ju nepoškodzuje. Pri rezaní mäsa z kosti sa nôž nezarezáva do kosti. Ľahko s ním vyvŕtate dieru do dreva. Nôž Yakut je navyše ideálny na hobľovanie dreva, oproti bežnému nožu sa Yakut nezasekáva pri hobľovaní mrazeného mäsa alebo dreva. Jednostranný brúsny nôž sa veľmi ľahko brúsi. Nabrúsiť je potrebné len stranu, kde chýba slabina a zo strany, kde sa nachádza slabina, stačí odstrániť otrep posunutím dielu proti koženému púzdru. szborowy@ +48888692618