inzercia, predaj, predám, bazár

Predám bundu Nike Primaloft 800

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám novú bundu Nike 800 Primaloft Aeroloft, veľkosť XS.
Je zo špeciálneho materiálu... PrimaLoft® typ Aeroloft 800, Primaloft je značka patentovaného syntetického tepelnoizolačného materiálu z mikrovlákna, ktorý bol vyvinutý pre armádu Spojených štátov. PrimaLoft je registrovaná ochranná známka spoločnosti PrimaLoft, Inc., NY.
Pôvodná cena predajná 189 USD... predám za 30 euro
Predám bundu Nike Primaloft 800
Podobné inzeráty
Zajo Livigno Primaloft Páperová bunda S
Vzhľadom k tomu, že páperie neudržiava teplo, keď je mokré, používame unikátny syntetickou a perovou zmiešanú izoláciu PrimaLoft®. Kombinácia PrimaLoft® Down Blend a strategicky umiestnené Primaloft® Silver Insulation Hi-Loft, Primaloft® Silver Insulation a Primaloft® Insulation Eco Black vás udrží v teple, či už nosíte Lofer NH Jkt samostatne, alebo pod hardshellovej bundu v zimnej fujavici. Syntetická izolácia je v oblastiach, ktoré sú náchylné k vlhkosti (lem rukávov, golier, lakte a podpazušia), a páperie je plnené všade inde, aby bolo vaše telo v teple, ale bunda stále zostáva v kategórii ľahkých a zbaliteľných. Táto ľahká bunda má svoju vlastné vrecko na zbalenie, takže ju môžete bez najmenších problémov nosiť so sebou a váš batoh zostáva usporiadaný. Dve vrecká na zips uskladní vaše kľúče a telefón, mapu a vreckovky, alebo všetky tvoje drobnosti potrebné na akčné výpad do prírody. Zatiahnutie spodný lem a konce rukávov s elastickým lemom ťa udrží mimo vetra a zimy. Veľkosť S. Kontaktujte ma mailom dagmardoli@
Dámska páperová bunda Zajo XS
Predám nenosenú bundu Zajo. Kombinácia páperie a syntetika (na exponovyných miestach). Veľkosť XS, sedí dobre. Info od výrobcu: Vzhľadom k tomu, že páperie neudržiava teplo, keď je mokré, používame unikátny syntetickou a perovou zmiešanú izoláciu PrimaLoft®. Kombinácia PrimaLoft® Down Blend a strategicky umiestnené Primaloft® Silver Insulation Hi-Loft, Primaloft® Silver Insulation a Primaloft® Insulation Eco Black vás udrží v teple, či už nosíte Lofer NH Jkt samostatne, alebo pod hardshellovej bundu v zimnej fujavici. Syntetická izolácia je v oblastiach, ktoré sú náchylné k vlhkosti (lem rukávov, golier, lakte a podpazušia), a páperie je plnené všade inde, aby bolo vaše telo v teple, ale bunda stále zostáva v kategórii ľahkých a zbaliteľných. Táto ľahká bunda má svoju vlastné vrecko na zbalenie, takže ju môžete bez najmenších problémov nosiť so sebou a váš batoh zostáva usporiadaný. Dve vrecká na zips uskladní vaše kľúče a telefón, mapu a vreckovky, alebo všetky tvoje drobnosti potrebné na akčné výpad do prírody. Zatiahnutie spodný lem a konce rukávov s elastickým lemom ťa udrží mimo vetra a zimy. V tejto bunde tí neočakávané mrholenie nepripraví studené a mokré prekvapenie, ale aj tak je najlepšie kombinovať túto bundu s nepremokavou bundou, ak vieš, že dážď sa blíži.
Zajo hardshell Silvretta + páperka XS
Predám nové, len vyskúšané bundy - hardshell SILVRETTA a k tomu zatepľovacia paperová bunda, obe veľkosť XS, aj sedia na XS. Pekný ženský strih. Silvretta: Nepremokavá, vetruodolná a zároveň priedušná – to sú tri charakteristiky, ktoré najlepšie vystihujú našu bundu Silvretta. Tieto tri vlastnosti sú zárukou, že táto naša vlajková loď medzi bundami je skvelou voľbou pre širokú škálu športov vo všetkých ročných obdobiach. Využiješ ju napríklad ako ochranu pred dažďom počas letných výšľapov, ale aj ako vrchnú vrstvu na lyže, lezenie či skialp. To všetko sme dosiahli vďaka materiálu eVent, ktorý je vo svojom obore pojmom a dokáže ponúknuť špičkové parametre bez kompromisov aj pri nízkej hmotnosti. Tento progresívny technický materiál je považovaný za najpriedušnejší materiál svojho druhu, vďaka miliónom pórov na svojom povrchu, ktorými dýcha. Narozdiel od konkurenčných materiálov vyniká eVent tým, že dokáže odvádzať vlhkosť smerom na povrch okamžite a nie až po tom, čo sa pod povrchom nahromadí jej nadbytok. Akokoľvek sa teda zapotíš, bunda Silvretta ťa podrží a udrží v suchu. Nepremokavosť a vysoká odolnosť voči oderom je tvojou zárukou, že bundu Silvretta môžeš vystaviť aj tým najdrsnejším výzvam. Páperka: Vzhľadom k tomu, že páperie neudržiava teplo, keď je mokré, používame unikátny syntetickou a perovou zmiešanú izoláciu PrimaLoft®. Kombinácia PrimaLoft® Down Blend a strategicky umiestnené Primaloft® Silver Insulation Hi-Loft, Primaloft® Silver Insulation a Primaloft® Insulation Eco Black vás udrží v teple, či už nosíte Lofer NH Jkt samostatne, alebo pod hardshellovej bundu v zimnej fujavici. Syntetická izolácia je v oblastiach, ktoré sú náchylné k vlhkosti (lem rukávov, golier, lakte a podpazušia), a páperie je plnené všade inde, aby bolo vaše telo v teple, ale bunda stále zostáva v kategórii ľahkých a zbaliteľných.
Dámska páperová bunda Zajo XS
Predám nenosenú bundu Zajo. Kombinácia páperie a syntetika (na exponovyných miestach). Veľkosť XS, sedí dobre. Info od výrobcu: Vzhľadom k tomu, že páperie neudržiava teplo, keď je mokré, používame unikátny syntetickou a perovou zmiešanú izoláciu PrimaLoft®. Kombinácia PrimaLoft® Down Blend a strategicky umiestnené Primaloft® Silver Insulation Hi-Loft, Primaloft® Silver Insulation a Primaloft® Insulation Eco Black vás udrží v teple, či už nosíte Lofer NH Jkt samostatne, alebo pod hardshellovej bundu v zimnej fujavici. Syntetická izolácia je v oblastiach, ktoré sú náchylné k vlhkosti (lem rukávov, golier, lakte a podpazušia), a páperie je plnené všade inde, aby bolo vaše telo v teple, ale bunda stále zostáva v kategórii ľahkých a zbaliteľných. Táto ľahká bunda má svoju vlastné vrecko na zbalenie, takže ju môžete bez najmenších problémov nosiť so sebou a váš batoh zostáva usporiadaný. Dve vrecká na zips uskladní vaše kľúče a telefón, mapu a vreckovky, alebo všetky tvoje drobnosti potrebné na akčné výpad do prírody. Zatiahnutie spodný lem a konce rukávov s elastickým lemom ťa udrží mimo vetra a zimy. V tejto bunde tí neočakávané mrholenie nepripraví studené a mokré prekvapenie, ale aj tak je najlepšie kombinovať túto bundu s nepremokavou bundou, ak vieš, že dážď sa blíži. Viac info:
Dynafit
Pánska páperová bunda FREE DOWNTEC™ , M
NOVÁ, páperová výplň 800 cuinov PrimaLoft®GOLD Veľkosť : M PC: 330€ moja: 199€ Štýlová bunda s kapucňou a teplou páperovou výplňou PrimaLoft®GOLD (800cuinov)na najdôležitejších miestach, malá a nepremokavá, do hôr a dolín. Páperová bunda na mnohé príležitosti: teplú bundu Dynafit Free Down môžete nosiť na hory, ale aj v každodennom živote. Veľmi ľahká bunda s kapucňou je podšitá páperím len na strategických miestach, teda v oblastiach, kde vám rýchlo prechladne. Tie sú ošetrené DOWNTEC™, aby páperie udržalo nadýchané a teplé aj vo vlhkých podmienkach. K tomu sa pridáva praktická veľkosť balenia tejto páperovej bundy. Keďže ich môžete zbaliť malé, môžete ich uložiť do batohu alebo cestovnej tašky. Na spodnej strane rukávov a na strane, kde telo produkuje veľa potu, ako aj v oblasti ramien a na leme – v oblastiach, kde je potrebná vysoká odolnosť proti oderu – bola použitá vysoko priedušná a robustná zlatá izolácia Primaloft®GOLD . Vďaka svojej malej veľkosti balenia sa bunda zmestí do každého lyžiarskeho batohu. Skvelá bunda aj na prechádzku mestom po túre: jednoduchý dizajn, technická a teplá. Osobný odber v Žiline Rozvoz po diaľnici Bratislava-Žilina Informácie Pozri moje ďalšie inzeráty ..klikni na Dynafit DB
Dámska bunda skialp Thermal Primaloft® BYSTRA - nová
Predám úplne novú ani raz neoblečenú dámsku zatepľovaciu bundu NORTHFINDER skialp Thermal Primaloft® BYSTRA, veľkosť M, cena 150 Eur, kontakt vemi24@ Ultraľahučká a superteplá, ľahko zbaliteľná, umožňuje dokonalý pohyb, možno ju nosiť aj ako vnútornú vrstvu aj vonkajšiu, 2 vrecká na zips a dve vnútorné vrecká, ergonomická integrovaná zbaliteľná kapucňa s 2-smerným nastavením kompatibilná s prilbou, elastické manžety a nastaviteľný spodný okraj bundy chránia pred vetrom, elastické panely Tactel® na rukávoch a po bokoch zvyšujú cirkuláciu vzduchu a prispôsobujú bundu telu, účinná termoregulácia – pri zjazde udrží v teple, pri stúpaní ochladí, ultraľahký a odolný materiál Pertex® Quantum (32 g / m2) - husto tkaná textília s ripstopovou štruktúrou (zvýšená odolnosť voči mechanickému poškodeniu) umožňujúca izolácii plný výkon, teplo zabezpečuje hybridná izolácia PrimaLoft® Down Blend, ktorá spája syntetické vlákna s páperím pre lepšiu kompresiu a vodovzdornosť, YKK® zipsy, vysokopriedušná, vysokoodolná proti vetru, vysokohrejivá a vysokopružná outdoorová bunda v krásnej modrej farbe.