inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Carinthia TLG Jacket multicam veľ. M nová

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám túto novú, nenosenú bundu Carinthia TLG multicam vo veľkosti M, kupovanú 11/2022 z Ešte 21 mesiacov v záruke. Pôvodná cena 286eur, teraz 199eur.

Osobný odber Prievidza-Žilina a okolie alebo dobierka(+4eur).

Carinthia G-LOFT TLG
IZOLÁCIA: G-LOFT STi - 40 g/m² | G-LOFT Ci - 30 g/m²

Bunda TLG (Technical Light Garment) od rakúskeho výrobcu Carinthia.

Vďaka implementácii materiálu G-LOFT varianty Ci a STi bunda TLG zaručuje inovatívnu ochranu pred chladom - hreje tam, kde je to potrebné. Spojenie výhod G-LOFT Ci (kompaktná izolácia) a G-LOFT STi (stabilná izolácia) dáva bunde výborný pomer tepla a hmotnosti.

Integrácia materiálu Techno Stretch (oblasť trupu a predlaktia) zaisťuje optimálnu voľnosť pohybu. Sieťka v podpazuší zabezpečuje vetranie.
Predám Carinthia TLG Jacket multicam veľ. M nová
Podobné inzeráty
Predám Carinthia ISG 2.0 Jacket olive green veľ. M nová
Predám túto novú, nenosenú bundu Carinthia ISG 2.0 Jacket olive green vo veľkosti M, kupovanú 11/2022 z Ešte 21 mesiacov v záruke. Pôvodná cena 373eur, teraz 259eur. Osobný odber Prievidza-Žilina a okolie alebo dobierka(+4eur). G-Loft ISG 2.0 je nová verzia multifunkčnej bundy Carinthia. Tento hybridný model bol navrhnutý na základe špecifických požiadaviek príslušníkov uniformovaných zložiek. Moderná konštrukcia Hybridný dizajn je tvorený kombináciou zateplenej a softshellovej bundy. Hruď a chrbát sú vyrobené z polyamidu so syntetickou výplňou G-Loft, ktorá je ľahká, veľmi dobre izoluje a zachováva si svoje vlastnosti aj za mokra. V oblasti rukávov izolácia nie je použitá, pretože dynamický pohyb môže spôsobiť zbytočnú akumuláciu tepla a tým zhoršiť pohodlie. Preto sú zvyšné prvky novej bundy vyrobené z trojvrstvového GORE Softshell, ktorý je navrhnutý tak, aby dýchal a zároveň chránil pred dažďom a vetrom. V oblasti ramien sú panely z odolného materiálu, ktoré chránia bundu pred poškodením pri dlhodobom nosení batohu. Dostatok vreciek ISG 2.0 má dve priestranné vrecká na ruky s hrejivou podšívkou, ktoré nájdete v dolnej časti. Na pažiach sú dve menšie vrecká na zips, vhodné na uloženie dokladov alebo mobilného telefónu. Okrem toho nájdete na vnútornej podšívke dve otvorené vrecká, ideálne pre uloženie čiapky alebo rukavíc. Bunda má tiež dva vodeodolné bočné zipsy, ktoré sa používajú na termoreguláciu a umožňujú tiež prístup do vnútorných vreciek. G-Loft ISG 2.0 má rovnako ako predchádzajúci model veľkú a nastaviteľnú kapucňu, ktorú možno v prípade potreby rýchlo zložiť. Špičková izolácia Revolučná výplň G-LOFT spĺňa tie najvyššie požiadavky na izolačný materiál. Kombinuje výhody prírodného peria s odolnosťou syntetických vlákien. Vďaka dokonalému "loftu" sa izolácia G-LOFT aj po častom praní a nosení v najnáročnejších podmienkach vždy vráti do svojej jedinečne hrejivej pôvodnej formy. Benefity, o ktorých musíte vedieť: hybridná konštrukcia zateplená hruď a chrbtová časť izolačná výplň G-Loft zachováva si svoje tepelné vlastnosti aj za mokra rukávy z GORE Softshell 3L odnímateľná kapucňa, ktorú možno uložiť do goliera nastavenie kapucne pomocou elastických šnúr zosilnenie v oblasti ramien elastický lem rukávov golier podšitý jemným rúnom vodeodolné prevedenie zipsov predný dvojcestný zips s vnútornou légou ochrana proti poškriabaniu brady vetracie otvory na zips vrecká na ruky s podšívkou z teplého materiálu dve vrecká na pažiach velcro panely na rukávoch kĺbová - anatomická štruktúra rukáve spodná šnúrka pre úpravu obvodu bundy kompaktné rozmery po zbalení vrátane kompresného vaku
Zimná páperová bunda CARINTHIA downy extrem
Expedičná páperová bunda Carinthia downy extrem Nová nenosená (len vyskúšaná) expedičná páperová bunda. Veľkosť bundy je XL. Viac detailných info na oficiálnej stránke predajcu: Originálne fotky bundy zašlem na požiadanie. Bunda je ideálna na výšku postavy 185 cm +/-5 cm ;-) Cena: 199€
Balistická prilba Virtus MTP Source Revision s multicam návl
Predam novu nenosenu balisticku prilbu britskej armady. Prilba ma balisticku odolnost triedy NIJ Level IIIA. Jedna sa o lahsi no odolnejsi kompozit oproti standardnym kevlarovym prilbam - hmotnost prilby je cca 1140g. Prilba je vybavena original 4-bodovym popruhom s nosnym systemom s funkciou rotacneho rychlostahovania, original potahom vo farbe multicam, original nosicom NVG, a pouzivanymi original ris listami pre montaz prislusenstva. Jedna sa o velkost S.
Britská balistická prilba Revision MTP s multicam návlekom
Predám novú balistickú prilbu britskej armády Source Revision Virtus. Prilba má balistickú odolnosť triedy NIJ Level IIIA. Jedná sa o ľahší no odolnejší kompozit oproti štandardným kevlarovým prilbám - hmotnosť prilby je cca 1140g. Prilba je vybavená originálnym 4-bodovým popruhom s nosným systémom s funkciou rotačného rýchlosťahovania, originál poťahom vo farbe multicam a originál zabudovaným nosičom NVG. K prilbe sú dokúpené používané originálne ris lišty pre montáž príslušenstva. Jedná sa o veľkosť S.
fjällräven telemark padded jacket M
ponukam na predaj tuto skvelu bundu vetrovku do prirody. stav: 9,9/10 Pánska bunda Telemark Jacket je klasická outdoorová pánska bunda od Fjällräven, ktorá je ideálna na trekking a outdoorový život, no zároveň je dostatočne štýlová na každodenné nosenie. Jej strih je veľkorysý, kapucňa sa dá zhrnúť do goliera a vo vreckách sa zmestí takmer všetko, čo budete počas dňa v lese či horách potrebovať. Odolné z materiálu G-1000 Eco odolného voči vetru a vode Ochranu proti poveternostným vplyvom možno zvýšiť pomocou Greenland Wax Poddajná kapucňa, ktorá sa dá zhrnúť do goliera. Obojsmerný zips s ochrannou chlopňou Manžety na rukávoch s gombíkmi Dvojitá vrstva látky cez lakte 65% recyklovaný polyester, 35% organická bavlna počet vreciek 7 Šírka pod pazuchami 61 cm Celková dĺžka od ramena po koniec 74 cm Dĺžka rukáva od podpazušia 56 cm Šírka ramien 54 cm Robustná a všestranne použiteľná bunda z G-1000. Priedušná, ako aj odolná voči vetru a vodoodpudivá. Tradičný, dlhý strih, Spoľahlivý partner na všetky túry. je možné zvýšiť ochranu proti vetru a vode ďalšou impregnáciou, či už parafínom/voskom alebo Nikwax Cottonprof čo je známe pri tejto značke. idealne celoročné nosenie je to 3 ročný model, dovod predaja nevhodna velkost. povodna cena 320€ posuvam za 129€+ dohoda rychle jednanie
MIKINA BERETTA ACTIVE TRACK JACKET
MIKINA BERETTA ACTIVE TRACK JACKET Kód: 836 Fleesová mikina Beretta Active Track Jacket v zelenej farbe