inzercia, predaj, predám, bazár

Predám chrómovú stropnú lampu na 3 žiarovky

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám túto kruhovú chrómovú stropnú lampu s objímkami z matného skla na 3 žiarovky (úzky závit E14). Bez žiaroviek. Nepoškodená, výborný stav, komplet súčiastky. Osobný odber v Šali. Ak si zaplatíte poštovné (platba vopred na účet), pošlem aj poštou.
Predám chrómovú stropnú lampu na 3 žiarovky
Podobné inzeráty
Govee smart žiarovky/LED/2 kusov
Inteligentné LED žiarovky Govee, žiarovky Bluetooth, žiarovky RGBWW meniace farbu s ovládaním aplikácií, A19, E26, synchronizácia hudby a režim 8 scén pre párty v obývacej izbe v spálni, 1 balenie (nepodporuje WiFi/Alexa) Prispôsobte si viacfarebné žiarovky Govee s viac ako 16 miliónmi farieb a monochromatickou paletou. Naše inteligentné žiarovky môžu meniť farby podľa rytmu hudby. Dynamický alebo mäkký rytmus, v závislosti od vašich preferencií. Pripojenie cez Bluetooth a ovládanie aplikácií: Pomocou Bluetooth prepojte LED žiarovku s aplikáciou „Govee Home“. Skupinové ovládanie môže ovládať až multi rgb žiarovky súčasne Režimy časovača a prebudenia: Nastavte svoje LED žiarovky meniace farbu tak, aby sa zapínali/vypínali v určitú dobu. Zvlášť používajte režim „Sunrise“, aby sa žiarovka farebných svetiel rozjasnila, aby ste sa mohli prebudiť, použite režim „Sunset“ umožňuje žiarovky stmaviť, aby ste mohli zaspať. Úspora energie: Jas tejto 7W LED žiarovky zodpovedá 60W žiarovke, čo vám ušetrí 90 % nákladov na osvetlenie.Priame ovládanie Bluetooth, nepodporujú Alexa ani Google Assistant Vyžaduje sa aplikácia „Govee Home“.
Predám detskú stropnú lampu
Predám detskú stropnú lampu s tromi nastaviteľnými tienidlami plus žiarovky.Lampa je nepoškodená.
Visiaca lampa industrialna vodovodny kohutik čierna E27 3ks
Predám novú visiacu industriálnu lampu v tvare vodovodného kohútika na žiarovky E27 Čierna farba. Material je mosadz a plast. Mám 3 kusy Cena za kus 25€ Farba: Čierna a červená Materiál: Kov Rozmery kovovej časti: 8 x 5 x 24 cm (Š x H x V) plus 60 cm kábel Typ objímky: E27 S 1 objímkou na žiarovku Žiarovky nie sú súčasťou balenia Táto kompaktná visiaca lampa sa vyznačuje dizajnom v tvare vodovodného kohútika a bude atraktívnym doplnkom každého interiéru. Unikátny dizajn steampunk určite urobí odvážne vizuálne vyhlásenie a bude pútavým prvkom vo vašej domácnosti. Je univerzálny na použitie v komerčných priestoroch. Môžete si vybrať a nainštalovať žiarovky E27 s rôznymi farbami svetla, čím vytvoríte atmosféru relaxácie a pokoja. Upozorňujeme, že žiarovky nie sú súčasťou balenia. Lampu môžete jednoducho a bezpečne upevniť pomocou montážneho príslušenstva, ktoré sa nachádza v balení. Pošlem aj na dobierku Som z PO Volať, sms alebo email #dizajn #industrial #industrialdesign #industry #design #luster #svietidlo
Predam stropne lampy
Predám stropné svietidla Rozmery: Priemer: A: 32 cm. 1xE27 ziarovky cena 5e B : 45 cm 2xE27 ziarovky cena 10e C : 56 cm 3xE27 ziarovky cena 15e IKEA D: 45 cm 2xE27 ziarovky cena 10e #PREDANE E : 32 cm 1xE27 ziarovky cena 5e Ziarovky E27, - nie sú súčasťou originálneho balenia. Osobný odber v Bratislave
Predam stropnu lampu 10€
Predam univerzalnu stropnu lampu. Kopula sklenena, uchyty kovove. Priemer lampy cca 40cm. Bez ziaroviek. Cena 10€. BA,BA-okolie. Osobny odber Dunajska Luzna, Podunajske Biskupice, Air Craft-letisko.
Predam tuto farebnu stropnu LED lampu s dialkovym ovladanim
Predam tuto stropnu LED lampu. Uplne nova, nepouzita. Farebna s dialkovym ovladacom.