inzercia, predaj, predám, bazár

Predam cestovnu travel basovu gitaru Anygig

Kategória: Strunové nástroje

Predam tuto kompaktnu basovu gitaru od Anygig. Je nova a nepouzivana. Mozte s nou ist do lietadla bez poplatku, ktory byva ozaj velky. Cena novej 320 + 100 za dan a shipping.
Predam cestovnu travel basovu gitaru Anygig
Podobné inzeráty
Predam cestovnu travel gitaru Anygig
Predam tuto cestovnu gitaru od znazky Anygig. DO LIETADLA MOZE IST BEZ PRIPLATKU. Nova 320 + shipping + clo. Ma zopar chybiciek krasy ale inak 100 pro funkcna.
cestovna travel bass gitara Anygig
Predam tuto kompaktnu basovu gitaru od Anygig. Je nova a nepouzivana. Mozte s nou ist do lietadla bez poplatku, ktory byva ozaj velky. Cena novej 320 + 100 za dan a shipping.
PREDÁM BASOVÚ GITARU FENDER SQUIER
Predám staršiu basovú gitaru Precision,vo veľmi dobrom stave krémovej farby. Info telefonicky, nie SMS,možnosť vyskúšať.
Predám basovú gitaru Jolana
Predám fungujúcu basovú gitaru JOLANA Studio Bass/retro z 60 tich ýba jeden navijačik na strunu.Dá sa vyskúšať aparatúru mám
Predám modelingovú elektrickú gitaru Peavey AT-200 Autotune
mám na predaj túto ideálnu spoločníčku na dlhé nudné zimné večery :-) možnosť používať ako úplne obyčajnú elektrickú gitaru alebo po vložení štyroch AA tužkoviek naplno využívať jej potenciál - výhodou je možnosť hrať v hicoch či chlade bez akéhokoľvek rozlaďovania a keďže má nahratý kompletný softvér Antares Autotune Complete Pack, môžeš z nej vylúdiť množstvo simulácií od akustiky, cez 12 - strunku, rôzne simulácie el. gitár, či dokonca basovú gitaru! veľmi dobrá hračka pre borca, čo by chcel mať veľa gitár, ale nemá na ne priestor a chechtáky... gitara je v absolútne perfektnom stave, hraná bola iba doma, používaná na PC nahrávanie, či len tak na brnkanie, no keďže už dlhšie na ňu vôbec nemám čas, je škoda ju nechať len tak stáť v puzdre.... gitaru predávam so všetkým príslušenstvom, ktoré k nej bolo potrebné - teda najdrahší, plný softvér, Breakout Box + midi controler pre pripojenie k PC a upravovanie softvéru, pás so zamykacími štuplami a pri rýchlom a rozumnom jednaní ti k nej podarujem stojan a púzdro. som prvý a jediný majiteľ, ku gitare sú samozrejme aj papiere a origo krabica. možnosť vyskúšať je samozrejmosťou, gitara je v Starej Turej. pre viac informácií kontakt cez telefón, či mailom
Stojan na gitaru - elektricka / basova
Predavam tento polohovateľný stojany na gitaru. Moze byt puzity na elektricku alebo basovu gitaru. Mam ho 2 roky. Je v top stave ako nový, lahko zlozitelny. Dovod predaja je zakupenie jedneho stojana pre viacero gitar. Idealne osobny odber v ramci Bratislavy, no mozem ho poslat aj na dobierku.