inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Ceanothus impressus victoria

Kategória: Rastliny

Predam -modrá Viktória-(Ceanothus impressus Victoria) vyska 20-30cm.Veľmi krásne kvitnúci ker. Nezvyčajná modrá farba kvetov je charakteristickým znakom tohto kríka.Uprednostňuje slnečnú alebo polotienistú stranu, rastie najlepšie v úrodnej pieskovo priepustnej, ale aj vlhkej pôde, najlepšou polohou pre ňu e na južnej stene ale nie na prievane len na útulných a tichých miestach sa vyvíjajú začiatkom júna, správajú sa mesiac, často rastlina opakuje kvitnutie na jeseň. Je to vždyzelený ker cena 18€euro+postovne. Fotky sú ilustračné!!!

Predám Ceanothus impressus victoria
Podobné inzeráty
Predam -modrá Viktória-(Ceanothus impressus Victoria
Predam -modrá Viktória-(Ceanothus impressus Victoria) vyska 20-30cm.Veľmi krásne kvitnúci ker. Nezvyčajná modrá farba kvetov je charakteristickým znakom tohto kríka.Uprednostňuje slnečnú alebo polotienistú stranu, rastie najlepšie v úrodnej pieskovo priepustnej, ale aj vlhkej pôde, najlepšou polohou pre ňu e na južnej stene ale nie na prievane len na útulných a tichých miestach sa vyvíjajú začiatkom júna, správajú sa mesiac, často rastlina opakuje kvitnutie na jeseň. Je to vždyzelený ker cena 15€+postovne. Fotky sú ilustračné!!!
Predam Modrá Viktória
Predam -modrá Viktória-(Ceanothus impressus Victoria) vyska 20-30cm.Veľmi krásne kvitnúci ker. Nezvyčajná modrá farba kvetov je charakteristickým znakom tohto kríka.Uprednostňuje slnečnú alebo polotienistú stranu, rastie najlepšie v úrodnej pieskovo priepustnej, ale aj vlhkej pôde, najlepšou polohou pre ňu e na južnej stene ale nie na prievane len na útulných a tichých miestach sa vyvíjajú začiatkom júna, správajú sa mesiac, často rastlina opakuje kvitnutie na jeseň. Je to vždyzelený ker cena 15 euro+postovne. Fotky sú ilustračné!!!
Predám zemiaky SUNITA a VICTORIA
Predám zemiaky. Odroda SUNITA A VICTORIA, sadená minulý rok z certifikovanej Holandskej sadby, biologickým spôsobom, zbieraná ručne. Varný typ A-B. Garantovaný výnos by mal byť ešte ďaľšie dva roky. Zemiaky na konzum 0,50 Eur kg, sadba 0,60 Eur kg. Odber Kalameny-Ružomberok.
Sansevieria masoniana " Victoria"
Predám zakorenené baby Sansevierie Victoria. 1. fotka -8€ 2. fotka- 6€ Preferujem osobný odber v BA
Domáce zemiaky odrody Adela.
Predám menšie množstvo (cca 100 kg) zemiakov. Zemiaky sú dopestované tradičným spôsobom, bez postrekov a umelých hnojív, sadene a kopane ručne. Hnojene len starým maštalnym hnojom. Bio kvalita. Mám aj odrodu Victoria a Alonso tiež bio kvalita.
Domáce zemiaky odrody Adela.
Predám menšie množstvo (cca 100 kg) zemiakov. Zemiaky sú dopestované tradičným spôsobom, bez postrekov a umelých hnojív, sadene a kopane ručne. Hnojene len starým maštalnym hnojom. Bio kvalita. Mám aj odrodu Victoria a Alonso tiež bio kvalita. Cena 75 centov za kilogram.